Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 4-0

Φάση από παλαιότερη συνάντηση Γέρακα-΄Αρη Βούλας














Το τελικό σκορ του συγκεκριμένου αγώνα αποτελεί «μαγική αποτύπωση» της πραγματικότητας. Όχι γιατί δεν άξιζε τη νίκη ο Άρης Βούλας, αλλά γιατί δεν άξιζε τα 4 γκολ που δέχθηκε ο Γέρακας!
Στο 6’ ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ (καθ’ ομολογία και των δύο πλευρών) υπέρ των γηπεδούχων, σε υποτιθέμενο φάουλ του Αλέξη Παππά (αμυντικού του Γέρακα) στον Χρήστο Παππά (σέντερ-φορ του Άρη). Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Χρ. Παππάς και διαμόρφωσε το 1-0.

Ο Γέρακας ισορρόπησε και βγήκε δειλά στην επίθεση αλλά πάλι ατύχησε όταν στο 42’ ο Λυμπερόπουλος, μόνος του μπροστά στην εστία του Μαρινάκη «βρήκε» με πλασέ το δοκάρι. Αμέσως μετά (43’) ο Διγενής έκανε το 2-0!

Στο β’ ημίχρονο έγινε γρήγορα –στο 51’- το 3-0 πάλι από τον Διγενή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλο δοκάρι (60’) με τον Μαργέτη και στο 89’ ο Βούρλας δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ-α-τετ με τον Μαρινάκη.
Αμέσως μετά (90’) έγινε το 4-0 πάλι με προσπάθεια του Διγενή και την έμμεση «βοήθεια» του Δημητριάδη!

Το ματς είχε και αποβολές: Στο 88’ απεβλήθη ο Μπούρμπουλας (αντιμίλησε σε αντίπαλο) και μετά τη λήξη ο Βεϊζάι (ειρωνεύτηκε αντιπάλους), που είχε γίνει νωρίτερα αλλαγή!

Εκτός φόρμας ήταν ο διαιτητής Κασομούλης, (Γουργιώτης, Β. Τζαφόλιας).

ΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Τσιαγκάνης, Αντάρτης, Καβάσης (80’ Λιλελάρη), Παναγιωτάκης, Βεϊζάι (65' Φώσκολος), Διγενής, Πολυχρονιάδης (75’ Σταυρόπουλος), Μανταλώζης, Χρ. Παππάς, Χριστόπουλος.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Καρλατήρας, Αλ. Παππάς (46’ Μπερέτης), Α. Καλούδης, Παπακωνσταντίνου, Πελέκης (65’ Δριλάκης), Δημητριάδης, Μπούρμπουλας, Λυμπερόπουλος, Καραμανίδης, Μαργέτης (65’ Βούρλας).

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ 3-2

Τα Καλύβια σημείωσαν νίκη σωτηρίας επί της Αρτέμιδος με 3-2. Η νίκη αυτή σιγούρεψε την θέση των Καλυβίων στην κατηγορία ενώ από την πλευρά της η Άρτεμις είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα παιδιά αφού το όνειρο της ανόδου έσβησε πλέον γι’ αυτήν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να κατακτήσουν το τρίποντο! Το 0-1 σημείωσε ο Μητσιώνης (10'), αλλά τα Καλύβια αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν με τον Δάβαρη (20').

Η ομάδα της Λούτσας πιο ευέλικτη, ξαναπροηγήθηκε 1-2 με γκολ του Δαρβή (39'), όμως στην εκπνοή του πρώτου μέρους (44') ο Μπεχάρι πέτυχε το 2-2. Το νικητήριο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Ντιμεσπίρα (68').

Διαιτητές: Μαργαρίτης, (Β. Λάμπρου, Μισρής).

ΚΑΛΥΒΙΑ: Ευδαίμων, Οικονομίδης, Μπακιρτζόγλου, Πλακιάς, Β. Μπούτσης (46' Βασιλακάκης), Μαραγκός, Κωνσταντινίδης (66' Κοτλίδας), Μπεχάρι (90' Βαρβίας), Δάβαρης, Χρ. Μπούτσης, Ντιμεσπίρα.

ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Καββαθάς, Πρίφτης, Βασιλείου (73' Σουπικιώτης), Ηλιάδης, Δημητρίου, Σερμαγιάς, Μητσιώνης (68' Κοντζίνος), Τσούκα, Μαγκουσοχατζάκης, Δαρβής (61' Τράκας).

ΩΡΩΠΟΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-1

Μετά από δυνατό παιχνίδι, οι ομάδες μοιράσθηκαν γκολ και βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με 5 «μικρούς», επειδή είχαν απώλειες 4 βασικών παικτών λόγω αποβολών (!) αλλά κατάφεραν να προηγηθούν στο 20’ με τέρμα του Αποστολάκη.
Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν συγκριτικά καλύτερη απόδοση στο α’ ημίχρονο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην εκπνοή του (44’), με πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής αντί για επιθετικό φάουλ, αφού στη φάση αυτή τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε ο Γ. Στεφανής. Στο πέναλτυ ευστόχησε ο Κάππος.

Στο β’ ημίχρονο ο Ωρωπός πίεσε και δημιούργησε 1-2 καλές ευκαιρίες, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής Βακκάς, σύμφωνα με την άποψη των γηπεδούχων, έκανε λάθος υπόδειξη στο πέναλτυ, επειδή υπήρξε σπρώξιμο του επιθετικού, που δεν είδε. Βοηθοί ήταν οι Μπουξμπάουμ, Περδίκης.

ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Σαχσανίδης, Κατερίνης, Ανδριανός, Γ. Στεφανής (44’ λ.τρ. Κανατάς), Τσέλια, Μέγας, Ανυφαντής, Παπαγεωργίου, Αλούση.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Μπακόλας, Λάβδας, Τσαμουρτζής (80’ Γιαννούλης), Ευαγγελινός, Τσαλδάρης, Ντιόπ, Πάσσαρης, Κάππος, Προβίδης, Αθανασόπουλος (78’ Γ. Παπάζογλου), Δ. Παπάζογλου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 31/3/2012

Ο Νικολακάκης αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ αφού συνέτριψε το Πόρτο Ράφτη με 8-0 και η δεύτερη της βαθμολογίας Μαρκό ηττήθηκε από τον αξιόμαχο Παλληνιακό με 1-0.

