Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 4μ.μ. στις εγκαταστάσεις του σταδίου Σπάτων «Δημήτρης Δημητρίου», η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών αστυνομικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, καλείται να αγωνισθεί απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου, με την νικήτρια να προκρίνεται στην τελική φάση του 3ου Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών αστυνομικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Τρόντχάιμ της Νορβηγίας, κατά το χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου έως και 22 Ιουνίου 2020.
Δύο αστυνομικοί διαιτητές, ο Νίκος Μανουράς της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και ο Δημήτρης Τζαφόλιας της ΕΠΣ Ανατ. Αττικής, μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών, ανέλαβαν και συγκρότησαν την ομάδα η οποία αποτελείται από γυναίκες αστυνομικούς που αγωνίζονται σε ποδοσφαιρικές ομάδες όλης της Ελλάδος.
Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Κυρ. Βιτσεντζάτο και Χρ. Γκούβα, και τέταρτο διαιτητή τον Λάζ. Ρεντίφη, όλοι της ΕΠΣ Ανατ. Αττικής.
Πρέπει να τονισθεί ότι για πρώτη φορά συγκροτείται ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στην ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος υπό την προεδρεία του Α/Α’ Γεωργίου Τζατζάκη, πραγματοποιώντας την επιθυμία των μελών της για ανάπτυξη του γυναικείου αθλητισμού. Η ομάδα έδωσε το τελευταίο έτος ανθρωπιστικούς και μη αγώνες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, δείχνοντας -αθλήτριες και συνοδοί- την αγάπη τους για τον «αστυνομικό αθλητισμό», το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.
Τονίζεται ότι η συμμετοχή της ομάδας στη διοργάνωση, δεν ζημιώνει το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο, καθώς το χρηματικό ποσό που απαιτείται για την αποστολή καλύπτεται από οικονομικούς πόρους της Ένωσής μας, όπως προβλέπεται στο καταστατικό της, αλλά και από τις ίδιες τις συμμετέχουσες αθλήτριες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money