Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΡΑΜΝΟΥΝΤΑ


Δύο σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Ραμνούς Γραμματικού. Απέκτησε τον 27χρονο αμυντικό Νίκο Χαμάμη από την Μάχη Μαραθώνος και τον 29χρονο επιθετικό Σταύρο Μητρεβόλη, που ήταν πρώτος σκόρερ στην Δ’ εθνική με τις ομάδες του ΠΑΣ Φλώρινα και του Ηρακλή Καβάλας. Ο Ν. Χαμάμης αγωνιζόταν και προ διετίας στον Ραμνούντα.
* Η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Αυγούστου. 

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ 4Η ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΡ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ


Η Δόξα Αγ. Άννας που προβιβάσθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ κατηγορία, αναμένεται να παρουσιάσει δυναμικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα και να πραγματοποιήσει καλή πορεία στο κύπελλο. 
Για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά, παρέμεινε γενικός προπονητής ο Χρήστος Διαμάντης, με βοηθό τον Γιώργο Μαυρίκο, ο οποίος μετά από τρία χρόνια ξαναγύρισε στην ομάδα των Αχαρνών. 
Το δυναμικό της ομάδας είναι σχεδόν το ίδιο με την προηγούμενη περίοδο. Τα δελτία τους πήραν για μεταγραφή, μόνο οι Καλλέρης (πήγε στην Σταμάτα), Νικολάου, Αρχοντής και Κωτσαδάμ. 
Η Δόξα θα αρχίσει προετοιμασία στο γήπεδό της, την Πέμπτη 8 Αυγούστου, ώρα 6.30’ μ.μ. Ήδη ανακοινώθηκαν 7 φιλικοί αγώνες για το στάδιο της προετοιμασίας, ως εξής: 
Τετάρτη 21/8: Δόξα – Α.Ο. Χρυσούπολης. 
Κυριακή 25/8: Δόξα – Ηρακλής Πετρούπολης. 
Τετάρτη 28/8: Δόξα – Αίμος Πετρούπολης. 
Κυριακή 1/9: Δόξα – Α.Ε. Περιστερίου. 
Τετάρτη 4/9: Δόξα – Α.Ο. Ζεφυρίου. 
Σάββατο 7/9: Δόξα – Άφοβος Σεπολίων. 
Κυριακή 8/9: Δόξα – Απόλλων Χαλανδρίου.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Θύμα της διοικητικής αλλαγής στον σύλλογο, έπεσε ο προπονητής υποδομών του Αμφιάραου Καλάμου Γιάννης Νικολάου, όπως μας κατήγγειλε ο ίδιος. 
Χωρίς προειδοποίηση και άλλες διαδικασίες, ο προπονητής έμαθε ότι αντικαταστάθηκε από την νέα διοίκηση του συλλόγου. 
Εκνευρισμένος από την συμπεριφορά των συγχωριανών του, ο Γ. Νικολάου δήλωσε: «Λυπάμαι για τον τρόπο τους, που δείχνει ότι δεν σεβάσθηκαν τις προσπάθειες που έχω καταβάλλει επί χρόνια, προκειμένου να δημιουργήσω μια ομάδα νέων παιδιών του χωριού, που σύντομα θ’ αποτελέσουν το νέο ποδοσφαιρικό αίμα της περιοχής. Σε κάθε περίπτωση, επιφυλλάσσομαι».

ΑΝΟΙΞΗ: ΜΕ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟ ΚΩΟΥΤΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟ

