Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-3

Σπουδαία νίκη με ανατροπή του σκορ από 0-1 σε 3-1 σημείωσε η Θύελλα επί της Μάχης, στο Μαραθώνα. Ο απαράδεκτος αγωνιστικός χώρος του σταδίου Μαραθώνα, έκανε πολύ δύσκολη την αποστολή των παικτών. Μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο που την έφερε να προηγείται με 1-0, η ομάδα του Μαραθώνα δεν άντεξε την πίεση της εξαιρετικής στο β’ μέρος Θύελλας. Το 1-0 έγινε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι) του Μίχα, στο 37᾿. Όμως, στο β’ 45λεπτο η Θύελλα ήταν «ισοπεδωτική»! Η ισοφάριση ήλθε μετά από λάθος μαρκάρισμα της άμυνας και πλασέ του Κατσούγκρη (52'). Το 2-1 με αυτογκόλ του Τσάλε (72') και το 3-1 με πέναλτυ του Χαρακτίδη (αφού ο βοηθός Καραπάνος δεν υπέδειξε εμφανές όφ-σάιντ). Αποβλήθηκε στο 81' με 2η κίτρινη κάρτα ο Νταής. Διαιτητής: Αντιπαριώτης, (Σπυρόπουλος, Καραπάνος).
ΜΑΧΗ: Ντάρας, Τσέλα, Χαμάμης, Βούσουλας, Πλατσιώτας, Καραλής, Τσάλε, Νταής, Κωνσταντόπουλος (75’ Γρίβας), Μίχας (80’ Μεταξάς), Άντονι (80’ Μέξης).
ΘΥΕΛΛΑ: Μανόλοφ, Μπαξεβάνης (55’ Σοτάι), Τσανακτσής, Σότα, Βιβικίδης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (82’ Καρόκης), Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Προδρόμου (46’ Λάμπρου).

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ-ΑΝΟΙΞΗ 5-1

Ο Εθνικός επιβλήθηκε της Άνοιξης με 5-1, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Η Άνοιξη δεν βλεπόταν και ο Εθνικός έκανε πάρτυ! Παρ’ όλα αυτά, το ματς άρχισε με κτύπημα πέναλτυ του Στεφανίδη στο 6’ λεπτό, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ταμιχτσής άνοιξε το σκορ και ακολούθησαν τα τέρματα των Στεφανίδη 30’, Μαγγίνας 60’, Σπανομαρίδη 68’ και πάλι Μαγγίνα 75’, που διαμόρφωσαν το 5-0. Αμέσως μετά (77’) ο νεοεμφανισθείς με την Άνοιξη, Λιγωμένος, μείωσε για το τελικό 5-1. Διαιτητής: Α. Γαλάνης, (Τσέλιος, Καλλίνικος).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πυκνής (70’ Τοντισάκης), Ζούρος, Μέρκο (65’ Μασούρας), Αηδόνης, Παπαδόπουλος, Ελευθερίου, Ένις, Ταμιχτσής, Μαγγγίνας, Στεφανίδης (60΄Σπανομαρίδης), Ζιάγκος.

ΓΕΡΑΚΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-0

Νίκη σωτηρίας σημείωσε ο Γέρακας στην έδρα του επί του Κεραυνού Κερατέας με 1-0, σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από επεισόδια. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν για 7η συνεχόμενη φορά αήττητοι στο γήπεδό τους ενώ οι φιλοξενούμενοι για 6η σερί αγωνιστική δεν χάρηκαν νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 30’ λεπτό με τον Λυμπερόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με πάθος στο ματς και δημιούργησαν στο πρώτο 10λεπτο τις προϋποθέσεις να πετύχουν γκολ 2-3 φορές, χωρίς να ολοκληρώσουν τις ενέργειές τους. Στο β’ μέρος ο Γέρακας έχασε με την σειρά του 2-3 ευκαιρίες. Ο Κεραυνός είχε στο 68’ απευθείας εκτέλεση φάουλ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Γαβαλάς. Στο 72’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κατσίκης του Κεραυνού.

Διακοπή
Η ακραία συμπεριφορά των οπαδών της Κερατέας, ανάγκασε τον διαιτητή Ιωαννίδη να διακόψει επί 3λεπτο τον αγώνα, μετά από υπόδειξη του βοηθού Παπαδιώτη, επειδή δεχόταν πλαστικά μπουκάλια και συνεχή φραστική επίθεση. Το ματς έληξε με δύο ακόμη αποβολές. Στα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής τους, δεδομένου ότι είχαν μπει ως αλλαγές λίγο νωρίτερα, απεβλήθησαν ο Κωνσταντίνου του Κεραυνού με απευθείας κόκκινη και ο Χρυσανθόπουλος του Γέρακα με 2η κίτρινη. Δεν είχε προβλήματα ο διαιτητής Ιωαννίδης (Πολυχρονιάδης, Παπαδιώτης).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Παππάς, Δημητριάδης, Α. Καλούδης, Καρλατήρας, Ν. Πελέκης, Μπερέτης, Μπούρμπουλας, Λυμπερόπουλος (84’ Παπακωνσταντίνου), Καραμανίδης (77’ Χρυσανθόπουλος), Μαργέτης (58’ Δριλάκης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Παπασωτηρίου (89’ Κωνσταντίνου), Κατσίκης, Πρίφτης, Αναγνώστου, Χελιώτης (63’ Γκίνης), Λοὐτζη, Βίλα, Δ. Ρώμας, Πλάκα (77’ Μαστροκώστας), Μπάτρης. 

