Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ



«ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ»!!! 
«Αγαπητοί κύριοι,
Ίσως να είμαστε ρομαντικοί, ίσως και ανίδεοι, αφού πιστεύαμε ότι το αποτέλεσμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα διαμορφώνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε ακραίες περιπτώσεις μέσα σε γραφεία ή ακόμα και σε δικαστικές αίθουσες. Την περίπτωση όμως το αποτέλεσμα ενός αγώνα να διαμορφώνεται από την κερκίδα, δεν το είχαμε σκεφτεί.
Κι έτσι ανυποψίαστοι, φθάσαμε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Λαυρίου, για τον προγραμματισμένο αγώνα, συζητώντας πιο σύστημα θα παίζαμε εμείς και πιο άραγε οι αντίπαλοι. Το 4-4-2, το 3-5-2 ή και κάποιο άλλο.
Αντ’ αυτών, όμως, συναντήσαμε ένα πρωτόβγαλτο σύστημα: Το 11-11! Ἐντεκα ποδοσφαιριστές δηλαδή μέσα στο γήπεδο και έντεκα μπράβοι στις κερκίδες... Τρομοκρατία στο σύνολο, στους φιλάθλους και κατ’ επέκταση στον αγωνιστικό χώρο. Με εκφράσεις που δεν καταγράφονται εδώ, απομονώσαμε μόνον αυτές που έβγαζαν νόημα. Είμασταν πουλημένοι, δωσμένοι και πληρωμένοι από το σωματείο της Λούτσας, για να παραχωρήσουμε τον μεταξύ μας αγώνα! Μια ήττα που έβαζε κι εμάς σε κίνδυνο, την άνοδό μας στην επόμενη κατηγορία.
Με την είσοδό μας στο γήπεδο, δύο «φουσκωτοί» φώναζαν τα προσυννενοημένα συνθήματα, για να ακολουθήσουν συστηματικές απειλές εναντίον των φιλάθλων μας, που πολύ χαλαρά μπόρεσαν να χειροκροτήσουν το γκολ με το οποίο είχε προηγηθεί η ομάδα μας.
Ο επίλογός μας, που έπρεπε να είναι βασικός τίτλος, τα λέει όλα.... «Ευτυχώς που χάσαμε»!!!
Ας σημειώσουμε και το μοναδικό θετικό στοιχείο του αγώνα. Συγχαρητήρια στον διαιτητή.
Όσο για το «πούλημα» του αγώνα με τη Λούτσα, κάποιοι καλά πληροφορημένοι «κύριοι» ήξεραν -όπως είπαν- και ονόματα δικών μας ανθρώπων που «είσπραξαν». Ζητάμε να κατατεθούν οι πληροφορίες με τα ονόματα από αυτούς τους γνώστες, γιατί αλλιώς θα καταφύγουμε στη δικαιοσύνη».
Το ΔΣ του ΑΠΟ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ

Παιανία 2.4.2018

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money