Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ


Την προαιρετική συμμετοχή των ομάδων υποδομών και την ελεύθερη συμμετοχή 3 παικτών άνω των 40 ετών και μόνο 3 κάτω των 20 ετών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ, ζήτησε με έγγραφό του προς την νέα διοίκηση και τα σωματεία – μέλη της Ένωσης, ο Πανσταυραϊκός, με σχετικό αίτημα.
Στην έγγραφη αίτησή του, ο σύλλογος του Γέρακα υποστηρίζει ότι «πρέπει να φροντίσουμε στο εξής, με θέσπιση τροποποιήσεων κανόνων στήριξης ή τουλάχιστον περιφρούρησης και προστασίας των σωματείων, ώστε να απεγκλωβιστούν από αυτούς που εκβιαστικά και σχεδόν εχθρικά φράσσουν την εύρυθμη λειτουργία τους, με διαρκή την βάναυση απειλή άδικου αφανισμού τους».
Για την βελτίωση των συνθηκών, ο Πανσταυραϊκός προτείνει: α) Την εξάλειψη κάθε εξάρτησης για την συμμετοχή στις Α’, Β’ και Γ’ κατηγορίες ανδρών, της υποχρεωτικής συμμετοχής ομάδων υποδομής. Να μετέχουν προαιρετικά και όχι εκβιαστικά… β) Την ελεύθερη συμμετοχή 3 ποδοσφαιριστών άνω των 40 ετών και μόνο 3 υποχρεωτικά κάτω των 20 ετών στους αγώνες των πρωταθλημάτων Α’, Β’ και κυρίως Γ’ κατηγορίας, ώστε να απαλλαγούν από τον άδικο, διαρκή και βάναυσο βραχνά εξόντωσής τους.
Τις απόψεις αυτές ο Πανσταυραϊκός υποστηρίζει ότι επικροτούν και πολλά ακόμη σωματεία της Ένωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money