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (32η αγωνιστική)
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 8-0
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΓΕΡΑΚΑΣ 4-0
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1-0
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 4-1
ΚΟΥΒΑΡΑΣ - ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1-4
ΩΡΩΠΟΣ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-1
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΚΟ 1-0
ΘΥΕΛΛΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-1
Ρεπό: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.  ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (24η αγωνιστική)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 1-3
ΑΝΟΙΞΗ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1-3
ΑΥΛΩΝΑΣ - ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 4-2
ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛ. ΦΩΚΑΙΑΣ 1-5
ΚΑΛΥΒΙΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ 3-2

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ώρα 16.30’)
ΓΗΠ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗΣ - ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ, ΣΠΙΘΑΣ).
ΓΗΠ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ: ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ - ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ (ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΟΣΤΗΣ Π., ΝΤΟΣΤΗΣ Κ.).
ΓΗΠ. Ν. ΜΑΚΡΗΣ: ΕΘΝΙΚΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ, ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ).


Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (6η αγωνιστική)
Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ - ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ώρα 16.30’)
ΓΗΠ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: ΘΗΣΕΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (ΜΑΛΑΜΑΣ - ΜΑΓΟΥΛΑΚΗΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ).
ΓΗΠ. ΑΝΘΟΥΣΑΣ: ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ- Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ (ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ - ΜΗΤΑΡΗΣ, Β. ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ).
ΓΗΠ. ΑΦΙΔΝΩΝ: ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΑ (ΚΑΖΑΣ - ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ, ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ).
ΓΗΠ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ (ΑΡ. ΓΑΛΑΝΗΣ - ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ).
ΓΗΠ. ΚΑΛΑΜΟΥ: ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΓΚΟΥΒΑΣ, ΚΑΡΡΑΣ).
ΓΗΠ. ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ: ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ (ΑΝΔΡ. ΒΛΑΧΟΣ - ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ, ΤΣΙΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ).

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ – 9ος ΟΜΙΛΟΣ (21η  αγωνιστική)
ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. ανεβλήθη (απουσία γιατρού)  

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ώρα 16.00)
ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΤΡΙΓΛΙΑ: Κορδολαίμης, Κοντιζάς - Σγάντζος (Πειραιά) – ώρα 15.00
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ-ΚΟΡΩΠΙ: Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος - Μπατζιόπουλος(Αθηνών).
ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΙΟΥ-ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠ.: Ρούτσι, Καλπακίδη-Τάγκαλης (Κορινθίας).
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ώρα 16.00)
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)-Μαρνέζος (Χανίων).
ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ώρα 16.00)
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡ.: Βρακάς, Καμπούρης-Πασχαλίδης (Ευβοίας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ.: Κωνσταντάκης, Παπαδήμας-Ρηγόπουλος (Αχαΐας).

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ









Αρκετοί παράγοντες ομάδων της Ανατολικής Αττικής παρακολούθησαν τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ στο γήπεδο Κορωπίου και μετά, πήγαν στο γήπεδο Περιστερίου, όπου διεξήχθη ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑ (Φωστήρ-Αθηναϊκός 3-1). Μεταξύ αυτών ήταν και οι κ.κ. Νικολάου, Χρυσάφης, Καλαμάρας, Βοργιάς και Γιαρένης, οι οποίοι -μοιραία- έκαναν τις συγκρίσεις τους. 

Ο πρόεδρος της Άνοιξης κ. Γιαρένης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Φως των Σπόρ", σχολίασε τις οργανωτικές διαφορές που διέκρινε στις δύο διοργανώσεις: "Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους δύο τελικούς, είδαν την τεράστια οργανωτική διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο Ενώσεις, όπως και την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, λόγω της ανυπαρξίας του προέδρου Μαγουλά και της παρέας του! Έχουμε καταντήσει ο φτωχός συγγενής...

Ο τελικός της Αθήνας έγινε σ' ένα γήπεδο στολίδι, παρουσία πληθώρας επισήμων, ενώ ο δικός μας τελικός έγινε σ' ένα ακατάλληλο γήπεδο, όπου οι ομάδες δεν μπόρεσαν να δείξουν τις αγωνιστικές τους δυνατότητες και χωρίς την περουσία ούτε ενός επισήμου"!

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ Σπύρος Καλιανιώτης, απαντώντας στο σχόλιο αυτό, μας είπε: "Σχετικά με όσα υποστήριξε ο κ. Γιαρένης, εμείς είχαμε επίσημους καλεσμένους τους φιλάθλους, τους παράγοντες της Βάρης και του Αχαρναϊκού, καθώς και τους παράγοντες και προέδρους όλων των ομάδων της Ανατολικής Αττικής.

Όσο για το γήπεδο Κορωπίου, έχω να πω ότι το γήπεδο Σπάτων -το οποίο προτιμούσαμε- δεν μας παραχωρήθηκε, διότι ο περυσινός πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει τις ζημιές που έγιναν σ' αυτό, ώστε να ανταποκριθεί η Ένωση"! 


















ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Π. ΡΟΥΓΓΕΡΗ

Ελάβαμε και δημοσιεύουμε το ακόλουθο σχόλιο του κ. Ρουγγέρη:
Επειδή δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα μου να αφήνω ασχολίαστα τα όποια σχόλια αναφέρονται στο όνομά μου, επιθυμώ έχοντας υπ’ όψη μου το δημοσίευμά σας της 30/3/2012, να σας κοινοποιήσω τις απόψεις μου:
«Να είστε σίγουροι ότι την  άποψή μου δεν φοβάμαι να την δημοσιοποιώ, όποτε κρίνω ότι αυτό επιβάλλεται. Συνεπώς, εάν είχα αποφασίσει την όποια συνεργασία και με όποιον ήθελε προκύψει, κρίνοντας φυσικά ότι αυτός συνάδει με τις απόψεις μου, θα σας ενημέρωνα…

Επί το απλούστερο, θα ενημέρωνα το σύνολο των σωματείων – μελών της Ενώσεώς μας. Άρα, το δημοσίευμά σας, περί τετελεσμένων γεγονότων, δεν ευσταθεί. Η όποια απόφασή μου θα είναι ταυτόσημη με αυτή των κ.κ. Γ. Φλαμπούρη και Ι. Δεσύπρη.

Επί τη ευκαιρία, αναφερόμενος σε προηγούμενο άρθρο σας, περί των «κινήσεων» στην Ένωσή μας, αναφερθήκατε μόνο σε τρεις. Γνωρίζετε, όμως, πολύ καλά ότι υπάρχει ακόμη μια, η επονομαζόμενη «Επόμενη Ημέρα». Χρονικά αυτή προηγείται -κατά πολύ- από τις όποιες από εσάς αναφερόμενες εκλογικές κινήσεις.
Να είστε σίγουροι ότι η σύσταση της εκλογικής μας κίνησης «Επόμενη Ημέρα» (των κ.κ. Δεσύπρη, Φλαμπούρη και Ρουγγέρη), στηρίχθηκε στην έτι περαιτέρω βελτίωση της ΕΠΣΑΝΑ.
Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να συνεργασθούμε με οποιονδήποτε. Αρκεί να ταυτίζονται οι απόψεις μας.

Υ.Γ  Μην αποκλείετε το γεγονός, αντί να πάμε εμείς σε άλλους, οι άλλοι να έλθουν σ’ εμάς!

Ευχαριστώ
Π. ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 31/3-1/4/2012

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ (ώρα 16.30’)
ΓΗΠ. ΑΓ. ΑΝΝΑΣ: ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ (ΔΡΑΓΑΤΗΣ-ΜΗΤΑΡΗΣ Η., ΤΣΙΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ) ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ.
ΓΗΠ. ΒΟΥΛΑΣ: ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΕΡΑΚΑΣ (ΚΑΣΟΜΟΥΛΗΣ-ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ, ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β.), ΖΙΓΚΙΡΙΔΗΣ, ΝΑΚΟΣ.
ΓΗΠ. ΓΕΡΑΚΑ: ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΦΩΣΤΕΡΗΣ-ΚΡΕΤΣΙΜΟΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Π., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
ΓΗΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ: ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ-ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (ΚΑΝΤΖΟΣ - ΜΑΓΟΥΛΑΚΗΣ,ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ, ΛΑΜΠΑΡΟΥ.
ΓΗΠ. ΚΟΥΒΑΡΑ: ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ (ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ-ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ, ΦΑΜΕΛΗΣ), ΧΑΤΖΗΣ, ΚΑΛΛΕΣ.
ΓΗΠ. Ν. ΠΑΛΑΤΙΩΝ: ΩΡΩΠΟΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (ΒΑΚΚΑΣ-ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ,ΠΕΡΔΙΚΗΣ), ΒΕΝΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ.
ΓΗΠ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΜΑΡΚΟ (ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΡΟΥΝΤΟΣ), ΜΗΤΡΟΥ, ΜΑΡΙΝΟΣ.
ΓΗΠ. ΡΑΦΗΝΑΣ: ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ (ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛ.-ΤΖΑΛΛΑΣ, ΖΕΡΒΑΣ), ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.


Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ (ώρα 16.30’)
ΓΗΠ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: ΑΠΟΛΛΩΝ-ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ (ΚΑΠΟΓΛΗΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΙ,ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΡ.), ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.
ΓΗΠ. ΑΝΟΙΞΗΣ: ΑΝΟΙΞΗ-ΣΤΑΜΑΤΑ (ΜΑΝΙΩΤΗΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΙΚ.,ΜΟΣΧΟΣ), ΚΑΤΣΙΜΗΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.
ΓΗΠ. ΑΥΛΩΝΟΣ: ΑΥΛΩΝΑΣ-ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔ.-ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ,ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ), ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΛΙΑ.
ΓΗΠ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ: ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ (ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΕΚΑΣ,ΓΑΛΑΝΗΣ Β.), ΜΑΡΚΟΥ, ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ.
ΓΗΠ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ: ΚΑΛΥΒΙΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ (ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΥ Β.,ΜΙΣΡΗΣ), ΚΩΗΣ ΣΤ., ΛΑΣΔΑΣ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ώρα 16.30’)
ΓΗΠ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. (ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ,ΣΠΙΘΑΣ), ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΣΔΑΣ.
ΓΗΠ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ: ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΤΟΣΤΗΣ Π.,ΝΤΟΣΤΗΣ Κ.), ΧΑΤΖΟΣ, ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ.
ΓΗΠ. Ν. ΜΑΚΡΗΣ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ-ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ,ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ), ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ (ώρα 16.30’)
ΓΗΠ. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΣ-ΒΛΑΒΑΚΗΣ,ΧΟΪΚΑΣ), ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ώρα 16.30’)
ΓΗΠ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: ΘΗΣΕΑΣ-ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (ΜΑΛΑΜΑΣ-ΜΑΓΟΥΛΑΚΗΣ,ΤΣΕΛΙΟΣ), ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΕΡΑΧ.
ΓΗΠ. ΑΝΘΟΥΣΑΣ: ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ-ΜΕΝΙΔΙ (ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ-ΜΗΤΑΡΗΣ Η.,ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β.), ΔΕΔΕΣ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.
ΓΗΠ. ΑΦΙΔΝΩΝ: ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ (ΚΑΖΑΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ,ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΛΟΥΔΗΣ, ΤΟΛΙΑ.
ΓΗΠ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ (ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΡ.-ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ,ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ), ΔΑΒΗΣ, ΚΑΠΕΛΛΗΣ.
ΓΗΠ. ΚΑΛΑΜΟΥ: ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-ΓΚΟΥΒΑΣ,ΚΑΡΡΑΣ), ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.
ΓΗΠ. ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ: ΣΥΚΑΜΙΝΟ-ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜ. (ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔΡ.-ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ,ΤΣΙΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΛΥΡΑΝΤΖΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

ΔΕΣΥΠΡΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ

Αποστολίδης, Αργυρόπουλος (γιατρός), Δεσύπρης
Συνεχίζοντας την προσπάθειά του στα προεκλογικά πράγματα της ΕΠΣΑΝΑ, το δίδυμο Ξενοφώντα Ρούσση – Γρηγόρη Αποστολίδη, αποτελεί τον ένα από τους τρεις διαμορφωμένους «άξονες» της σημερινής πραγματικότητας.

