Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΑΚΥΡΩΣΗ ΖΗΤΕΙ Ο ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ


Με πρωτοκολλημένο αίτημά της προς την ΕΠΣΑΝΑ, η διοίκηση του Πανσταυραϊκού ζητεί την ακύρωση του χθεσινού (8/12/2019) αγώνα της ομάδας του συλλόγου με τον Κουβαρά για τυπικούς λόγους και τον επανορισμό του!
Όπως επισημαίνεται στο επίσημο αίτημα, «δια της παρούσης μας αιτούμεθα ενιστάμενοι και σας παρακαλούμε θερμότατα όπως μεριμνήσετε για την αυτονόητη ακύρωση του χθεσινού για την Γ’ ΕΠΣΑΝΑ αγώνα μας στα Καλύβια με τον ΑΟ Κουβαρά, όχι για την εγκληματικά εχθρική διαιτησία -για άλλη μια φορά- και ήττα μας, μετά από ακύρωση δύο κανονικών (στο 42’ και στο 58’ του αγώνα) τερμάτων μας και καταλογισμό στο 93’ ανύπαρκτου 2ου πέναλτυ, αλλά γιατί: α) Ήταν άκυρος ο ορισμός του επόπτη Καμπέρου, βάσει της από 26/9/2019 έγγραφης εξαίρεσής του από τον Πανσταυραϊκό (αρ. δικού μας πρωτ. 175 και 1525 της ΕΠΣΑΝΑ) και β) λόγω ακυρότητας του συγκεκριμένου Φ.Α. στο οποίο δεν αναγράφονται βασικά πεπραγμένα (αλλαγές παικτών, κίτρινες κάρτες κ.ά. απαραίτητες λεπτομέρειες)». Το αίτημα καταλήγει: «Αγαπητοί μας αρμόδιοι, άλλο διαιτησία με ανθρώπινα -που και που- λάθη, κι άλλο ο Πανσταυραϊκός να αποτελεί διαρκή εχθρικό στόχο της. Έλεος»!
Δυστυχώς τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ έχουν τόσο μεγάλα προβλήματα, που αναγκάζονται και οι αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες να διαμαρτύρονται για τα συμβαίνοντα… Χρειάζεται πολλή δουλειά για να γυρίσουμε στην κανονικότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money