Επεισόδια
Μετά τη λήξη του αγώνα, οι έξαλλοι «φίλοι» του Κεραυνού συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια. Ορισμένοι –λιγότεροι από δέκα- πήδησαν το κιγκλίδωμα και μαζί με παίκτες της ομάδας, επιτέθηκαν σε παίκτες του Γέρακα. Ακολούθησε άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ παικτών και οπαδών που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο! Κάποιοι αναγκάσθηκαν να βγουν από το γήπεδο με την βία, από μερικούς ψύχραιμους παίκτες του Κεραυνού! Αλλά τα θλιβερά επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί. Οι αγριεμένοι Κερατιώτες επιτέθηκαν και κτύπησαν τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κοτσώνη, που επιμελείται αυτή την ιστοσελίδα! Και ως αποτέλεσμα των επεισοδίων, ο ποδοσφαιριστής του Γέρακα Αλέξανδρος Καρλατήρας, κτυπήθηκε από αντίπαλο παίκτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ αρχικά και Ερρίκος Ντυνάν στη συνέχεια, όπου διαπιστώθηκε ότι του είχαν σπάσει οστό δίπλα στο μάτι! Η μητέρα του Καρλατήρα αναμένεται να υποβάλλει μήνυση κατά του παίκτη της Κερατέας που τον κτύπησε…
Στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Ιωαννίδης αναφέρει την 3λεπτη διακοπή του αγώνα στο 87’ και προσθέτει: Μετά τη λήξη του αγώνα είδαμε παίκτη με μπουφάν Κεραυνού να κυνηγάει παίκτη του Γέρακα! Ακολούθησε σύρραξη. Παίκτες και των δύο ομάδων μαζί με φιλάθλους (sic) συνεπλάκησαν. Τραυματίσθηκε ο ποδοσφαιριστής Καρλατήρας. Ο αρχηγός του Γέρακα Κώστας Μπούρμπουλας υπόγραψε το Φ.Α. με επιφύλαξη και με την γραπτή προσθήκη ότι οι «φίλαθλοι» ήταν οπαδοί του Κεραυνού. Ο παρατηρητής αγώνα κ. Κοτζαμπασάκης, δήλωσε ότι κατέγραψε λεπτομερώς τα γεγονότα στην αναφορά του.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 2-0

Ο Αχιλλέας ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο και προηγήθηκε στο 42’ λεπτό. Στο β’ μέρος έχασε ευκαιρίες ο Μαύρος Αετός με τον Μπύρωση και τον Λόη αλλά στο 87’ ο Αχιλλέας σημείωσε δεύτερο γκολ κι εδραίωσε την νίκη του. Διαιτητής: Κ. Ντόστης (Νικολακάκος, Βλαβάκης).
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος, Τζίκα, Βρέττο, Καμάρας, Τσεβάς, Σαρκίρης, Α. Μάζης, Κιούρκος, Μπύρωσης,, Λόης (75’ Τριανταφύλλου), Π. Μάζης (52’ Κατσαντώνης).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΩΡΩΠΟΣ 0-2

Νέα εκπληκτική επιτυχία του Ωρωπού! Πέρασε νικηφόρα κι από την Παλλήνη με 2-0. Ο Παλληνιακός μπορεί να είναι καλύτερη ομάδα, αλλά ακόμη και με τον τραυματία (στο χέρι) Ντρένοβα που μπήκε στο β’ ημίχρονο, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού. Ο Ωρωπός έδειξε τις αρετές του στο πρώτο 45λεπτο, οπότε προηγήθηκε (30’) με τον Σαχσανίδη και είχε 1-2 ακόμη ευκαιρίες να σκοράρει. Το πρώτο δεκάλεπτο του β’ μέρους ήταν πολύ καλό αλλά άγονο για τους γηπεδούχους. Είχαν τετ-α-τετ με τους Ζώκο, Ρουφαγάλα που δεν κατέληξαν σε γκολ, σουτ του Μητσιάρα από ευνοϊκή θέση άουτ και άλλες χαμένες καλές φάσεις! Σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, κι έφθασαν στο 2-0 με ενέργεια και σουτ του Βαζέχα στο 75’. Εκεί το ματς τελείωσε. Διαιτητής: Μαργαρίτης, (Β. Λάμπρου, Ζέρβας).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Κόντος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Μπούρας (75’ Καρπούσης), Ζώκος, Σκεντούλη, Μητσιάρας (75’ Ρακιντζόπουλος), Λαδέας (46’ Ντρένοβα), Ρουφαγάλας.
ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Αμπάζη, Κατερίνης, Ανδριανός, Στεφανής, Σαχσανίδης (90’ Ανυφαντής), Μέγας, Παπαγεωργίου (75’ Κατσιμάρης), Βαζέχα, Αλούση (80’ Γεωργόπουλος).