Όπως έχει δηλώσει ρητά ο επικεφαλής κ. Ρούσσης, θέλει να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε στα σωματεία της Ένωσης, στηριζόμενος σε ίδιες δυνάμεις και σε ανθρώπους που τον πιστεύουν και τον στηρίζουν απόλυτα.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι σχεδόν βέβαιο -αν και δεν ανακοινώθηκε επίσημα- ότι τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ κ.κ. Γιάννης Δεσύπρης και Πέτρος Ρουγγέρης, θα στηρίξουν αυτή την παράταξη. Προηγήθηκαν ατέρμονες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων, στις οποίες μετείχε -ως συντονιστής- και ο πρώην γενικός γραμματέας της Ένωσης Γρηγόρης Αποστολίδης.

Σύμφωνα με φήμες, στην ίδια λογική θέλει να κινηθεί και ο κ. Γιώργος Φλαμπούρης, αλλά είναι παρακινδυνευμένη ακόμη οποιαδήποτε πρόβλεψη για την περίπτωσή του, που εξετάζεται (απ' ότι αντιληφθήκαμε) διαφορετικά...

Ο ΔΗΜ. ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Με νέο προπονητή τον Δημήτρη Λυριτζή στη θέση του αποχωρήσαντος Κώστα Παντέλη, συμφώνησε να συνεχίσει μέχρι το τέλος της περιόδου το Πόρτο Ράφτη.
Ο νέος τεχνικός ανέλαβε καθήκοντα από την περασμένη Τρίτη. Η ομάδα του Πόρτο Ράφτη έχει υποβιβασθεί στην Β’ κατηγορία αλλά η συντήρηση και οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελεί πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ»

Η παρέα παραγόντων για την διεκδίκηση της νέας διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ «Ενωτική Κίνηση», έκανε την επίσημη παρουσία της, με ανακοίνωση προς όλα τα σωματεία της Ένωσης, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ποδοσφαιρικοί παράγοντες από τα σωματεία της Ανατολικής Αττικής, μετά από συνεχείς προσπάθειες και συζητήσεις, ώστε να υπάρξει ορατή λύση στο αδιέξοδο στο οποίο έχει φέρει την Ένωση η σημερινή διοίκηση, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν επίσημα την δημιουργία Κίνησης, η οποία θα διεκδικήσει την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ στην ερχόμενη εκλογική διαδικασία.

Όσα σωματεία και παράγοντες συμμετέχουν στην «Ενωτική Κίνηση» δεν είναι αυτοδικαίως και υποψήφιοι. Στηρίζουν την συγκεκριμένη Κίνηση. Απόφαση όλων είναι να ακολουθηθούν διαδικασίες ανάδειξης των υποψηφίων συμβούλων και άλλων στελεχών ενός παραταξιακού ψηφοδελτίου. 

Βασικός στόχος της Κίνησης είναι: «Η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ να γίνεται από τα Σωματεία, για όλα τα Σωματεία, με ίσους όρους».

Συμμετέχουν:
Α) Σωματεία:
     Α.Π.Ε.Σ. Καπανδριτίου – Βελτανιώτης Δημήτρης
     Μαύρος Αετός Πολυδενδρίου – Παρδάλης Βαγγέλης
     Α.Ο. Συκαμίνου – Ρούσσης Θωμάς
     Αμφιάραος Καλάμου – Νικολάου Γιώργος
     Α.Ο. Άνοιξη – Γιαρένης Δημήτρης
     Κεραυνός Κερατέας – Θηβαίος Άγγελος
     Α.Σ. Ροδόπολης – Καραπατάς Γιάννης
     Δόξα Κορωπίου – Μαγγανάς Δημήτρης
     Α.Ο. Διονύσου – Δαρδαμάνης Βασίλης
     Παλληνιακός – Μερτύρης Παναγιώτης
     Αστέρας Γλυκών Νερών – Καλογεράκος Γιώργος

Β) Παράγοντες:
     Βακιρτζής Στέφανος
     Τσεβάς Βαγγέλης
     Παπαμακάριος Γιώργος
     Λίτσας Κώστας 
     Κατσούλης Φάνης
     Κοτσώνης Θοδωρής


* Καλούνται όλα τα σωματεία για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και συμμετοχή στη διεύρυνση της «Ενωτικής Κίνησης», την Τετάρτη 18 Απριλίου, ώρα 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Αττικής Οδού.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΚΛΙΜΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΡΚΟ

Η Μαρκό συνεχίζει την αγωνιστική της πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με απώλειες.
Η εντός έδρας ήττα από τον Νικολακάκη, ουσιαστικά έσβησε το όνειρο που είχε δημιουργηθεί για κατάκτηση του τίτλου και άνοδο της ομάδας στη Δ’ εθνική.

Μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα, κλήθηκαν οι παίκτες της Μαρκό και τους δόθηκαν «έναντι», ελάχιστα χρήματα από τα οφειλόμενα οδοιπορικά των τελευταίων μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρκετοί ποδοσφαιριστές δυσφόρησαν και δήλωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με την ομάδα του Μαρκοπούλου. Μεταξύ αυτών, ήταν οι Χατζηστεφάνου και Δημογιάννης, οι οποίοι δήλωσαν -πάντως- ότι θα βοηθήσουν όσο και όπως μπορούν.

