Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!


Επιτέλους, ένα σωματείο αντέδρασε στην παρανομία! Με επιστολή της προς την ΕΠΣΑΝΑ και την ΕΠΟ, η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου (υπογράφουν ο πρόεδρος Απόστολος Παμφίλης και ο γεν. γραμματέας Ανδρέας Μέντης) καλεί τους φορείς του ποδοσφαίρου να προβούν σε κάθε ενέργεια προκειμένου να προστατευθεί η ομάδα του Λαυρίου από πιθανή συμμετοχή της σε στοιχηματικά παιχνίδια.
Η επιστολή αναφέρει: ΠΕΡΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
«Επειδή την προηγούμενη χρονική περίοδο πολλά είδαν το φως της δημοσιότητας σε ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε. θέλουμε η ΕΠΣΑΝΑ να πάρει σχετικές πρωτοβουλίες ώστε να προστατευθούν οι ομάδες, οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές -όχι μόνο της δικής μας ομάδας- από τυχόν καταγγελίες, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια με άλλες ομάδες.
Μετά την εκφρασμένη και γραπτώς ξεκάθαρη θέση μας, θεωρούμε ότι η οποιαδήποτε συμμετοχή της ομάδας του Ολυμπιακού Λαυρίου σε οποιαδήποτε τέτοια προγνωστικά, είναι ξένη προς το σύλλογο, δεν έχει από εμάς καμιά νομιμοποίηση και καλούμε σε τέτοια περίπτωση από τώρα την Ένωσή μας (ΕΠΣΑΝΑ), να κινηθεί μαζί μας με οποιοδήποτε νόμιμο μέσο υπάρχει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money