Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ



Χωρίς να κυκλοφορήσει ακόμη καμία προκήρυξη, το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ προχώρησε σε ανακοίνωση των αλλαγών που πρόκειται να εφαρμόσει κατά την νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, στην Α’ κατηγορία δεν αλλάζει τίποτε αλλά στην Β’ κατηγορία θα προβλέπεται απευθείας υποβιβασμός των δύο τελευταίων ομάδων της βαθμολογίας και αγώνας κατάταξης της 3ης από το τέλος, με την 3η ομάδα της τελικής κατάταξης της Γ’ κατηγορίας…
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ αναφέρει: «Κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα ισχύσουν θα κάτωθι:
Α’ Κατηγορία
* Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας η πρωταθλήτρια ομάδα προβιβάζεται στην Γ’ Εθνική.
* Οι δύο (2) τελευταίες ομάδες της βαθμολογικής κατάταξης της Α’ κατηγορίας υποβιβάζονται στην Β’ Κατηγορία.
Β’ Κατηγορία
* Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας προβιβάζονται στην Α’ Κατηγορίας οι τρείς (3) πρώτες βαθμολογικά ομάδες.
* Οι δύο (2) τελευταίες βαθμολογικά ομάδες της Β’ Κατηγορίας υποβιβάζονται στην Γ’ Κατηγορία.
* Η τρίτη βαθμολογικά ομάδα από το τέλος της κατάταξης της Β’ Κατηγορίας, θα δώσει αγώνα μπαράζ για την παραμονή της στην κατηγορία με την αντίστοιχη τριταθλήτρια της Γ’ Κατηγορίας.
Γ’  Κατηγορία
* Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας προβιβάζονται στην Β’ Κατηγορία οι δύο (2)  πρώτες βαθμολογικά ομάδες της κατηγορίας.
* Η τριταθλήτρια ομάδα της Γ’ Κατηγορίας θα δώσει αγώνα μπαράζ για την άνοδό της στην Β’ Κατηγορία, με την τρίτη από το τέλος βαθμολογικά ομάδα της Β’ Κατηγορίας.
*** Σε περίπτωση υποβιβασμού ομάδας ή ομάδων από την Γ’ Εθνική κατηγορία, υποβιβάζεται και ανάλογος αριθμός ομάδων από την Α’ τοπική κατηγορία στην Β’ τοπική κατηγορία και αντίστοιχα από την Β’ στην Γ’ τοπική κατηγορία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money