Ο εκτός έδρας αγώνας του Σαββάτου με τον Παλληνιακό, θα αποτελέσει κριτήριο για την συσπείρωση ή την διάλυση της ομάδας.

ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΙΝΩΝ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Όπως είχαμε γράψει από τις 21 Φεβρουαρίου 2012, ο Κεραυνός Κερατέας προσέφυγε στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ για μείωση της ποινής αποκλεισμού της έδρας του για 6 αγώνες και του προστίμου 500 ευρώ, που του επεβλήθησαν πρωτοβαθμίως από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ. 

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, που συζητήθηκε έντονα και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ (την Πέμπτη 29/3), η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής δικαίωσε την ομάδα της Κερατέας και η ποινή μειώθηκε από 6 σε 3 αγωνιστικές αποκλεισμού, όπως και το πρόστιμο από 500 σε 250 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κεραυνός θα παίξει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος (στις 8/4), με την Μάχη Μαραθώνα, στο γήπεδό του.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση: Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του σωματείου Κεραυνός Κερατέας κατά της υπ΄αριθμό 23/14-2-2012 απόφασης της Π.Ε. Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Επιβάλλει στο σωματείο Κεραυνός Κερατέας ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του τριών (3) αγωνιστικών και χρηματική ποινή 250 €».

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Αρχοντάκης: Μεγάλη νίκη επί σπουδαίου αντιπάλου
Ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Γιώργος Αρχοντάκης, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, συνέδεσε το όνομά του με την πρώτη κατάκτηση του Κυπέλλου από τους «κυανόλευκους». Στις δηλώσεις του, μετά τη λήξη του τελικού, δήλωσε: «Πρόκειται για μεγάλη νίκη, απέναντι σε σπουδαία ομάδα, στην οποία εύχομαι να στεφθεί πρωταθλήτρια. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε 2-0. Ο Αχαρναϊκός μείωσε από ένα τραγικό λάθος μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Τους ανήκει το Κύπελλο».


Γιαννακόπουλος: Πάντα μέσα στους στόχους μας...
Συγκινημένος ήταν ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης, Χρήστος Γιαννακόπουλος. Αναφερθείς στην κατάκτηση του τροπαίου από τον Αστέρα, δήλωσε: «Είμαστε συγκινημένοι. Καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο στην τρίτη παρουσία μας σε τελικό, η οποία ήταν και η φαρμακερή. Από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα, ήταν πάντα μέσα στους στόχους της. Την πρώτη χρονιά τερμάτισε δεύτερη στην τελική κατάταξη, την 2η χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και την 3η κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ. Στόχος μας πλέον, είναι η παραμονή μας στη Δ’ εθνική».


Μητροφάνης: Ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε
Σε πελάγη ευτυχίας, ο σκόρερ Μιχάλης Μητροφάνης, είπε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ήταν μια μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Ξέραμε ότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι διαφορετικός από αυτόν του πρωταθλήματος. Είμαστε ευτυχισμένοι που τα καταφέραμε».


Πλίτσης: Πολύ χαρούμενοι
Ο αρχηγός του Αστέρα Βάρης Αργύρης Πλίτσης, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν η τρίτη συμμετοχή μας σε τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ. Τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα, για να παραμείνουμε στη Δ’ εθνική».


Στρατής: Προσωπική καταξίωση
MVP του τελικού αναδείχθηκε ο έμπειρος και τεχνίτης αμυντικός μέσος του Αστέρα Βάρης, Λευτέρης Στρατής. Μετά την απονομή του σχετικού αναμνηστικού αγαλματιδίου, που απεικονίζει ένα ποδοσφαιριστή, ο Στρατής δήλωσε: «Ο πολυτιμότερος παίκτης ενός αγώνα βγαίνει μέσα από την συνολική απόδοση της ομάδας. Αποτελεί προσωπική καταξίωση να είμαι κυπελλούχος και m.v.p. (most valuable player) του τελικού»!



Θανέλλας: Τραγικό το γήπεδο...
Με την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ τα είχε ο Φώτης Θανέλλας, προπονητής του Αχαρναϊκού. Υποστήριξε ότι η Ένωση δεν έπρεπε να ορίσει το γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης» του Κορωπίου, για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Σχετικά υπογράμμισε: «Η δήλωσή μου αναφέρεται στην τραγικότητα του γηπέδου, που όρισε η ΕΠΣΑΝΑ για τον τελικό. Έχουμε μια ποιοτική ομάδα, και μας έβαλαν να παίξουμε σ’ αυτό το …αχούρι! Σε αυτά τα παιχνίδια, ο τυχερότερος κερδίζει. Συγχαρητήρια στον Αστέρα Βάρης, που κατέκτησε το Κύπελλο».


Κοκόλης: Απογοήτευση
Απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα, ο σκόρερ του Αχαρναϊκού Μπάμπης Κοκόλης, δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. Ο ευέλικτος επιθετικός της ομάδας του Μενιδίου, αρκέσθηκε να πει: «Παλαίψαμε. Είμασταν καλύτεροι. Κέρδισε ο πιο τυχερός»!


Χριστόπουλος: Αιφνιδιασθήκαμε
Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Αχαρναϊκού Αλέξανδρος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Είμασταν ανώτεροι. Αιφνιδιασθήκαμε με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Πιστεύω ότι από ατυχία χάσαμε το Κύπελλο».


Μαγουλάς: Ικανοποίηση
Τέλος, εμφανής ήταν η ικανοποίηση του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Φώτη Μαγουλά, από την οργάνωση και τη διεξαγωγή του αγώνα. Σε δήλωσή του για τον 9ο τελικό του Κυπέλλου, τόνισε: «Τελείωσε πολύ όμορφα μια γιορτή, μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Έπαιξαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ένωσής μας, από τη Δ’ εθνική».

