Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η «ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ» ΚΑΙ Ο ΓΙΑΡΕΝΗΣ


«Ταφόπλακα στο παρελθόν της ΕΠΣΑΝΑ» έβαλε ο έκπτωτος Δ. Γιαρένης, με δήλωσή του! Δηλαδή όσοι έχουν «στήσει» την Ένωση κι έχουν προσφέρει πολλά στην εύρυθμη λειτουργία της, πρέπει να ξεχαστούν και να περάσουν στην αφάνεια ώστε να φανεί το διαλυτικό έργο του ίδιου και της παρέας του τιμωρημένου παράγοντα!
Ευτυχώς τα σωματεία – μέλη της ΕΠΣΑΝΑ γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία και προσφορά (καλή ή κακή) κάθε παράγοντα στα 20 περίπου χρόνια από την δημιουργία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής και δεν θέλουν την συνέχιση της παράλογης λογικής -που τείνει να γίνει καθημερινότητα- με την οποία διοικείται και ουσιαστικά την οδηγεί στην διάλυση.
Αλήθεια, ποιος έδωσε το δικαίωμα στον Γιαρἐνη να μιλήσει από μικροφώνου στον τελικό Κυπέλλου; Ως τι το έκανε; Αφού την ίδια ημέρα (πριν τον αγώνα) του κοινοποιήθηκε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσων της ΕΠΟ. Αλλά υπήρχε και η πρωτόδικη απόφαση. Πως μίλησε, λοιπόν, στον κόσμο; Οι δήμαρχοι που ήταν στο πλάι του, δεν γνώριζαν τίποτε; Γιατί τον ανέχθηκαν; Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης γιατί τον άφησαν να εκθέτει τον εαυτό του και την Ένωση;
Επιτέλους, πότε θα συνεδριάσει το Δ.Σ. για την εκλογή νέου προέδρου;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money