Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ…



Για πρώτη φορά στην τρέχουσα διοικητική παρέα της ΕΠΣΑΝΑ, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε διαφωνία σε απόφαση του συμβουλίου και ο έκπτωτος πρόεδρος Δ. Γιαρένης αναγκάσθηκε να παρέμβει για να κάνει «το δικό του»! Αυτός που διοικεί την Ένωση κατά παράβαση του κανονισμού, κι έχει την υποστήριξη τόσο του γνωστού Θωμά Μητρόπουλου όσο και του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου που εμφανίζεται δίπλα τους ανενδοίαστα, διαλύει ανενόχλητος την ΕΠΣΑΝΑ με τις αποφάσεις που παίρνουν οι φίλοι του της παρούσας διοίκησης…
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ληφθεί αρχικά ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. σχετικά με τους υποψήφιους να παρακολουθήσουν το σεμινάριο προπονητών για την απόκτηση διπλώματος UEFA C, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Όμως, σε νέα συνεδρίαση αποφασίσθηκε αλλαγή του σχετικού πίνακα, με ονόματα της επιλογής του έκπτωτου προέδρου… Διαφώνησαν και καταψήφισαν την απόφαση αυτή -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- οι κ.κ. Ρούσσης και Καραμολέγκος, καταδεικνύοντας έτσι την διαφωνία τους στον τρόπο συγκρότησης και ανακοίνωσης των ονομάτων του σεμιναρίου.
Το θέμα δεν είναι μοναδικό. Και σε άλλες περιπτώσεις έχουν διαφωνήσει τα μέλη του Δ.Σ. σε διάφορες αποφάσεις αλλά φαίνεται ότι ήταν ίσως η πρώτη φορά που η διαφωνία έγινε σε επίσημη ψηφοφορία του Δ.Σ. Ο έκπτωτος πρόεδρος συνεχίζει να ανακατεύεται στα διοικητικά πράγματα της Ένωσης, χωρίς να ασχολείται η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. με τις παραβάσεις του, που επέφεραν τον διετή αποκλεισμό και την έκπτωσή του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money