Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ




Η λεγόμενη Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 24/4/2018 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Τα «δοσμένα» μέλη της Επιτροπής επέβαλαν απίστευτη τιμωρία 20 αγωνιστικών σε παίκτη της Μάχης επειδή έβρισε κι απώθησε (ίσα που τον ακούμπησε) γνωστής αντίληψης διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε (εγωιστικά) γιατί του διαμαρτυρήθηκε δικαίως για εξώφθαλμο υπέρ του πέναλτυ!
Επίσης, παρέπεμψαν τον παρατηρητή του αγώνα Αυλώνα – Αμφιάραου, επειδή έκανε σωστά την δουλειά του και δεν επέτρεψε στον έκπτωτο Δ. Γιαρένη και στον πρώην πρόεδρο του Αυλώνα Κ. Κοντούλα, να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο! Να τους χαιρόμαστε…
* Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ε. (ΜΑΧΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ) 20 αγωνιστικές λόγω υποτροπής και 200 ευρώ πρόστιμο.
ΜΠΑΝΑΪ Χ. (ΚΟΡΩΠΙΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΧΑΡΙΣΗΣ Β. (ΚΑΛΥΒΙΩΝ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΣΕΛΙΣΤΑ Ε. (ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ Ι. (ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΥ) 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ πρόστιμο.
ΓΕΩΡΓΟΚΙΤΣΟΣ Φ. (ΔΙΟΝΥΣΟΥ) 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ πρόστιμο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Π. (ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ) 3 αγωνιστικές.
ΚΑΚΟΣ Χ. (ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ) 1 αγωνιστική.
ΜΙΣΙ Α. (ΔΟΞΑΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ) 4 αγωνιστικές.

* Ποινές παραγόντων και σωματείων
- Το σωματείο Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ απηλλάγη αλλά ο γυμναστής της ομάδας Γ. ΓΚΙΟΚΑΣ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ.
- Το σωματείο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ απηλλάγη αλλά ο εκπρόσωπός του Σ. ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ Σ. τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ.
- Το σωματείο ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ απηλλάγη αλλά ο εκπρόσωπος (προπονητής) του Κ. ΜΠΙΚΛΗΣ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ.
- Το σωματείο ΩΡΩΠΟΣ απηλλάγη αλλά ο προπονητής του Γ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δεκαπέντε (15) ημερών εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 20 ευρώ.
- Το σωματείο Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ απηλλάγη αλλά ο εκπρόσωπός του ΝΙΚ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 10 ευρώ.
- Το σωματείο ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ απηλλάγη αλλά το μέλος του ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης συμμετοχής για 45 ημέρες σε δραστηριότητες σχετικά με το ποδόσφαιρο και πρόστιμο 50 ευρώ.
- Το σωματείο ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ απηλλάγη για την ομάδα παμπαίδων αλλά ο προπονητής της ΑΛ. ΧΑΡΑΚΤΙΔΗΣ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δεκαπέντε (15) ημερών εκτός αγωνιστικών χώρων – αποδυτηρίων και πρόστιμο 20 ευρώ.

* Κλήσεις σε απολογία
Κλήθηκαν σε απολογία την Τετάρτη 2/5/2018, ώρα 18.00 οι παρακάτω:
- Το σωματείο Α.Ε. ΓΕΡΑΚΑ για την ομάδα παμπαίδων και ο εκπρόσωπος (προπονητής) του Χ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
- Ο παρατηρητής αγώνα ΠΑΝ. ΚΑΛΛΗΣ στην συνάντηση ΑΥΛΩΝΑ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ της 14-4-2018 παρεπέμφθη στην Επιτροπή Παρατηρητών για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money