Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΩΝ!

Κέντρο Υγείας Καλυβίων


Μοναδική κίνηση ανθρωπιάς από θεσμικό ποδοσφαιρικό φορέα της Ανατολικής Αττικής!
Η διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής, με πρόεδρο τον Ηλία Ντάφλο, αποφάσισε ομόφωνα να προσφέρει στα Κέντρα Υγείας Ραφήνας και Καλυβίων, που αποτελούν νοσοκομειακά κέντρα αναφοράς για τον κορωναϊό στην περιοχή μας, υγειονομικό υλικό μετά από υπόδειξή τους. Το απαιτούμενο ποσό προέρχεται από τις συνδρομές των μελών του Συνδέσμου.
Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης του ΣΔΠΑΝΑ:
«Η χώρα μας, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19 βρίσκεται αντιμέτωπη με μια οδυνηρή πραγματικότητα, καθώς αφενός απειλείται η ζωή και η υγεία όλων μας κι αφετέρου  δοκιμάζεται η αντοχή της κοινωνίας μας και του εθνικού συστήματος υγείας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής -αλλά και το σώμα των διαιτητών- εκφράζουμε συναισθήματα ευγνωμοσύνης σε όλους τους εργαζόμενους υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προς όλους τους Έλληνες. Επίσης, με υψηλό φρόνημα καθήκοντος, μάχονται άοκνα για το κοινωνικό σύνολο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξασφάλιση του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας. Δηλώνουμε την αυτονόητη και δεδομένη αλληλεγγύη μας απέναντί τους.
Στη δύσκολη αυτή μάχη, το Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή του και ύστερα από συνεννόηση με τα δύο κέντρα αναφοράς που συστάθηκαν στην περιοχή μας, τα Κέντρα Υγείας Ραφήνας και Καλυβίων, αποφάσισε να συμβάλλει προσφέροντας σε αυτά απαραίτητο υγειονομικό υλικό, μετά από υπόδειξή τους. Το απαιτούμενο ποσό προέρχεται από τις συνδρομές των μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money