Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν’ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ…


Το απόγευμα της Τετάρτης 16/3/2016 πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Holiday Inn τα «αποκαλυπτήρια» της παράταξης «Ενωτική Ποδοσφαιρική Συνεργασία ΑΝΑνέωση – επιτέλους», που διεκδίκησε και κέρδισε τελικά τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ, τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία και η παρουσίαση της νέας παράταξης «χρωματίσθηκε» από τις εξαγγελίες του επικεφαλής Δ. Γιαρένη. Τόνισε -τότε- πως θα υπάρξουν αλλαγές στην οργάνωση των πρωταθλημάτων υποδομών, οργάνωση σεμιναρίων για προπονητές – διαιτητές, αξιοκρατία στις Μικτές, καθιέρωση του θεσμού των περιφερειακών προπονητών και κατέληξε σε τρεις δεσμεύσεις:
1. Συνεδριάσεις Δ.Σ. κάθε Πέμπτη.
2. Επαναπροσδιορισμός του προϋπολογισμού της Ένωσης.
3. Έγγραφη κατάθεση χορηγικής σύμβασης, κάλυψης του παράβολου συμμετοχής των πρωταθλημάτων.
Στην ίδια εκδήλωση ο κ. Νάκας είχε δηλώσει: «Αυτή την εποχή νομίζω -πιο πολύ από κάθε άλλη φορά- χρειάζεται ενότητα, φρέσκιες ιδέες και παράγοντες που θα έχουν όρεξη και μεράκι… Που θα κάτσουν στο τραπέζι για να βρουν λύσεις για την πρόοδο της Ένωσης, που θα προσελκύσουν χορηγούς για να ανακουφιστούν τα σωματεία»!
Πόσα απ’ όλα αυτά έγιναν στην διοικητική 4ετία που λήγει; Πόσο ευχαριστημένα μπορεί να είναι τα σωματεία–μέλη της Ένωσης; Αναρωτηθείτε, κι αν θέλετε απαντήστε στα μέλη της απερχόμενης διοίκησης…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money