Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ


Πασχαλιάτικες ευχές στέλνουν οι παράγοντες και τα σωματεία της ΕΠΣΑΝΑ ενόψει της μεγάλης εορτής αλλά στην πίσω πλευρά του κεφαλιού όλων σχεδόν, είναι οι επερχόμενες εκλογές και πώς η Ένωση θ’ απαλλαγεί από την παρούσα διοίκηση…
Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, ο Σταύρος Χρυσάφης, πρώην αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κι επικεφαλής της παράταξης «Νέα Ενωμένη Δυναμική», θα είναι ο υποψήφιος πρόεδρος της παράταξης που θα ηγηθεί, με την αιγίδα του …«λιμανιού»! Φυσικά, ο Γιαρένης βρίσκεται καθημερινά επί ώρες στα τηλέφωνα, κι ενοχλεί όλους σχεδόν τους παράγοντες των σωματείων, για να αποκτήσει την συμπαράστασή τους, χωρίς να φαίνεται ικανοποιητική η «ανταπόκριση», καθώς κυκλοφορεί ευρύτατα στην περιοχή -και δεν διαψεύδεται- ότι ο Ολυμπιακός στηρίζει τον κ. Χρυσάφη και την παρέα του. Η κίνηση -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές Μαΐου. Όμως, ο επικεφαλής δεν εκδηλώνει ανοικτά το ενδιαφέρον του και περιορίζεται σε ευχές και μηνύματα για σωματική υγεία και δύναμη ψυχής.
* Από την πλευρά του ο Γιώργος Νικολάου, μέλος του σημερινού Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, έστειλε το δικό του μήνυμα στο οποίο επισημαίνει ότι μένουμε σπίτι μέχρι να περάσει η πανδημία, κι επιπλέον τονίζει: «Στο τέλος θα νικήσουμε, να είστε σίγουροι», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο στόχος είναι διττός. Δηλαδή, τόσο το ξεπέρασμα της πανδημίας αλλά και η απαλλαγή από την διοίκηση Γιαρένη! Συγκεκριμένα, στο μήνυμά του προς την «οικογένεια» της ΕΠΣΑΝΑ αναφέρει: «Το φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων και να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή. Είναι καλό στη ζωή να νοιάζονται οι άλλοι, για το που είσαι και τι κάνεις; Αυτό σημαίνει: Ότι και να κάνεις, το κάνεις καλά και τίποτα δεν είναι τυχαίο... Αλίμονο σ’ αυτούς που περνάνε απαρατήρητοι χωρίς να το θέλουν»!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money