Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΤΟΞΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ!!!



Γράφουμε και ξαναγράφουμε ότι το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας -δηλαδή στην Ανατολική Αττική- …τελείωσε! Αλλά οι παράγοντες των σωματείων συνεχίζουν να επιτρέπουν στις ομάδες τους να μετέχουν στα λεγόμενα ισότιμα και σωστά οργανωμένα πρωταθλήματα, με τιμωρημένους για παρανομίες στην διαιτησία, κι ένα έκπτωτο για δύο χρόνια, που δεν αντικαθίσταται -παρά την σχετική απόφαση- επειδή το «σύστημα» δεν …λειτουργεί!
1. Έγραψε ο ένας δημοσιογράφος: «Μόνο ντέρμπυ δεν έγινε. Ο Παλληνιακός πέρασε πανεύκολα απ’ το Μαρκόπουλο και σφιχταγκάλιασε τον τίτλο. Η Μαρκό ήταν ελλιπής και απογοήτευσε, έχοντας το μυαλό της στη ρεβάνς του Κυπέλλου, που είναι φαβορί! Το ματς δεν χωρά κριτική. Τα γκολ για την ιστορία, ο Μουστόγιαννης με πέναλτυ που έκανε ο Ρεντζής πιάνοντας την μπάλλα με τα χέρια στην περιοχή και ο Καλιαμπάκας».
2. Έγραψε πασίγνωστος παράγοντας: «Ποδόσφαιρο ΕΠΣΑΝΑ τέλος! Απόλυτη ξεφτίλα, πράξη 1η»!
3. Έγραψε άλλος δημοσιογράφος σε ξεχωριστές αναρτήσεις: α) «Ο παράγοντας που πήρε πίσω την μήνυση, για να προκριθεί στον τελικό! Τι, ποιος, που και πότε, όλα με στοιχεία! β) Ομορφιές στην ΕΠΣΑΝΑ... Μέχρι στιγμής 3 καταγγελίες για έργα! Τώρα ξεκινά η έρευνα»!
4. Έγραψε άλλος δημοσιογράφος: Σε ερασιτεχνικό αγώνα στήσανε τα σημαιάκια, τις μπάλλες, τον αέρα, τις κάλτσες και το φαρμακείο..... Και με πήρε ο άλλος, να μου την πει για αφεντικά και …καθαρότητα της ομάδος του! Ήθελα πραγματικά να μπω στα όνειρά του να δω πως θα κοιμηθεί σήμερα... Αθάνατη Ελλάδα με τους πεντακάθαρους παράγοντές σου! Ρε, άι στο διάολο κοπρίτες και τρισάθλια κατασκευάσματα, που καταστρέφετε τα παιδιά»!!!
Γι αυτούς τους λόγους, εμείς που σεβόμαστε τον εαυτό μας, δεν ασχολούμαστε πλέον με λεπτομέρειες αγώνων της ΕΠΣΑΝΑ. Το προϊόν είναι τοξικό!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money