Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΕΞΕΛΕΓΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑΟριστικοποιήθηκε το νέο διοικητικό σχήμα του Πρωτέα Π. Φωκαίας. Στην Γενική Συνέλευση της 28/7/2017, ψηφίσθηκε η υπό συγκρότηση νέα διοίκηση από άτομα που στην πλειοψηφία τους δεν ήταν στην απελθούσα διοίκηση (παλαίμαχοι παίκτες και παράγοντες, καθένας με διακριτούς ρόλους), μάλλον υπό τον κ. Ντίνο Χασάπη, που ήταν και παλαιότερα πρόεδρος του συλλόγου. Με στόχο την άνοδο της ομάδας στην Α’ κατηγορία, χορηγός του Πρωτέα θα είναι κι εφέτος ο επιχειρηματίας κ. Γρηγόρης Ντζαβίδας.
Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Πρωτέα, που θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες, είναι (κατ’ αλφαβητική σειρά) οι κ.κ. Σ. Κρανίου, Α. Κωσταντέλλος, Τ. Λακές, Ι. Μύρικνας, Κ. Παπαγεωργίου, Γ. Ντζαβίδας, Θ. Φαρμακάκης, Α. Φωτίου, Ντ. Χασάπης. Αναπληρωματικοί: Δ. Δαμασές, Χρ. Μακροδημήτρης.
* Επίσης, ανακοινώθηκε ότι νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Ηλίας Λάζαρης, που είχε «ανεβάσει» την ομάδα από την Β’ στην Α’ κατηγορία, προ 4ετίας. Η προετοιμασία θ’ αρχίσει την Δευτέρα 7 Αυγούστου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money