Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΩΝ ΙΔΡΥΤΩΝ Ε.Π.Σ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Οι καλοί παράγοντες της ΕΠΣΑΝΑ τέλεσαν επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των αειμνήστων ιδρυτών της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7/12/2019 στον Ι.Ν. Αγίου Τρύφωνος, στην Παλλήνη, με πρωτοβουλία των 3 επιζώντων μελών κ.κ. Βαγγέλη Αγάλου, Δημήτρη Βελτανιώτη και Γιώργου Φλαμπούρη, οι οποίοι και παρέστησαν στην εκδήλωση, μαζί με αρκετούς άλλους παράγοντες, συγγενείς και φίλους των αποβιωσάντων. Μοναδική ουσιαστικά απούσα ήταν η επίσημη ΕΠΣΑΝΑ, αφού από την παρούσα διοίκηση παρευρέθη μόνο το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Νικολάου.
Η πρώτη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ συστάθηκε στις 7/12/1999 από 9 παράγοντες: Τους Στέφ. Bακιρτζή, Γιώργ. Φλαμπούρη, Δημ. Bελτανιώτη, Άγγ. Θηβαίο, Αναστ. Bρούστη, Φάνη Kατσούλη, Nικ. Bούλγαρη, Βαγγ. Aγάλου, Hλ. Iωακείμ. Στόχος της εκδήλωσης η τιμητική μνήμη των αποθανόντων μελών Στέφανου Βακιρτζή, Άγγελου Θηβαίο, Τάσου Bρούστη, Φάνη Kατσούλη, Nίκου Bούλγαρη, Hλία Iωακείμ, ώστε να τιμηθεί το έργο που πρόσφεραν ως πρωτεργάτες στην ίδρυση της Ένωσης αλλά και να συνεχισθεί η προσπάθεια όσων έχουν προσφέρει στον τοπικό και γενικά τον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής.
Στην επέτειο 20 ετών από την σύσταση της ΕΠΣΑΝΑ, όσοι παρέστησαν έστειλαν μήνυμα προς όλους τους φιλάθλους της περιοχής να βρίσκονται κοντά στην Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής, ξεπερνώντας τις προσωπικές τους βλέψεις και υπηρετώντας την διάδοση και καλλιέργεια του ποδοσφαίρου στους νέους, όπως είναι και ο βασικός στόχος δημιουργίας της Ένωσης.
Μεταξύ των παρευρεθέντων στο μνημόσυνο -εκτός των οργανωτών- ήταν ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Βλάχος, οι πρώην πρόεδροι Φώτης Μαγουλάς, Γιώργος Παπαμακάριος, Γρηγόρης Αποστολίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηλίας Ντάφλος, ο πρόεδρος των Γλυκών Νερών Γιώργος Δρούγκας, ο αντιπρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Σπύρος Λουκάτος και οι Θράσος Περιστέρης, Ντίνος Ίσσαρης, Ησαΐας Βασιλειάδης, Γιάννης Δεσύπρης, Σταύρος Χρυσάφης, Πέτρος Ρουγγέρης, Ηλίας Μικρόπουλος, Γιάννης Τσαρούχας, Κώστας Κώτσαινας, Κώστας Οικονομίδης, Δημήτρης Διαμάντης, Σοφία Δογραμματζή, ο προπονητής Μιχάλης Κατσίμπρας και ο δημοσιογράφος Θοδωρής Κοτσώνης. Παρόντες επίσης ήταν συγγενείς των εκλιπόντων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money