Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ…


Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε αναβολή αγώνα της ΕΠΣΑΝΑ (και μάλιστα Α’ κατηγορίας), λόγω διπλού ορισμού διαιτητή!!! Σήμερα ανεβλήθη το παιχνίδι Άνοιξης-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, επειδή ο διαιτητής Αντ. Βλάχος είχε ορισθεί την ίδια ώρα στον αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος Β’ εθνικής κατηγορίας Βριλησσίων-Τριαντών Ιαλύσου Ρόδου, στο γήπεδο Βριλησσίων.
Ο ορισμός του τρίο από της Αν. Αττική (Αντ. Βλάχος – Μπαλάγκα, Πολίτης) είχε ανακοινωθεί και αναρτηθεί εγκαίρως στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ από την ΚΕΔ αλλά η ΕΔ της ΕΠΣΑΝΑ (και οι διαιτητές) δεν έλαβαν υπόψη τους την ενημέρωση! Έτσι, ο Αντ. Βλάχος ήταν ορισμένος διαιτητής στον αγώνα Άνοιξης-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, η Μπαλάγκα στο ματς Β’ κατηγορίας Ατλαντίδος-Νίκης Δροσιάς, στο γήπεδο Ανθούσας (που ανεβλήθη λόγω καιρού) και ο Πολίτης στο Πρωτέας-Λαυρεωτική, στο γήπεδο Παλαιάς Φωκαίας!!!
Την τελευταία στιγμή, κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός της ΕΠΟ και ειδοποίησε τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΑΝΑ, που όφειλε να ήταν ενήμερος. Το τρίο των διαιτητών του αγώνα της Άνοιξης (Αντ. Βλάχος – Γκούβας, Μακρής) έφυγε από εκεί κι έτρεξε στο γήπεδο Βριλησσίων, όπου με καθυστέρηση περίπου 20’ λεπτών, διαιτήτευσαν το ματς του πρωταθλήματος γυναικών. Παράλληλα, ανεβλήθη η αναμέτρηση του τοπικού πρωταθλήματος (που είχε κι άλλες συνέπειες, τις οποίες θα αναλύσουμε στο επόμενο σημείωμά μας)!!!
Αυτά συμβαίνουν στις Ενώσεις, που οι υπεύθυνοι δεν ενημερώνονται ανελλιπώς. Φυσικά, υπό αυτές τις συνθήκες, κανείς δεν αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να παίξει παιχνίδι εθνικής κατηγορίας ένας βοηθός διαιτητή (Μακρής) που δεν είναι αξιολογημένος… Ή ακόμη περισσότερο, πώς είναι δυνατόν να έχει ορισθεί άλλη διαιτητική τριάδα και άλλοι να εμφανίζονται στο γήπεδο... Έστω κι αν υπήρξε τηλεφωνική συνεννόηση (γεγονός που δεν αφαιρεί το δικαίωμα ένστασης στους ενδιαφερόμενους)!
* Πάντως, σε αθλητική ιστοσελίδα τα γεγονότα παρατέθηκαν σύμφωνα με συμφέροντα άλλων ενδιαφερομένων… Διαβάστε το ρεπορτάζ: «Ο Αντώνης Βλάχος ήταν ορισμένος για το ματς Άνοιξη-Άγιος Στέφανος και δέκα λεπτά πριν τη σέντρα, ενημερώθηκε από την ΕΠΟ ότι έχει να διευθύνει ματς γυναικών! Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Ο διαιτητής Αντώνης Βλάχος πήγε κανονικά για να διευθύνει το ματς ΕΠΣΑΝΑ Άνοιξη-Άγιος Στέφανος στις 15.00, όμως δέκα λεπτά πριν τη σέντρα η ΕΠΟ τον ενημέρωσε ότι πρέπει να πάει στα Βριλήσσια, αφού είχε οριστεί σε ματς γυναικών! Ο Βλάχος έφυγε άρον-άρον, αφού ενημέρωσε τις ομάδες, οι οποίες μίλησαν με τον υπεύθυνο ορισμού και τους το επιβεβαίωσε. Μόνο που είχαν ξεχάσει να ενημερώσουν τον ίδιο τον διαιτητή και την ΕΠΣΑΝΑ, με αποτέλεσμα να γίνει μπάχαλο»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money