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ 5-0

Εύκολα ο Σαρωνικός κατέβαλε με 5-0 τον ουραγό Απόλλωνα. Παίζοντας απλά, ο Σαρωνικός σημείωσε το 1-0 στο 3’ λεπτό με κεφαλιά του Χαρίτου. Το 2-0 ο Ευτύχης Τζιβίλογλου στο 16', με κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο Καραγιάννης. Ενδιάμεσα, ο Σαρωνικός έχασε κι άλλες ευκαιρίες, όπως αυτή του Ζντράβα στο 37᾿ αλλά ο Λεζάκης με νέα κεφαλιά στο 50’ διαμόρφωσε το 3-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Χατζημιχαηλίδης το 4-0 αφού έκλεψε την μπάλλα από δύο αντίπαλους αμυντικούς! Το τελικό 5-0 δημιουργήθηκε στην εκπνοή του αγώνα, με νέο κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο Αλεξίου. Το εκτέλεσε ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Τζιβίλογλου, που είχε αντικαταστήσει τον Καραλή. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο διαιτητής Βικτωράτος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Τσέτση του Απόλλωνα.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής (54’ Γ. Τζιβίλογλου), Ναυπλιώτης, Καραγιάννης, Ζουμπουρλής, Αλεξίου, Κετέογλου (46′ Θάνος), Ζντράβα, Ε. Τζιβίλογλου, Χαρίτος (44′ Χατζημιχαηλίδης), Σ. Αλεξίου, Λεζάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Γαλακτίου, Σιράγας (65’ Έλενας), Καμζέλας, Πετούρης, Κετέογλου (38′ Χρ. Τσιούνης), Ματέο, Βασιλείου, Σ. Τσιούνης,, Παπακωνσταντίνου, Τσέτση, Λαντζίδης (39′ Λ. Καραγιάννης).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 2-0

Η γηπεδούχος Λαυρεωτική επικράτησε της Νίκης Δροσιάς με 2-0, ύστερα από ωραίο παιχνίδι, που έγινε κάτω από δριμύ ψύχος και δυνατό αέρα. Η Νίκη έπαιξε στα ίσια και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο Τζώρας στο 70′ έκανε το 1-0 με κεφαλιά και ο Τσιαούσης (παίκτης και προπονητής) στο 92′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κτύπημα φάουλ από μεγάλη απόσταση. Μέτριος ο διαιτητής Χατζόπουλος, (Κωνσταντόπουλος, Καρράς).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρου, Δρούγας, Χουσεΐν, Παπαδημητρίου, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Καραμολέγκος (78′ Βλαντής), Τσιαούσης, Μιχαηλίδης, Τζώρας, Αν. Χρήστου.
ΝΙΚΗ: Σαμωνάς, Κούζας, Τσίγκος, Κλ. Μπέτσης, Καρράς, Ζορμπάς (46′ Κουκάι), Παναγιωτίδης (80′ Γαρουνιάτης), Κιούρκος, Πιπέρας, Σαμαράς, Ιωαννίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 28-29/1/2012

23η αγωνιστική Α' Κατηγορίας: 
ΣΑΒΒΑΤΟ:
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ-ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2-0 
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-2 
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0-2 
ΜΑΡΚΟ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ 3-0 
ΚΥΡΙΑΚΗ:
ΓΕΡΑΚΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1-0 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-2 
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ-ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-3 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΩΡΩΠΟΣ 0-2 
Ρεπό: ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

17η αγωνιστική Β' Κατηγορίας: 
ΣΑΒΒΑΤΟ: 
ΣΤΑΜΑΤΑ-ΚΑΛΥΒΙΑ 1-0
ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΣ 3-1
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2-0
ΑΡΤΕΜΙΣ-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2-3
ΚΥΡΙΑΚΗ:
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ -ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 2-0 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 5-0 
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ-ΑΝΟΙΞΗ 5-1
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 2-0
16η αγωνιστική Γ' Κατηγορίας
ΣΑΒΒΑΤΟ:
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ-ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ 2-2
ΚΥΡΙΑΚΗ:
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ 2-0 
ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 0-1
ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ-ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 1-3 
ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 3-1 
ΣΥΚΑΜΙΝΟ-ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 0-2 
ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΥΛΙΖΑΣ 3-0 α.α. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-ΑΕΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 3-0 α.α. 
ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0-3 α.α. 
Pεπό: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΣ 3-1

Καλύτερος ο γηπεδούχος Διόνυσος, επέβαλε το παιχνίδι του και νίκησε καθαρά 3-1 τον Αυλώνα, που δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Ο Διόνυσος προηγήθηκε στο ημίχρονο 1-0 και διπλασίασε τα τέρματά του στις αρχές του β’ μέρους. Ο Αυλώνας μείωσε σε 2-1 αλλά λίγο πριν το τέλος του αγώνα με πέναλτυ, ο Διόνυσος «κλείδωσε» το υπέρ του αποτέλεσμα.

