Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Στην τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ που πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 14/6/2017, μπορεί να συζητηθούν διάφορα θέματα, όμως δεν προβλέπεται να γίνει συζήτηση για πολύ σοβαρά θέματα που θα έπρεπε να απασχολήσουν τα σωματεία-μέλη της Ένωσης.
Πιο χαρακτηριστικό είναι αυτό που σχολίασε παράγοντας της Άνοιξης στην ιστοσελίδα του: «Του χρόνου το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ ξεκινήστε το με +6 για την Παλλήνη, κι ότι κόψει η Ατλαντίδα από τους διώκτες του Παλληνιακού... Ρε, δεν πάτε καλά... Αυτά είναι ασόβαρα πράγματα... Δύο όμορες ομάδες στην ίδια κατηγορία (με τον ίδιο χορηγό)»!
Επιπλέον, κανείς δεν έχει σχολιάσει την επιχειρηματική δραστηριότητα δύο επαγγελματιών του χώρου, που εκπροσωπούν ισάριθμες ομάδες της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ, κι εμφανίζονται ως συνεταίροι και συνεργάτες στην επιχείρηση με την επωνυμία «bigbreak». Διαφημίζουν δε ως αντικείμενό τους την εμπορική εκμετάλλευση παικτών, προπονητών, όπως και την εξυπηρέτηση κάθε μέλους της ποδοσφαιρικής κοινότητας, ενώ ο ισχύων νόμος απαγορεύει παρόμοιες ενασχολήσεις σε ενεργούς παράγοντες ερασιτεχνικού ή επαγγελματικού ποδοσφαίρου!
Κατά τα άλλα, φανταζόμαστε ότι η Γ.Σ. θα εγκρίνει χωρίς ιδιαίτερη διαδικασία τα έξοδα μετακίνησης του προέδρου (και άλλων μελών της διοίκησης) για τις γνωστές συναντήσεις της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων (ενώ θα έπρεπε να πληρώσουν εξ ιδίων τα έξοδά τους), που δεν υπάρχουν εμφανώς στον απολογισμό… Είναι άραγε τα έκτακτα και απρόβλεπτα έξοδα 4.990,68 ευρώ που εμφανίζονται στην 5η παράγραφο της αναλυτικής περιγραφής εξόδων ή μήπως στις δαπάνες 5.580 ευρώ για ιατρούς και παρατηρητές, που δεν κατεβλήθησαν από τα σωματεία (ποιά άραγε;) της παραγράφου 7;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money