Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΠΑΛΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ!


«Το Δ.Σ. του ΑΕΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αγανάκτηση, την πικρία και την απογοήτευσή του, των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων του, για την "διαιτησία" του "διαιτητή" Ανδρέα Βλάχου στον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑΝΑ την 13-4-2019, στο γήπεδο της Βουλιαγμένης.
Σε ένα ήσυχο και ήρεμο αγώνα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις εξέδρες, ο συγκεκριμένος διαιτητής αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με συγκεκριμένες αποφάσεις του. Συγκεκριμένα, στο 5ο λεπτό του β' ημιχρόνου, κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του ΑΕΤΟΥ, σε ανατροπή-γκρέμισμα του σέντερ-φορ της ομάδας μας μέσα στη μεγάλη περιοχή -μπροστά στα μάτια του- αρνήθηκε να υποδείξει το καταφανέστατο πέναλτυ υπέρ του ΑΕΤΟΥ προς γενική κατάπληξη όλων μας, ακόμα και των φιλάθλων της Βουλιαγμένης! Σχεδόν αμέσως μετά, μέσα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας μας, γλίστρησε κι έπεσε μόνος του λόγω του γλιστερού αγωνιστικού χώρου, χωρίς να τον μαρκάρει παίκτης της ομάδας μας, επιθετικός της Βουλιαγμένης και ο "διαιτητής" αυτός καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτυ σε βάρος του ΑΕΤΟΥ, με την επιτυχή εκτέλεση του οποίου ισοφαρίστηκε η ομάδα μας και έληξε ο αγώνας 1-1.
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ τον "διαιτητή" Ανδρέα Βλάχο για αλλοίωση του αποτελέσματος του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού αγώνα.
ΚΑΛΟΥΜΕ την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ με συγκεκριμένες αποφάσεις, ενέργειες και παρεμβάσεις της, να προστατεύσει την ομάδα μας από τέτοιου είδους "διαιτητές" και "διαιτησίες" μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, με αμερόληπτους διαιτητές. Να εξασφαλίσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και των μπαράζ. Να μη διαιτητεύσει ΠΟΤΕ αγώνα της ομάδας μας ο συγκεκριμένος "διαιτητής" επειδή είναι και υπότροπος με "διαιτησίες" σε βάρος του ΑΕΤΟΥ.
Ευχαριστούμε το σωματείο της Βουλιαγμένης για την άψογη φιλοξενία του, κι ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ανδρέα Καλφακάκο, ο οποίος τραυματίστηκε στον ως άνω αγώνα και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο νοσοκομείο, ταχεία ανάρρωση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money