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Η ΒΑΡΗ! Ο ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ 2-1 ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Το 2-0 με κτύπημα φάουλ του Παπαδόπουλου στο 25'
Ο Κυανούς Αστήρ αναδείχθηκε κυπελλούχος του 9ου τελικού κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Η ομάδα της Βάρης –μετά από τρεις απόπειρες- κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της, με νίκη 2-1 επί του Αχαρναϊκού. 

Ο Αχαρναϊκός φάνηκε καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Όμως, ο καλοστημένος Αστέρας, κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί 2-0, με γκολ του Μιχάλη Μητροφάνη στο 14’ (ευθύβολο πλασέ, από θέση μέσα αριστερά εντός περιοχής, ύστερα από σέντρα του Καρδαμίτση) και απευθείας εκτέλεση φάουλ (εκτός περιοχής) του Κώστα Παπαδόπουλου στο 25’.
Η απάντηση του Αχαρναϊκού ήλθε στο 30’ με τον Μπάμπη Κοκόλη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος, όταν ο Πλίτσης προσπάθησε με κεφαλιά να γυρίσει την μπάλλα στον τερματοφύλακα Θανόπουλο, αλλά ο Κοκόλης που παρακολουθούσε τη φάση, μπήκε σφήνα ανάμεσα στους δύο παίκτες και από κοντά μείωσε σε 2-1.

Ακολούθησε περίοδος πλήρους πρωτοβουλίας του Αχαρναϊκού, που άσκησε πίεση στην εστία του Θανόπουλου, χωρίς να καταφέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του παιχνιδιού στο β’ ημίχρονο. Ο Αχαρναϊκός συνέχισε να υπερέχει, με παίκτες αρκετά κινητικούς και κύριο μοχλό ανάπτυξης την δεξιά πτέρυγα και πρωταγωνιστή τον Κοκόλη. Η ομάδα του Μενιδίου ήθελε πολύ την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να είναι ουσιαστική στην τελική προσπάθεια.

Ο Αστέρας μαρκάριζε στενά τους αντιπάλους και προσπαθούσε να βγει στην αντεπίθεση. Ενδιαφερόταν περισσότερο να διαφυλάξει το 2-1, γι’ αυτό οι επιθετικοί του Ξηντάρας και Μητροφάνης, έμειναν αποκομμένοι.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τα δύο στρατόπεδα με ανάμικτα συναισθήματα. Οι παίκτες του Αχαρναϊκού αποχωρούσαν με σκυμμένα κεφάλια και οι Βαριώτες έγιναν ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ στην ιστορία τους.

Ο διαιτητής Μανιώτης ήταν αρκετά καλός. Έδειξε 7 κίτρινες κάρτες (4 σε παίκτες του Αχαρναϊκού). Συνεργάσθηκε ικανοποιητικά με τους βοηθούς Πολυχρονιάδη, Τζάλλα και τον 4ο διαιτητή Παπάζογλου.


ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ (Γ. Αρχοντάκης): Θανόπουλος, Κωζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Στρατής, Καρδαμίτσης (48’ Περγιάλης), Παπαδημητρόπουλος, Ξηντάρας (83’ Γκίκας), Παπαδόπουλος, Μητροφάνης (93’ Σιδερόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Φ. Θανέλλας): Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μανἀλης, Μαγγίνας (80’ Ζούμας), Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Χριστόπουλος, Καλέρης (88’ Δήμας), Νταβαρίνος (54’ Δημάκης), Λαναράς.















Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ - Κ. ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ

Στο δημοτικό γήπεδο Κορωπίου «Αντώνης Πρίφτης», διεξάγεται ο 9ος τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ μεταξύ Αχαρναϊκού και Κυανού Αστέρα Βάρης, σήμερα Τετάρτη 28/3/2012, ώρα 4 μ.μ.

Ξεκούραστος ο πρωτοπόρος του 9ου ομίλου της Δ’ εθνικής Αχαρναϊκός, από το ρεπό της περασμένης Κυριακής, διεκδικεί το Κύπελλο χωρίς προβλήματα απουσιών.

Απέναντί του ο 10ος της βαθμολογίας του ιδίου ομίλου Κυανός Αστέρας Βάρης, με πρόσφατη αλλαγή στον πάγκο του (ο Γιώργος Αρχοντάκης διαδέχθηκε τον παραιτηθέντα Δήμο Τσιμιλιώτη), ψάχνει τον ρυθμό του. Στο ντέρμπυ της περασμένης Κυριακής με τον Αιολικό στη Βάρη, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Σήμερα δεν θα αγωνισθούν οι βασικοί Παπαϊωάννου, Πιτταράς και Λιόλιος.

Στην μεταξύ τους συνάντηση του α' γύρου, που διεξήχθη στη Βάρη, οι σημερινοί αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Ο δρόμος των φιναλίστ προς τον τελικό: Ο Αχαρναϊκός, απέκλεισε τα Γλυκά Νερά (2-0), τον Διόνυσο (5-0), την Θύελλα Ραφήνας (2-1) και το Κορωπί (1-1 και 1-0). Ο Αστέρας Βάρης, απέκλεισε κατά σειρά την Λαυρεωτική (1-0), τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (2-2, 3-3 στην παράταση, 4-2 πέναλτυ), τον Ολυμπιακό Λαυρίου (1-1, 1-1 στην παράταση, 6-5 πέναλτυ) και τον Αήττητο Σπάτων (1-2 και 4-0). 

Διαιτητές του τελικού ορίσθηκαν οι Μανιώτης, (Πολυχρονιάδης, Τζάλλας). 4ος διαιτητής ο Παπάζογλου.


Τι δήλωσαν οι προπονητές

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού Φώτης Θανέλλας, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Ξεχωριστό παιχνίδι, ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Θέλω να παλέψουμε όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου». 

Ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Γιώργος Αρχοντάκης, βρίσκεται περίπου μία εβδομάδα στον πάγκο του, αλλά αντιλαμβάνεται πλήρως την σημασία της παρουσίας του Αστέρα στον τελικό και σχολιάζει: «Είναι πολύ σπουδαία η ημέρα αυτή στην ιστορία του Αστέρα Βάρης, ο οποίος πρέπει να κατέβει στο γήπεδο για να κατακτήσει το Κύπελλο! Πάντως, σεβόμαστε τον Αχαρναϊκό, ο οποίος βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση του ομίλου».

Οι τελικοί 
2003/04: Κεραυνός Κερατέας - Αστέρας Βάρης 3-1 (στην παράταση)
2004/05: Κεραυνός Κερατέας - Βουλιαγμένη 3-1
2005/06: Κεραυνός Κερατέας - Μαρκό 3-1
2006/07: Αήττητος Σπάτων - Μαρκό 1-0
2007/08: Κεραυνός Κερατέας - Ολυμπιακός Λαυρίου 3-2
2008/09: Παμπαιανικός - Τριγλία Ραφήνας 1-1 (4-3 στα πέναλτυ)
2009/10: Ωρωπός - Τριγλία Ραφήνας 2-1 (στην παράταση)
2010/11: Κορωπί - Αστέρας Βάρης 1-1 (4-3 στα πέναλτυ)

Κυπελλούχες ομάδες: Κεραυνός Κερατέας (4 φορές), κι από μία Αήττητος Σπάτων, Κορωπί, Παμπαιανικός, Ωρωπός.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ

Απάντηση στην καταγγελία της Άμυνας Ανθούσας, για επεισόδια εις βάρος της στον αγώνα με τον Παλλαυρεωτικό, εξέδωσε το Δ.Σ. του συλλόγου του Λαυρίου, με την οποία εγκαλεί τον εκπρόσωπο και προπονητή της ομάδας της Ανθούσας κ. Ηλία Καραπιπέρη.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Παλλαυρεωτικού καταδικάζει το γεγονός που καταγγέλλει ο κ. Καραπιπέρης. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής του Παλλαυρεωτικού τον χτύπησε. Το γεγονός ότι τον χτύπησε (τον έσπρωξε), θα τιμωρηθεί αναλόγως. Αλλά δεν μπορεί να μιλάει ο κ. Καραπιπέρης για τρομοκρατία και για περιστατικά, τα οποία δεν θα είχαν συμβεί, εάν μετά το τέλος του αγώνα απευθυνόμενος στους διαιτητές –και προκαλώντας τους παίκτες μας- δεν έλεγε τη φράση: «Έκανες τα μπουρδέλα να πανηγυρίζουν»!

Τρομοκρατία κ. Καραπιπέρη, δεν μπορεί να υπάρξει από 20 φιλάθλους, που απλά συμπαραστέκονται στην ομάδα μας. Επίσης, εσείς κ. Καραπιπέρη προκαλούσατε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς τους ποδοσφαιριστές μας, με ειρωνικά σχόλια, που παραδεχθήκατε κι εσείς ο ίδιος, μετά τη λήξη του παιχνιδιού! Αν κάποιος έβριζε από τον πάγκο του Παλλαυρεωτικού, είναι απορίας άξιον γιατί ο διαιτητής απέβαλε εσάς από τον πάγκο σας!

Όσο για τον αγώνα, ψάξτε να βρείτε εσείς τα αίτια που έχασε η ομάδα σας. Θυμηθείτε μόνο το πέναλτυ που κέρδισε η Άμυνα και ένα άλλο πέναλτυ, που δεν δόθηκε στον Παλλαυρεωτικό. Σταματήστε, λοιπόν, να διαμαρτύρεστε και μάθετε να χάνετε… Γιατί με καταγγελίες, ποτέ δεν κέρδισε κανείς τίποτα. Απλά κάνει κακό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που ματώνουμε για την ύπαρξή του».

«ΠΑΡΕΕΣ» ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ

Ο Δημήτρης Βελτανιώτης
Οριστικοποιείται το σκηνικό των παρατάξεων και ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το περιβάλλον από την ομίχλη που το περιέβαλε, σχετικά με όσους ενδιαφέρονται να μετάσχουν στις επερχόμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΠΣΑΝΑ.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «παρέες» που διαμορφώνονται είναι τρεις.

Στην πρώτη, που φαίνεται να συγκεντρώνει και τους περισσότερους προέδρους και εκπροσώπους ομάδων, επικεφαλής βρίσκεται ο Δημήτρης Βελτανιώτης, πρόεδρος του Καπανδριτίου, κι ένα από τα παλαιότερα (και ιδρυτικά) στελέχη της Ένωσης.

Στη δεύτερη, την οποία απαρτίζουν άλλοι (λιγότεροι) πρόεδροι και παράγοντες, στελέχη του αθλητισμού, μαζί με ορισμένα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., επικεφαλής έχει τεθεί ο γνωστός χειρουργός ορθοπεδικός, αθλητίατρος και προπονητής ποδοσφαίρου Ξενοφών Ρούσσης.

Στην τρίτη, φυσικά, επικεφαλής είναι ο απερχόμενος πρόεδρος της Ένωσης Φώτης Μαγουλάς, ο οποίος αναγκαστικά θα ανανεώσει το σχήμα της ομάδας του, ύστερα από τις αποχωρήσεις αρκετών στελεχών της.

Οι εκλογές –βάσει καταστατικού- διεξάγονται κάθε 4 χρόνια, τον μήνα Ιούνιο. Όμως, τίποτα δεν αποκλείει οι διεργασίες να γίνουν πολύ πιο γρήγορα, εφ’ όσον συντρέχει σοβαρός λόγος προς τούτο.

Επειδή το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ολοκληρώνεται νωρίς (22 Απριλίου), έχουν φουντώσει διάφορα σενάρια που ακούγεται ότι θα ισχύσουν στις εκλογές αυτές… Απομένει να δούμε αν όλα αυτά τα σενάρια είναι προς όφελος του ποδοσφαίρου και των νέων που παίζουν μπάλλα!