ΑΡΤΕΜΙΣ-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2-3

Την έκπληξη της ημέρας πραγματοποίησε το Καπανδρίτι, νικώντας την πρωτοπόρο Αρτέμιδα μέσα στα Σπάτα με 3-2! Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού πάντως, δεν επρόκειτο περί εκπλήξεως… Το Καπανδρίτι στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στους γηπεδούχους και πήρε πανάξια νίκη. Η Άρτεμις δεν βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά μπορεί να είχε πάρει την ισοπαλία, αν ο διαιτητής Μινάι έβλεπε (μέσα στο πλήθος των παικτών που του έκρυβαν το οπτικό πεδίο) το –εξώφθαλμο για εμάς- πέναλτυ, που έγινε στο 83’ πάνω στον Τσούκα! Βέβαια, ο διαιτητής φάνηκε να είναι έτοιμος να δώσει την εσχάτη των ποινών αλλά κοίταξε και τον βοηθό του Πολυχρονιάδη. Εκείνος, παρότι η ανατροπή του παίκτη έγινε μπροστά του –αποδεικνύοντας την ανεπάρκειά του- απέφυγε να δείξει οτιδήποτε! Σαν να μην ήταν εκεί!
Το ματς ήταν συγκλονιστικό στην εξέλιξή του. Προηγήθηκε στο 10’ η Άρτεμις με τον Μαγκουσοχατζάκη, ισοφάρισε 1-1 με πέναλτυ στο 20’ ο Κομιώτης και στο 25’ το Καπανδρίτι πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Αθανασόπουλου. Έτσι έληξε το ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο β’ μέρος και κατάφεραν να κάνουν το 2-2 πάλι με τον Μαγκουσοχατζάκη στο 56’ λεπτό! Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη: Στο 69’ με εκπληκτικό σουτ-λόμπα του Μίχα πέτυχαν το 3-2. Το Καπανδρίτι είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει εφέτος την Αρτέμιδα δύο φορές!
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς (72' Πρίφτης), Διαμάντης, Βασιλείου, Τασσόπουλος, Δημητρίου, Μαγκουσοχατζάκης, Ντούσης (54' Μητσιώνης), Τσούκας, Τράγκας, Κουνελάκης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Σίνας, Ζαμπούρας (55' Καμηλακης,  80' λ.τρ. Παπαϊωάννου), Μπουλέκος, Σωτήρχος, Κλίσι (88' Ζάρκα), Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Κομιώτης, Μίχας, Χατζηχαραλάμπους.

ΣΤΑΜΑΤΑ-ΚΑΛΥΒΙΑ 1-0

Α' γύρος: Καλύβια-Σταμάτα 4-1
Μόλις στο 94’ λεπτό η Σταμάτα «πήρε» το παιχνίδι με κτύπημα πέναλτυ που σφύριξε ο φοβισμένος διαιτητής Γιαλούρης! Πάντως, «δεν ήταν πέναλτυ», όπως παραδέχθηκε αργότερα ο παίκτης που το κέρδισε Κ. Τσεβάς, στους παράγοντες και παίκτες των Καλυβίων, ζητώντας -προς τιμή του- συγγνώμη! Κατά τα άλλα, η Σταμάτα ήταν καλύτερη αλλά τα Καλύβια ήξεραν να την αντιμετωπίσουν με επιτυχία και εδικαιούντο την ισοπαλία… Μἀλιστα, στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανησύχησαν τους γηπεδούχους με 1-2 καλές ευκαιρίες που είχαν να σκοράρουν! Απέτυχαν οι διαιτητές Γιαλούρης, Π. Ντόστης, Ζέρβας.


Απαράδεκτα αποδυτήρια 
Στο αφόρητο κρύο που επικρατούσε το απόγευμα του Σαββατου (28/1) στην Άνοιξη και σ' όλη τη χώρα, προστέθηκε η αφόρητη κατάσταση των αποδυτηρίων του γηπέδου! Έντονα παράπονα για την υγεία των παικτών της ομάδας του, έκανε στην ιστοσελίδα μας ο πρόεδρος των Καλυβίων κ. Ηλίας Μαραγκός. Τόνισε ότι η βρωμιά των αποδυτηρίων ήταν απίστευτη, δεν υπήρχε σταγόνα ζεστού νερού, κι επιπλέον τα περισσότερα τζάμια ήταν σπασμένα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η χρησιμοποίησή τους από ...ανθρώπους! 
Επειδή παρόμοια προβλήματα μας έχουν καταγελθεί και για άλλα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ, καλό είναι να ασχοληθεί η Ένωση με την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια όλων των γηπέδων, τουλάχιστον από πλευράς υγιεινής!

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0-2

Ισοδύναμοι αντίπαλοι αλλά ο πρώτος που σκοράρει κερδίζει και το παιχνίδι! Το ματς που έγινε στον Κουβαρά, είχε αρκετό ενδιαφέρον για την εξέλιξή του. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το πρώτο τέρμα τους στο 10’ με κεφαλιά του προωθημένου αμυντικού Ν. Σταυρόπουλου. Είχε προηγηθεί απίθανη απόκρουση του τερματοφύλακα της Παιανίας Παπαδόπουλου, σε σουτ του Σιδέρη, ο οποίος έχασε κι άλλες ευκαιρίες πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Με την έναρξη του β’ μέρους, το Πόρτο Ράφτη πίεσε και είχε δύο δοκάρια! Πριν συμπληρωθεί το 60’ λεπτό του αγώνα, ο Παμπαιανικός πέτυχε δεύτερο τέρμα με τον Κουλοχέρη, ο οποίος όμως πήρε την μπάλλα από εμφανή θέση όφ-σάιντ, χωρίς να υποδειχθεί από τον βοηθό! Όσο κι αν προσπάθησε στη συνέχεια το Πόρτο Ράφτη, δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε το γκολ της τιμής. Διαιτητής: Μανιώτης, (Μπουξμπάουμ, Καραπάνος).

