Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ Η ΜΑΧΗ!Ύστερα από μερικές συγκεντρώσεις των παραγόντων-μελών και φίλων της Μάχης Μαραθώνος, διαπιστώθηκε ότι το σωματείο δεν μπορεί να λειτουργήσει επειδή οι πραγματοποιηθείσες Γενικές Συνελεύσεις και συζητήσεις δεν απέδωσαν κανένα αποτέλεσμα! Δεν αναλαμβάνει κανείς την υποχρέωση να «τρέξει» διοικητικά τον σύλλογο (γονείς, φίλαθλοι, τακτικά και μη μέλη, παλαιοί παράγοντες), που περνά ίσως την χειρότερη περίοδο της ιστορίας του παρ’ ότι εφέτος συμπληρώνει 70 χρόνια δράσης...
Στην τελευταία συνάντηση (προ 3 ημερών) έγινε λόγος προσφυγής στο Πρωτοδικείο, για διορισμό προσωρινής διοίκησης που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου. Όμως υπήρξαν αντιθέσεις απόψεων -ακόμη και σ’ αυτήν την περίπτωση- με αποτέλεσμα να αντιπαρατεθούν κάποιοι παράγοντες και παραλίγο να δημιουργηθεί σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τους…
Η Μάχη βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, καθώς οι ημέρες για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου πλησιάζουν και δεν υφίσταται διοικητικό σχήμα που θα πάρει την ευθύνη για την λειτουργία όχι μόνο του ανδρικού τμήματος αλλά και των τμημάτων υποδομής.
Βέβαια, μεγάλη ευθύνη φέρει και η δημοτική αρχή, η οποία απουσιάζει «εκκωφαντικά» από τα δρώμενα του σωματείου ενώ δεν έχει δώσει την παραμικρή σημασία στην εξέλιξη του θέματος του γηπέδου (αλλαγή αγωνιστικού χώρου με συνθετικό χορτοτάπητα), που εκκρεμεί δύο χρόνια τώρα, κι αποτελεί βασικό παράγοντα για την ομαλή λειτουργία των ομάδων και της εν γένει άθλησης των παιδιών της περιοχής.
Αναμένεται η δραστηριοποίηση κάποιων φιλότιμων τοπικών φιλάθλων παραγόντων, που θα σηκώσουν το βάρος των ευθυνών, ώστε να επανέλθει σε κανονική λειτουργικότητα η ιστορική Μάχη Μαραθώνος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money