Με προπονητή τον Θαλή Τσιριμώκο και γενικό αρχηγό τον παλιό διαιτητή Κώστα Σταυρίδη, θα πορευθεί στη νέα αγωνιστική σαιζόν ο Α.Ο. Άνοιξης. 
Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και την ανάδειξη νέου Δ.Σ., πρόεδρος του συλλόγου παρέμεινε ο Δημήτρης Γιαρένης. 
Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν: Αντιπρόεδρος Ιωάννης Καραπατάς, γενικός γραμματέας Αλέξανδρος Νίκας, ταμίας Νικόλαος Μακρίδης, γενικός αρχηγός Κωνσταντίνος Σταυρίδης, μέλη Μάριος Λουκάτος, Θεόδωρος Πανταζής. Στην διαδικασία δεν μετείχε ο απελθών αντιπρόεδρος και επί πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος της ομάδας Γ. Κυριάκης. 
Από αγωνιστικής πλευράς, συμφωνήθηκε ήδη η συνέχιση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Β. Δαρζέντα, Ν. Μπουσδέκη, Α. Λιγωμένο, που θα αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία θα «στηθεί» η ομάδα. 
Επίσης, αποκτήθηκαν οι 19χρονοι Σ. Λαγαστός, Τ. Μπολιουδάκης, που έπαιζαν στον Πανερυθραϊκό και ο Κ. Βουτσίνος από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. 
Η προετοιμασία για την νέα σαιζόν θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Αυγούστου. 
* Η διοίκηση της Άνοιξης με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον προπονητή Μ. Θεολόγη, που ήταν τεχνικός της ομάδος τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συνέχεια της καριέρας του.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ Η ΣΤΑΜΑΤΑ


Προσπάθεια βελτίωσης του δυναμικού του Α.Ο. Σταμάτας επιδιώκει η διοίκηση του συλλόγου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Προπονητής παρέμεινε ο Μιχάλης Βλάχος, όπως και τα περισσότερα γνωστά στελέχη (π.χ. οι Χρ. και Κ. Τσεβάς) του δυναμικού, με το οποίο ολοκλήρωσε την περασμένη σαιζόν η ομάδα.
Απεχώρησε μόνο ο Λιόλιος, την θέση του οποίου πήρε ο Κοτροζίνης, ό έμπειρος αμυντικός των Γλυκών Νερών.
Στα νέα αποκτήματα περιλαμβάνονται ο έμπειρος μέσος Πλεμμένος από τον Παναργειακό και ο επιθετικός Καλλέρης από την Δόξα Αγ. Άννας.
Σε εκκρεμότητα βρίσκεται η περίπτωση παραμονής ή παραχώρησης του Οσμανάι…

19ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙ



Συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας, η διοίκηση του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Κοσμά Λεπατατζή, τους αντιπροέδρους κ.κ. Μακρή, Αξιώτη και άμεσους συνεργάτες τα μέλη του τεχνικού τημ, τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Καρπούζα και τον άξιο προπονητή Γιάννη Μαγγίνα, προχωρεί στην απόκτηση και νέων παικτών. 
Ανακοινώθηκε ο 19χρονος σέντερ-φορ Βαγγέλης Κατσιγιάννης, ο οποίος αγωνιζόταν στο Κερατσίνι και διαθέτει πολύ καλά στοιχεία. Ο υψηλόσωμος νεαρός επιθετικός έπαιζε στην ομάδα νέων Κ-20 του Εθνικού Πειραιώς και είχε σημειώσει 28 γκολ! 
Η ομάδα αρχίζει την προετοιμασία της την ερχόμενη Δευτέρα 29/7 και η επίσημη παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου, σε επίσημη εκδήλωση στο Περίπτερο «Σταθμός», στον σιδηροδρομικό σταθμό Αγίου Στεφάνου. 
* Όπως έγινε γνωστό, κυκλοφορούν και παρουσιάζουν σχετική ζήτηση τα «διαρκείας» του συλλόγου, ενώ βρέθηκε χώρος εντός του δημοτικού γηπέδου για την εγκατάσταση λυόμενου περιπτέρου, όπου θα φιλοξενηθούν τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων «Μπογιάτι Σίτυ», που επαναδραστηριοποιήθηκε πρόσφατα. 
* Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο Κυβέρι Άργους θα τεθούν οι βάσεις των νέων σχεδίων που έχει κατά νου ο πρόεδρος Κοσμάς Λεπατατζής. Έχει προσκληθεί για 3ήμερη παραμονή από τον πρόεδρο του Παναργειακού κ. Μπέλλο, ο οποίος διατηρεί στο Κυβέρι ξενοδοχείο. Εκεί, μαζί με τους συνεργάτες του, ο κ. Λεπατατζής θα καταστρώσει τα σχέδια για το μέλλον του συλλόγου.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money