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ-ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2-0

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ο Νικολακάκης επεβλήθη γηπεδούχος του αξιόμαχου Κουβαρά με 2-0 και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αγωνιστική ανωτερότητα του Νικολακάκη, φάνηκε όταν στο 22’ κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Κωβαίος αλλά ψύχραιμα απέκρουσε ο Κοντίνος. Λίγο μετά (25’) ο Σταμάτης είχε δοκάρι και στο 32′ ο Ανδρεάδης έκανε το 1-0. Στη σωρεία των χαμένων ευκαιριών που ακολούθησαν από πλευράς γηπεδούχων, το μόνο που πέτυχε ο Σταμάτης, πριν αντικατασταθεί λόγω κοπώσεως, ήταν να σημειώσει το 2-0 στο 68’. Γενικά η ομάδα του Νικολακάκη απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε ότι δίκαια κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας. Καλή η διαιτησία του Δραγάτη (Σπυρόπουλος, Μήταρης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής (73′ Παρίσης), Μοντέρο Νόβα, Μήλας, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τέρζιεφ, Κωβαίος, Πάπα, Σταμάτης (66′ Σπυρίδης), Παπαναστασίου (85′ Βρεττός).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κοντίνος, Δημητρακόπουλος (80′ Κ. Στουραΐτης), Μπίκλης, Λιάπης, Γ. Στουραΐτης, Χατζής, Σάμπρι, Γιαννόπουλος, Φιλίππου, Ζατσελάρι, Πρίφτης.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-2

Ο Νικηφόρος γύρισε στο 93’ ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο! Αντίθετα, ο Άρης Βούλας δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς έχασε αυτόν τον αγώνα! Η ωριμότητα των παικτών του Νικηφόρου υπερίσχυσε εκείνης των παικτών του Άρη, που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με κτύπημα πέναλτυ του Παππά στο 35’. Νωρίτερα (20’), ακυρώθηκε γκολ του Διγενή, με υπόδειξη του βοηθού Β. Λάμπρου! Στο 39’ ο Νικηφόρος έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ζέεμπε με απευθείας κόκκινη (κτύπησε αντίπαλο). Η αντίστροφη μέτρηση για τους γηπεδούχους Βουλιώτες άρχισε στο 68’ όταν ο (εξαιρετικός στο μαρκάρισμα το Μόνγκα) Καβάσης, ατύχησε σε γύρισμα της μπάλλας προς τον τερματοφύλακα Μαρινάκη, που έδωσε δικαίωμα στον Αποστολόπουλο να παρεμβληθεί και να ισοφαρίσει 1-1. Δεν έφτανε αυτό: Στο 70’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Διγενής. Αμέσως μετά (71’), ο Παππάς έχασε φοβερή ευκαιρία να σκοράρει και όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο. Όμως στο 92’ ο Βεϊζάι σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Κατσιούλη, έχασε το γκολ και στην τελευταία επίθεση του Νικηφόρου (93’) ο Ράπτης πέτυχε το 1-2! Ο διαιτητής Διαγγελάκης (Δ. Τζαφόλιας, Β. Λάμπρου) δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.
ΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Τσιαγκάνης, Αντάρτης, Καβάσης, Διακρούσης, Βεϊζάι, Διγενής, Πολυχρονιάδης (75’ Φώσκολος), Μανταλώζης, Παππάς, Χριστόπουλος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσιούλης, Τσούτης, Τσαπαρής, Βουνισέας, Παπαδόπουλος, Αντεριώτης, Κανελλόπουλος (68’ Ράπτης), Ζέεμπε, Μόνγκα Φοντούλα, Κωνσταντίνου, Αποστολόπουλος (93’ Κέντρο).
* Μετά τη λήξη του αγώνα, ο νεαρός Βεϊζάι πάνω στον εκνευρισμό του, κτύπησε με δύναμη το χέρι του σε πόρτα των αποδυτηρίων και το …έσπασε! Θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα περίπου…

ΜΑΡΚΟ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ 3-0

Η Μαρκό νίκησε το Κρυονέρι 3-0 και διατηρήθηκε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Η εμφάνιση των νικητών δεν ήταν ανάλογη της εντύπωσης που δημιουργεί το τελικό αποτέλεσμα. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο μεγάλη. Στο 5’ ο Κοντογιάννης είχε σουτ στο δοκάρι. Όμως, ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής Καπόγλης, «διευκόλυνε» την Μαρκό να επιβληθεί ψυχολογικά του Κρυονερίου, που βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Στο πέναλτυ ευστόχησε ο Θ. Τσώνης (29’), με διπλό κτύπημα! Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε σχετικά αμφίρροπη. Πάντως, ο Κοντογιάννης στο 71’ σημείωσε το 2-0 και λίγο αργότερα απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Χρυσικόπουλος. Με 10 παίκτες το Κρυονέρι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί άλλο. Στο 90’ ο Αγγελάκος έκλεισε το σκορ. Ο διαιτητής Καπόγλης (Κρέτσιμος, Χατζόπουλος), ήταν εντελώς ανώριμος για τόσο σοβαρό αγώνα!
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου (33’ Δημογιάννης), Λιούμης, Μεγαγιάννης, Τζανής (80’ Σιδέρης), Ν. Τσώνης, Θ. Τσώνης, Ντίνος (65’ Κοντογιαννόπουλος), Αγγελάκος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντογκοτάρι, Καστρινός (46’ Ρίζος), Ζησούδης, Κανταρέλης, Ελούνα (78’ Καρλής), Λαθουράς, Σκορδομπέκης (46’ Χαλίλι), Χρυσικόπουλος, Τσαλαπατάνης, Μαντζάνας, Θανασούλης.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2-0

