Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ – ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ



Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της Λαυρεωτικής με τον τεχνικό Γιώργο Παπαϊωάννου. Την ανδρική ομάδα ανέλαβε ο Άκης Παπακωνσταντίνου ως νέος προπονητής, αφού είναι και υπεύθυνος τεχνικός και των ομάδων υποδομής της Λαυρεωτικής.
Η διοίκηση του Δημήτρη Χαροκόπου προσπαθεί για την δημιουργία ενός καλύτερου διοικητικού σχήματος ώστε η ΑΠΕΛ να ξαναμπεί στο γήπεδό της και να δημιουργήσει νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα από την περιοχή.
Στο μεταξύ, ο άξιος προπονητής Γιώργος Παπαϊωάννου έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Λαυρεωτικής: «Πράγματι η λύση συνεργασίας μου με την ΑΠΕΛ ήλθε κοινή συναινέσει. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας να ευχαριστήσω την διοίκηση Χαροκόπου για την άψογη συνεργασία, όπως και τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας. Επίσης, τους παίκτες που κατέθεταν ψυχή σε κάθε ματς. Ειδική μνεία στα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα και παλεύουν έως τέλους. Είναι πραγματικοί ήρωες και τους πρέπει τιμή και αναγνώριση. Τέλος, εύχομαι να επιστρέψει η ΑΠΕΛ εκεί που ανήκει, γιατί το αξίζει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money