Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ «ΣΤΗΜΕΝΑ» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ…


Έλεος πια!!! Ο «άμεμπτος» πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ -με τις αλλεπάλληλες δικαστικές διαμάχες για εξυβρίσεις και συκοφαντίες, και ο καταδικασμένος από το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ- που επί της προεδρίας του έχει «χαντακωθεί» με πολλούς τρόπους το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, εξέδωσε ανακοίνωση για να προφυλάξει από τον …διασυρμό (σ.σ. δεν αναγνωρίζει ο ίδιος την πραγματικότητα) τα τοπικά πρωταθλήματα… Μα ποιος είναι; Δηλαδή, πως θα εμποδίσει ανάλογες συμπεριφορές με εκείνες για τις οποίες έχει ήδη τιμωρηθεί; Ποινικές ευθύνες, πάντως, φέρει ο ίδιος και αρκετά μέλη του Δ.Σ. για τις ενέργειές τους (σ.σ. όπως -ας πούμε- η επί μήνες έλλειψη ταμία στο τρέχον Δ.Σ.). Κι ας προσέξει λίγο τα ελληνικά του. Η έκφραση «να εφιστήσω την προσοχή» δεν συναντάται ούτε στη δημοτική γλώσσα…
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Τρίτη 16/04/2019
«Με αφορμή τα τραγελαφικά γεγονότα που συνέβησαν την τελευταία αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ, είμαι υποχρεωμένος να εφιστήσω την προσοχή σε όλους τους εμπλεκομένους των τελευταίων δύο αγωνιστικών του Πρωταθλήματος.
ΔΕΝ πρόκειται να επιτρέψω ανάλογες συμπεριφορές που θα βλάπτουν το κύρος και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου στην Ανατολική Αττική.
Όποιος θελήσει να αγνοήσει την προειδοποίηση να ξέρει ότι θα προκύψουν όχι μόνο πειθαρχικές αλλά και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money