Στην Παλαιά Φώκαια, ο Πρωτέας διατήρησε την υπεροχή αλλά ο Φοίβος μπορούσε να πάρει την ισοπαλία. Μετά το 0-0 του α’ ημιχρόνου, η εικόνα διατηρήθηκε ίδια και στο β’ μέρος. Πίεζε συνεχώς ο Πρωτέας και κρατούσε καλά αμυντικά ο Φοίβος. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήλθε στο τελευταίο 5λεπτο του αγώνα αφού λίγο νωρίτερα υπήρξε μία φάση ανατροπής του Κοσμάτου που θα μπορούσε να δώσει ο διαιτητής πέναλτυ. Τελικά το 1-0 έγινε με πλασέ του Κοσμάτου στο 89′ και το 2-0 με σουτ του προωθημένου Κούλιμπη στο 93᾿. Διαιτητής: Χριστοδούλου (Μπέκας, Διαμάντι).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης, Λάζαρης, Διαμάντης, Μακρυπίδης, Κοσμάτος, Μαραγκός (60′ Ρέτσικας), Χοτζάλι, Kωστάκη (85′ Χουσιάδης).
ΦΟΙΒΟΣ: Λουγιάκης, Παρόλας, Ρουμελιώτης, Σώκος, Καρύδης, Παπαδόπουλος, Θεοδοσιάδης, Ψυχογιός (70’ Ντόντα), Αγάλου (65′ Mηλιαράκης), Γεωργιάδης, Τζανής (60’ Βανάι).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

23η αγωνιστική Α' Κατηγορίας: 
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ-ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2-0 
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-2 
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0-2 
ΜΑΡΚΟ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ 3-0 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 (ώρα 15.00)
Γήπ. Γέρακα: ΓΕΡΑΚΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ,ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ)
Γήπ. Γραμματικού: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (ΦΩΣΤΕΡΗΣ-ΜΑΚΡΗΣ,ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ) Γήπ. Μαραθώνα: ΜΑΧΗ-ΘΥΕΛΛΑ (ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ)
Γήπ. Παλλήνης: ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΩΡΩΠΟΣ (ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΥ Β.,ΖΕΡΒΑΣ)
Ρεπό: ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

17η αγωνιστική Β' Κατηγορίας: 
ΣΤΑΜΑΤΑ-ΚΑΛΥΒΙΑ 1-0
ΔΙΟΝΥΣΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΣ 3-1
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2-0
ΑΡΤΕΜΙΣ-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 (ώρα 15.00)
Γήπ. Κ. Αχαρνών: ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΝΤΟΣΤΗΣ Κ.-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ,ΒΛΑΒΑΚΗΣ)
Γήπ. Αναβύσσου:ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ (ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ,ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Γήπ. Ν. Μάκρης: ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΝΟΙΞΗ (Α. ΓΑΛΑΝΗΣ-ΤΣΕΛΙΟΣ,ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ)
Γήπ. "Π. Βογιατζής": ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΝΙΚΗ (ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΡΑΣ)


16η αγωνιστική Γ' Κατηγορίας
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ-ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ 2-2

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 (ώρα 15.00)
Γήπ. GALAXY: ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ. (ΑΝΤ. ΒΛΑΧΟΣ-ΓΚΟΥΒΑΣ,ΛΙΑΠΗΣ ΕΠ.)
Γήπ. Αγ. Άννας:ΔΟΞΑ Π.- ΑΕΜ (ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΠΟΥΤΖΟΥΒΗΣ,ΔΕΙΝΟΠΑΠΑΣ)
Γήπ. Αγ. Μαρίνας: ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ.-ΑΜΥΝΑ ΑΝΘ. (ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΣΠΙΘΑΣ,ΓΙΑΤΡΑΣ)
Γήπ. Ανθούσας: ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Β. ΓΑΛΑΝΗΣ-ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ,ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ)
Γήπ. Συκαμίνου: ΣΥΚΑΜΙΝΟ-ΡΑΜΝΟΥΣ (ΚΑΣΟΜΟΥΛΗΣ-ΦΑΜΕΛΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ)
Pεπό: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
[ΔΟΞΑ Α.Α.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΥΛ. 3-0 α.α., ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ-ΑΕΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 3-0 α.α. και ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0-3 α.α.]

ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ

Κίνηση παραγόντων 20 περίπου σωματείων, πληροφορηθήκαμε ότι συναντήθηκαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, για την δημιουργία εκλογικής παράταξης στην ΕΠΣΑΝΑ. Θέλουν να διεκδικήσουν την διοίκηση της Ένωσης στις επερχόμενες εκλογές, ώστε να απαλλαγούν τα σωματεία από την διοίκηση Μαγουλά. Ακόμη δεν ανακοινώθηκαν ονόματα, αλλά μεταξύ αυτών λέγεται ότι συγκαταλέγονται και διαφωνούντα μέλη της σημερινής διοίκησης.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ

Η ετήσια εκδήλωση απονομών και κοπής πίτας της ΕΠΣΑΝΑ, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης της χθεσινής (Πέμπτη, 26/1) συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου. Η συζήτηση είχε να κάνει κυρίως με το οικονομικό μέρος της διοργάνωσης, καθώς διαπιστώθηκε ότι η ηγετική ομάδα της διοίκησης θέλει να χρησιμοποιήσει την εκδήλωση ως μέσο προεκλογικής εκστρατείας, δεδομένου ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης…
Όπως σχολίαζαν διοικητικοί παράγοντες, το κόστος της εκδήλωσης θα πλησιάσει τις 7.000 ευρώ! Στην περίοδο της τραγικής οικονομικής κατάστασης που διανύουν τα σωματεία της Ένωσης, το συγκεκριμένο ποσό ακούγεται τουλάχιστον εξωπραγματικό… Είναι, πάντως, γνωστό ότι τα οικονομικά της Ένωσης είναι σε καλή κατάσταση (από τα πρόστιμα, κλπ). Γι’ αυτό το λόγο φαίνεται ότι η διοικητική «τρόικα» της ΕΠΣΑΝΑ, αποφάσισε να κάνει μερικά χρήσιμα δωράκια (όπως ρολόγια και πένες), στους καλούς φίλους και επίσημα προσκεκλημένους της!
Θυμίζουμε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα 30/1, σε χώρο του Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Μαγουλάς με Γκαγκάτση

Τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ (και νομικό σύμβουλο της ΕΠΣΑΝΑ) Βασίλη Γκαγκάτση, συνόδευσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Φώτης Μαγουλάς, σε συνεστίαση που οργάνωσε το περασμένο Σάββατο η ΕΠΣ Καρδίτσης και εξελίχθηκε σε συνάντηση παραγόντων του ποδοσφαίρου, που επιθυμούν αλλαγή ηγεσίας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα του Ολυμπιακού Πειραιώς!
Στην άτυπη συνάντηση συμμετείχαν πρόεδροι από 16 ΕΠΣ, χωρίς σε αυτές να υπολογίζονται Ενώσεις παραδοσιακά «απέναντι» στον σημερινό πρόεδρο κ. Πιλάβιο (όπως η ΕΠΣ Ηρακλείου του κ. Τζώρτζογλου). Παρόντες ήταν επίσης οι Γιάννης Μώραλης του Ολυμπιακού, Στέλιος Σφακιανάκης, Γιάννης Οικονομίδης, Βασίλης Χατζηαποστόλου και Χρήστος Σάββας.
Αυτοί που πήραν ανοικτά θέση κατά της προεδρίας του Σοφοκλή Πιλάβιου, μεταξύ άλλων, έλεγαν: «Δεν πάει άλλο... Δεν υπάρχει τίποτα. Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο. Ο κόσμος ακούει ΕΠΟ και γελάει. Η κατάσταση είναι πια τραγική...»! Μάλιστα, οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συναντήσεις.
Άραγε, οι πραγματικοί Έλληνες φίλοι του ποδοσφαίρου, συμφωνούν μαζί τους;

ΠΛΗΓΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας "Επταήμερο Ανατολικής Αττικής" δημοσιεύθηκε το ακόλουθο ρεπορτάζ:
"Μεγάλη πληγή στην περιοχή της Αρτέμιδος αποτελεί το γήπεδο ποδοσφαίρου. Είναι το μοναδικό σ’ όλη την Ανατολική Αττική, που παραμένει χωμάτινο! Γι’ αυτό τον λόγο, δεν χρησιμοποιείται! Η δημοτική αρχή ισχυρίζεται ότι επειδή τυπικά δεν της ανήκει ο χώρος (είναι του υπουργείου Γεωργίας), δεν μπορεί να πάρει καμία πρωτοβουλία για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, ώστε να διεξάγονται εκεί οι αγώνες της τοπικής ομάδας (Α.Ο. Άρτεμις), που καλλιεργεί το άθλημα με την συμμετοχή εκατοντάδων μικρών παιδιών, τα οποία μεταφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο για προπονήσεις και επίσημα παιχνίδια!

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μποτζιολής, σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ανέφερε ότι ένας από τους τοίχους του γηπέδου έχει πάρει επικίνδυνη κλίση, που δημιουργεί πρόβλημα ασφάλειας στα παιδιά και όσους καταφέρνουν να αθλούνται εκεί! Δήλωσε ότι απευθύνθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, όπου του απάντησαν ότι στην περιοχή που βρίσκεται το γήπεδο, απαγορεύεται κάθε είδους κατασκευή (!) καθώς και κάθε αλλοίωση του εδάφους (σ.σ. καλέ τι μας λέτε, τότε πως δημιουργήθηκε το γήπεδο;)!

Έξαλλος με τον κ. Μποτζιολή, ο άσχετος με τον αθλητισμό (νομίζει ότι η μπάλλα ποδοσφαίρου είναι βόμβα) αντιδήμαρχος κ. Γκινοσάτης, του απάντησε ότι όφειλε να αναφέρει το γεγονός στο δημοτικό συμβούλιο, για να βρεθεί μια λύση! Και τον κατηγόρησε (ο κ. Γκινοσάτης τον κ. Μποτζιολή) ότι τα λέει όλα αυτά, για να εντυπωσιάσει και για να χαϊδέψει τα αυτιά κάποιων, που θέλουν βελτιώσεις στο γήπεδο (σ.σ. άρα ο ίδιος ο κ. Γκινοσάτης δεν τις θέλει). Καταλήγοντας, για να βγει –όπως πάντα- από την ευθύνη, ο κ. Γκινοσάτης είπε: «Έχουμε συμφωνήσει όλες οι παρατάξεις πως αυτό το θέμα, είναι ένα αγκάθι που δεν μπορεί να απαντηθεί»!

