Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΚΑΛΥΒΙΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΟΝΤΟΥ ΜΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΠΣΑΝΑ!



Για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκε απόψε (Τετάρτη 2/8/2017) ο προπονητής Σπύρος Κοντός από την ομάδα των Καλυβίων! Η πεισματική συμπεριφορά υψηλόβαθμων παραγόντων της ΕΠΣΑΝΑ, ανάγκασε τον κ. Κοντό σε απροσδόκητη παραίτηση, με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Αποχωρώ από τον πάγκο του ΠΑΟ Καλυβίων αλλά έχω κερδίσει φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νίκο Πουλόπουλο και να ξεκαθαρίσω ότι η φιλία μας θα κρατήσει».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Καλυβίων, γιατρός Νίκος Πουλόπουλος, αναγνωρίζοντας την γενναιότητα του έμπειρου τεχνικού, έγραψε στην ιστοσελίδα του: «Απόψε δίδαξες ήθος και εντιμότητα φίλε μου καλέ! Αξίες ανεκτίμητες στην εποχή μας! Προσωπικά κέρδισα έναν πραγματικό φίλο»!
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Σπύρος Κοντός δεν «έπρεπε» να είναι προπονητής σε ομάδα Α’ κατηγορίας αφού η ΕΠΣΑΝΑ συμπεριέλαβε στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος διάταξη βάσει της οποίας πρέπει οι προπονητές στην εν λόγω κατηγορία να φέρουν δίπλωμα UEFA B, δεδομένου ότι ο ίδιος κατέχει δίπλωμα UEFA C. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε κανένας λόγος να ενσωματωθεί η σχετική πρόβλεψη στην σχετική προκήρυξη, αφού δεν υφίσταται παρόμοια υποχρέωση από την ΕΠΟ, που έχει προσφέρει την ανάλογη επάρκεια στους κατέχοντες το ανωτέρω δίπλωμα, κατόπιν σχετικών εξετάσεων και ανάλογου παραβόλου! Όμως στην ΕΠΣΑΝΑ επικρατεί ο λόγος του «ενός», που δεν θέλει το καλό των σωματείων-μελών του αλλά προβλέπει πριν απ’ αυτά αλλάζοντας ακόμη και την βούλησή τους! Είναι, βλέπετε, ακόμη …ἀπειρος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money