Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: ΓΕΡΑΚΑΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 3–0


Η ομάδα παμπαίδων του Γέρακα με το αναμνηστικό κύπελλο για την 3η θέση που κατέλαβε

Ο Γέρακας επεβλήθη των Νικητών με 3-0 και κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα παμπαίδων ΕΠΣΑΝΑ. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης, το Σάββατο 27/5/2017.
Στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος παίχθηκε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κι από τις δύο ομάδες. Η ομάδα του Γέρακα ήταν καλύτερη κι επικράτησε καθαρά, παρ’ ότι η ομάδα των Νικητών έπαιξε καλά αλλά δεν είχε δύναμη στην επίθεση. Μάλιστα, οι Νικητές στηρίχθηκαν σε περισσότερα παιδιά γεννημένα το 2005.
Το 1-0 πέτυχε μόλις στο 3’ με μακρινό δυνατό ευθύβολο σουτ ο Μπέρκης. Ο Γέρακας διπλασίασε τα τέρματά του πάλι με γκολ του Μπέρκη στο 27’ ενώ το 3-0 σημείωσε στο 53’ ο Βοσκόπουλος με πλασέ, ύστερα από ωραία πάσα-άνοιγμα του Μιχαλόπουλου.
Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για τα τμήματα παμπαίδων των δύο συλλόγων, που συντηρούν σε πολύ καλή κατάσταση τα τμήματα υποδομών τους.
Διαιτητές: Γκούγκαρης – Φιλίππογλου, Πολύδωρος. Τέταρτος διαιτητής: Παπαπαύλου.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Καραγιαννόπουλος): Ζαρούχλας, Αργυράκης, Μπύρος, Μιχελάκης, Κωστάκης, Ρούσης, Μπέρκης, Μιχαλόπουλος, Καραμολέγκος, Σλαβίδης, Βοσκόπουλος. Αγωνίσθηκαν και οι Πατσιώτης, Αναστασιάδης, Διαμαντόπουλος, Χατζηγεωργίου.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Καραπιπέρης): Βλαχοδημήτρης, Ψαρρής, Ξαγοράρης, Κεχαγιάς, Ε. Καφετζής, Βασιλείου, Δούκας, Σελαμάϊ, Τσουχλαράκης, Βασιλείου, Μαραγκόπουλος. Αγωνίσθηκαν και οι Βαλμάς, Βαΐτσης, Μελάς, Παπαδόπουλος, Θ. Καφετζής, Κορασίδης, Πλακιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money