Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ...


Άδικη μεταχείριση για την ομάδα του Α.Ο Γλυκών Νερών, κατήγγειλε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Δρούγκας σε συνέντευξη Τύπου. Μίλησε για κακή (τουλάχιστον) λειτουργία της ΕΠΣΑΝΑ, αφού μόνο τα Γλυκά Νερά δεν πήραν το επίμονα αναζητηθέν δελτίο (εκ μεταγραφής) του παίκτη τους Σαντριά, ώστε να αγωνισθεί στον ορισθέντα Κυριακή (5/1/2020), κρίσμο αγώνα εξ αναβολής Παθιακάκη – Γλυκών Νερών, το οποίο (δελτίο) είχε εκδοθεί και σταλεί από την ΕΠΟ στην ΕΠΣΑΝΑ στις 3/1/2020!
Επίσης, κατηγγέλθη ότι αδίκως και τεχνηέντως ανεβλήθη εξ αρχής, ο εν λόγω προγραμματισμένος αγώνας της 14/12/2019 (λόγω προφανώς των απουσιών που είχε η ομάδα του Παθιακάκη τότε). Χαρακτηριστικά, στις 13.45’ του Σαββάτου 14/12/2019, η ομάδα των Γλυκών Νερών πάτησε το γήπεδο (Αγ. Στεφάνου) όπου θα γινόταν ο αγώνας. Έκανε το ζέσταμά της, όπως αποδεικνύεται ξεκάθαρα κι από σχετικό βίντεο... Το γήπεδο ήταν σχεδόν στεγνό, καθώς είχε σταματήσει η βροχή αλλά οι διαιτητές (Μανιώτης – Καραθανάσης, Λάμπρου) στις 14.45’ με πολιτική περιβολή (δηλαδή έδειξαν σαν να ήταν προετοιμασμένοι για την αναβολή του αγώνα), επιθεώρησαν το γήπεδο κι έκλεισαν το Φ.Α. (χωρίς να αναφέρουν την ώρα), με την σημείωση ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου! Σημειώνεται ότι στον ίδιο αγωνιστικό χώρο είχε προηγηθεί νωρίτερα (με χειρότερες καιρικές συνθήκες) άλλος επίσημος αγώνας (των υποδομών του Απόλλωνα Σμύρνης), το τέλος του οποίου παρακολούθησαν οι παίκτες και παράγοντες των Γλυκών Νερών! Όμως, το γήπεδο (με τον ολοκαίνουργιο συνθετικό τάπητα) για τον κ. Μανιώτη δεν ήταν κατάλληλο!!!
Το παιχνίδι με τον Παθιακάκη ορίσθηκε τελικά για την Κυριακή 5/1/2020, ενώ τα άλλα αναβληθέντα έγιναν το Σάββατο 4/1. Απ’ ότι έγινε γνωστό, το Σάββατο είχαν κώλυμα οι Λειβαρτζινός και Λαζαρίδης, παίκτες του Παθιακάκη. Κι ενώ το σκορ γύρω στο 60’  λεπτό ήταν ισόπαλο 1-1, οι παίκτες των Γλυκών Νερών δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση... Είναι αποκαλυπτικό το βίντεο, στο οποίο φαίνονται καθαρά οι κινήσεις των παικτών των γηπεδούχων, με προεξάρχοντα τον Λαζαρίδη, που είχε ήδη κίτρινη κάρτα! Όμως, ο τρόπος που ασκήθηκε από τους διαιτητές ο πειθαρχικός έλεγχος και η αποβολή 2 παικτών των Γλυκών Νερών (για ανύπαρκτα γρονθοκοπήματα) και μόλις ενός του Παθιακάκη, έδειξαν προθέσεις και διαθέσεις...
Ο κ. Δρούγκας κατέληξε: «Χάθηκε ένα κομβικό για εμάς παιχνίδι, αλλά χάθηκαν παράλληλα και δύο βασικά στελέχη του ρόστερ μας, για τρεις αγωνιστικές! Πιστεύω ότι πρόκειται για στοχευμένη κίνηση κατά του συλλόγου μας. Εμείς σαν σύλλογος δεν πρόκειται ούτε να προβούμε ούτε να αναλωθούμε σε δικαστικές διαμάχες. Απλά, θίγουμε το ηθικό μέρος της υπόθεσης. Εφέτος έχουμε κάνει ριζική ανανέωση, δουλεύοντας στον ορισμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Και αντί να επαινεθούμε, διωκόμαστε... Ζητάμε ίση μεταχείριση. Δηλώνω ότι τίποτα για εμάς δεν έχει τελειώσει και στο τέλος θα σωθούμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money