Γ3 ΟΜΙΛΟΣ: ΡΑΜΝΟΥΣ – ΘΗΣΕΑΣ 3-1


Ο Ραμνούς επανήλθε στις νίκες, με 3-1 επί του Θησέα, στο τοπικό ντέρμπυ. Αρκετοί θεατές σχεδόν γέμισαν την εξέδρες του γηπέδου Γραμματικού. Οι αντίπαλοι προσέφεραν εξαιρετικό θέαμα, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο σε αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Η πρωτοβουλία στο σκορ από τους φιλοξενούμενους και οι χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων, δεν εμπόδισαν τον μεγάλο πρωταγωνιστή Κάκαρη, να σημειώσει δύο τέρματα και να βοηθήσει τον Ραμνούντα να ανατρέψει το 0-1 και να πάρει τη νίκη, παρότι έπαιξε για μισή ώρα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάντζη στο 61’.

Ο Θησέας Αγ. Μαρίνας κατάφερε να προηγηθεί, όταν στο 16’ ο Ευαγγελίου πραγματοποίησε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και με υποδειγματικό πλασέ, άνοιξε το σκορ. Το γκολ αυτό βάρυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ραμνούντα, που άρχισαν να πολιορκούν την περιοχή του Θησέα, αλλά έπρεπε να νικήσουν και τον ικανότατο 20χρονο τερματοφύλακα Αραπκιλή, ο οποίος στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις σε τετ-α-τετ με τον Κάκαρη, βοηθώντας την ομάδα του να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μέχρι το 28’, οπότε το Γραμματικό ισοφάρισε 1-1. Ο Κάκαρης με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Θησέα. Παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Γκιόκας, προπονητής του Θησέα, έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές (οι δύο στο α’ ημίχρονο), οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πετύχουν το 1-2, όταν στο 45’ ο Λεονάρδος βρέθηκε μόνος προ του Κόλλια, που αντέδρασε σωστά κι έσωσε το τέρμα του.

Στο β’ μέρος, η δύναμη και η καλύτερη φυσική κατάσταση των παικτών του Γραμματικού, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων. Οι απειλητικές επισκέψεις του Θησέα στην αντίπαλη εστία περιορίσθηκαν και οι ποδοσφαιριστές του Ραμνούντα επικράτησαν κατά κράτος. Το 2-1 έγινε στο 52’: Ο Τζούτζη εκτέλεσε κόρνερ και ο Χατζηλιάδης έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα της ομάδας του ενώ προσπαθούσε να την απομακρύνει! Οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα (54’) πλησίασαν και σε τρίτο γκολ, όταν ο Κωνσταντίνου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με μακρινό σουτ.

Ωστόσο τα δεδομένα της αναμέτρησης έμελλε να διαφοροποιηθούν πάλι στο 61’, όταν ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μάντζη για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Όμως ούτε η αριθμητική υπεροχή του Θησέα στάθηκε δυνατή να διαφοροποιήσει την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στο 66’ ο Κάκαρης διαμόρφωσε το τελικό 3-1, φτάνοντας τα 15 γκολ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο!
Διαιτητές: Κασομούλης, (Γρ, Λάμπρος, Β. Τζαφόλιας).

ΡΑΜΝΟΥΣ: Κόλλιας, Χρυσίνας, Γκούρα, Στάσης (89’ Κούτρης), Μουρίκης, Μάντζης, Κάκαρης, Χαμάμης (64’ Σιδέρης), Εμπορέλλης, Τζούτζη, Κωνσταντίνου (56’ Τούντας).

ΘΗΣΕΑΣ: Αραπκιλής, Ευαγγελίου (60’ Κουγιουμτζής), Γεωργάρας, Χατζηλιάδης, Μίχας (35’ Ζέρβας), Χατζόπουλος, Σωτηριάδης (42’ Μακρυδάκης), Χρυσίνας, Λεονάρδος, Λουΐζος, Μάρκου.


Γ3 ΟΜΙΛΟΣ: Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 3-1

Από παλαιότερη συνάντηση Παλλαυρεωτικού-ΑΕ Μενιδίου
Την πρώτη της ήττα στην τελική φάση υπέστη η πρωτοπόρος Δόξα Αγ.  Άννας, από την βελτιωμένη ΑΕ Μενιδίου. Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, η Δόξα έδειξε ότι διαθέτει «βάθος πάγκου» και παραμένει δυσκολοκατάβλητη! Η ΑΕΜ εκμεταλλεύθηκε την έδρα της και κέρδισε το ματς και τους 3 βαθμούς.
Το 1-0 πέτυχε ο Μπάρλος στο 25’ και ισοφάρισε 1-1 ο νεαρός Ασημακόπουλος στο 37’. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 50’ κέρδισαν πέναλτυ, σε ανατροπή του Μπάρλου από τον τερματοφύλακα Αστέρη, που αποβλήθηκε και την θέση του πήρε ο Μπακανδρίτσος. Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Μαβίδης για το 2-1. Τρία λεπτά αργότερα (54’), ο Μυρισκλάβος έκλεισε το σκορ (3-1).

Διαιτητές: Βικτωράτος, (Τζάλλας, Βουδούρης).

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Καλαμιώτης, Παπαγεωργίου, Πανταζής (46’ Μαυρουδής), Σιδηρόπουλος, Βλαβιανός (46’ Ζαμπουνίδης), Μαβίδης, Τζανέτος, Ιορδανίδης, Μπάρλος, Μυρισκλάβος, Κατσιφής (64’ Παντελίδης).

ΔΟΞΑ: Αστέρης, Ρούσσος, Μιχαηλίδης, Φέκος, Καραγιώργος (46’ Μαργούτας), Ασημακόπουλος, Μουρατίδης, Μαρμαράς (50’ Μπακανδρίτσος), Σάββας, Κυριακίδης, Σονίδης.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money