Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ


Αύριο Τετάρτη 18/4/2018 (ώρα 5 μ.μ.) θα συζητηθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η προσφυγή της Βουλιαγμένης κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ για το κύρος του αγώνα της κατά της Σταμάτας. Έχουν κληθεί να καταθέσουν τόσο η ΕΠΣΑΝΑ όσο και η Σταμάτα. Περιμένουμε με πραγματικό ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η Βουλιαγμένη υποστηρίζει ότι στην προκήρυξη του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας προβλέπεται η συμμετοχή δύο ομάδων υποδομής κάθε συλλόγου στο οικείο πρωτάθλημα και σε περίπτωση αποτυχίας συμμετοχής, εφαρμόζεται ο ΚΑΠ που προβλέπει υποβιβασμό της ομάδας που δεν «κατέβασε» τις ομάδες υποδομής.
Η Σταμάτα «κατέβασε» μία μόνο ομάδα υποδομής (τζούνιορ) αλλά τιμωρήθηκε μόνο με χρηματικό πρόστιμο. Η ΕΠΣΑΝΑ υποστηρίζει ότι σε κάποια συνεδρίαση του Δ.Σ. ελήφθη απόφαση τροποποίησης της προκήρυξης διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομής αλλά η απόφαση αυτή δεν κοινοποιήθηκε πουθενά και φέρεται ως «απόφαση φάντασμα», αφού δεν διορθώθηκε ποτέ καμία προκήρυξη και απλά δεν εφαρμόσθηκε ο κανονισμός! Επιπλέον, υπάρχει ο ΚΑΠ ο οποίος προβλέπει συγκεκριμένη τιμωρία (τον υποβιβασμό) σε όποια ομάδα δεν συμμορφωθεί με την προκήρυξη.
Έχει ενδιαφέρον λοιπόν, να δούμε το δικαστήριο τι θ’ αποφασίσει. Ο ΚΑΠ υπερτερεί της προκήρυξης ή όχι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money