Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...


Δήλωση Γιώργου Παπαμακάριου: «Άνοιξε νέο βαρέλι ο Κυρ-Γιάννης αλλά το κρασί χάλασε. Τι περιμένεις από περσινά ξινά σταφύλια; Κρίμα Γιαννάκη»! Και άλλη: «Πόση ξεφτίλα πια, άντε να χαθείτε σκουπίδια»… Και με φωτογραφία, καθώς σκουπίζει την αυλή του: «Σκουπίζω τα σκουπίδια του κήπου μου. Τα άλλα σκουπίδια δεν μαζεύονται με τίποτα, είναι ερπετά που κρύβονται στο φως του ήλιου»…
Δήλωση Γιώργου Νικολάου: «Η ΕΠΣΑΝΑ στα τάρταρα!!! Κατέρρευσε η διαδικασία της εκλογής... Τα είδαμε όλα από τον θίασο, που αποτελείται από τον χοντρό, τον λιγνό και την γλάστρα! Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους, στα νέα πρόσωπα που εκλέγονται για πρώτη φορά αλλά και σε κάποιους από τους παλιούς που γνωρίζω πολύ καλά και πιστεύω σε αυτούς. Και εύχομαι να σταματήσουν την κατρακύλα αυτής της Ένωσης... Θα ήθελα να ξέρουν οι αγαπητοί συνάδελφοι, παράγοντες της Ανατολικής Αττικής, πως θα είμαι πάντα κοντά τους και θα παρακολουθώ τα γεγονότα»!!!


ΕΚΛΟΓΙΚΑ
* Ψήφισαν 54 ομάδες (2 λευκά, 5 άκυρα). Δεν προσήλθαν να ψηφίσουν τα σωματεία Ολυμπιακός Λαυρίου και Φοίβος Βάρης.
Εξελέγησαν στο νέο Δ.Σ. οι: Γιαρένης 47, Νάκας 47, Μπερτόλης 47, Λάμπρου 47, Λαμπρόπουλος 47, Φατσής 47, Καραγιάννης 47, Μασούρας 47, Τζαλίδης 47, Ρούσσης 46 και Χρυσάφης 26.
Αναπληρωματικοί: 1) Μεντζαφός, 2) Τρίμης, 3) Τσαλδάρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money