Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΝΑΥΑΓΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ!



Δραματική εξέλιξη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Λαυρίου! Ενώ όλα ήταν έτοιμα για την δημιουργία μιας ομάδας από την συνένωση του Ολυμπιακού και της Λαυρεωτικής (με παρέμβαση και βοήθεια -ηθική και υλική- του δημάρχου Δ. Λουκά), η υποτιθέμενη συμφωνία τελικά ναυαγεί! Δεν προχώρησε διότι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής (συγκεκριμένης πολιτικής αντίληψης), ουσιαστικά ανέλαβαν την ευθύνη δημιουργίας νέου Δ.Σ. στον Ολυμπιακό Λαυρίου, ώστε να συνεχίσει την ερασιτεχνική αθλητική του παρουσία.
Ύστερα από επιστολή–αίτηση 60 μελών και φίλων του Ολυμπιακού Λαυρίου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/8/2017 έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα την επανάληψη της συζήτησης επί της προτάσεως ένωσης των ομάδων του Λαυρίου από τον δήμαρχο Λαυρεωτικής.
Απόφαση της έκτακτης Γ.Σ. του Ολυμπιακού Λαυρίου ήταν να ματαιωθεί η κίνηση ένωσης (με ψήφους 24 έναντι 16, κι ένα «παρών»), όπως είχε ζητήσει δημόσια με ανακοίνωσή του και το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου…
Κατόπιν αυτών, την ερχόμενη Κυριακἠ 13/8/2017 (δεδομένης και της από καιρό παραίτησης της διοίκησης Π. Δράκου) προκηρύχθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Ολυμπιακό Λαυρίου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και να δραστηριοποιηθούν τα τμήματα του συλλόγου.
Θυμίζουμε ότι η Λαυρεωτική έχει εκλέξει -εδώ και 10 ημέρες περίπου- νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο υπό τον κ. Χαροκόπο (παλαιό ποδοσφαιριστή του συλλόγου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money