Εμείς, ως «Επταήμερο», ρωτάμε: Γιατί δεν μπορεί να απαντηθεί κ. Γκινοσάτη; Τι κάνετε τόσα χρόνια (ως νυν και πρώην δημοτική αρχή) με το έρημο γήπεδο; Κάνατε ποτέ παρέμβαση στο υπουργείο Γεωργίας και το Δασαρχείο για να πάρετε άδεια να το διαμορφώσετε; Τα Προεδρικά Διατάγματα είναι για να διορθώνονται. Αλλά αν εσείς (ως δημοτική αρχή) δεν κατανοείτε το πρόβλημα και δεν προσπαθείτε για την λύση του, ποιος θα ασχοληθεί επιτέλους; Οι γενιές των νεαρών ποδοσφαιριστών έρχονται και παρέρχονται, κι εσείς περί άλλα τυρβάζετε! Να σας χαιρόμαστε"!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ: NΤΡΟΠΙΑΣΤΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ

Οι διοικούντες τον Ωρωπό, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Την έστειλαν στην ΕΠΣΑΝΑ πριν την καταδικαστική απόφαση του παίκτη τους Τέλη Τσέλα, με αποκλεισμό 9 αγωνιστικών!
Η διαμαρτυρία έχει να κάνει με την διαιτησία του Ανδρέα Βλάχου, του οποίου ζητούν την εξαίρεση! Επιφυλάχθηκαν, ακόμη, να εκδώσουν κι άλλη ανακοίνωση για το ύψος της τιμωρίας του παίκτη τους.
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
"Μια ντροπιαστική απόφαση πήρε η ΕΠΣΑΝΑ για τον ΠΑΣ Ωρωπός. Φαίνεται ότι η ανοδική πορεία του Ωρωπού, έχει προκαλέσει την αντίδραση αρκετών… Την περασμένη Κυριακή, ο διαιτητής Βλάχος, προκάλεσε την οργή της ομάδας. Επιπλέον, πέτυχε στο έργο του: Να προκαλέσει πρόβλημα στην μετέπειτα πορεία του ΠΑΣ Ωρωπού, γράφοντας μυθεύματα στο φύλλο αγώνος για τον ποδοσφαιριστή Τσέλα, που δεν συνάδουν στο χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.
Η αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τα γραφόμενα του φύλλου αγώνος, αγνόησε τους ανθρώπους του Ωρωπού που πήγαν στα γραφεία της -όπου εξεταζόταν η απόφαση- και ζήτησαν ακρόαση για το γεγονός. Οι εκπρόσωποι του Ωρωπού, είπαν ότι αυτά που γράφει ο Κύριος Βλάχος, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Παραταύτα, καταδίκασαν (χωρίς έλεος), με αποκλεισμό εννέα (9) αγωνιστικών τον ποδοσφαιριστή Τσέλα!
Είναι μια ντροπιαστική απόφαση! Είναι η μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε μέχρι στιγμής από την ΕΠΣΑΝΑ… Φαίνεται ότι η αγωνιστική πορεία της ομάδας και τα αρκετά γκολ του αρχηγού Τέλη Τσέλα, μπήκαν στο στόχαστρο πολλών".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

Προς ΕΠΣΑΝΑ
"Στο γήπεδο Νέων Παλατίων διεξήχθη την περασμένη Κυριακή ο αγώνας Ωρωπού-Νικολακάκη 0-3. Αντί πρωταγωνιστές να είναι οι παίκτες, διότι αυτοί προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται ότι αυτό ζήλεψε ο διαιτητής Βλάχος, κι έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα. Σ’ ένα ματς που δεν είχε δύσκολη φάση, σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε λανθασμένες υποδείξεις εναντίον του Ωρωπού. Γεγονός που δεν άφηνε τους παίκτες να παίξουν με ηρεμία το παιχνίδι τους! Ο Κύριος Βλάχος έδειξε ανίκανος να χειριστεί ένα εύκολο ματς. Πρέπει να εξαιρέσουμε τους επόπτες Σπίθα και Μπουξμπάουμ, που ήταν εξαιρετικοί, κι ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα τους...
Ο Κύριος Βλάχος, εκτός της διαιτητικής ανικανότητας, έδειξε και κακή συμπεριφορά, βρίζοντας παίκτες του Ωρωπού που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις λανθασμένες υποδείξεις του. Έβγαλε αναίτια με δεύτερη κάρτα τον αρχηγό μας Τέλη Τσέλα, κι έγραψε στο φύλλο αγώνα μυθεύματα, ότι τον απείλησε ο ποδοσφαιριστής! Σας πληροφορούμε ότι πρόκειται για ένα εξαίρετο παιδί, που το ήθος του και η συμπεριφορά του, δεν συνάδουν με αυτά που έγραψε ο Κύριος Βλάχος. Προσθέτουμε ότι πρόκειται για ένα παιδί που του έχουμε εμπιστευτεί τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου. Απέβαλε λοιπόν, τον αρχηγό μας, με κατηγορίες για τιμωρία πολλών αγωνιστικών. Ζητάμε την εξαίρεση του διαιτητή Βλάχου, από κάθε αγώνα της ομάδας μας και την παραδειγματική τιμωρία του από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΑΝΑ. Επίσης, ζητάμε να ορίζονται έμπειροι διαιτητές να σφυρίζουν τους αγώνες της ομάδας μας. Όχι νεαροί άπειροι και ανίκανοι διαιτητές, με εκλεκτικές συγγένειες, που προωθούνται από διαιτητικούς κύκλους ως «διαιτητές καριέρας»!
Ο ΠΑΣ Ωρωπός είναι από τα ιστορικότερα σωματεία της ΕΠΣΑΝΑ, με διακρίσεις. Και αντιπροσώπευε επάξια την Ένωση, μέχρι πριν λίγο διάστημα, στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής. Γι’ αυτό και είναι αναγκαίο η Ένωση να προφυλάσσει ομάδες -όπως ο Ωρωπός- από διαιτησίες όπως του Κυρίου Βλάχου. Στον Ωρωπό γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑ να την καταστρέψει".
                                                                                         Δ.Σ. ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 24-1-2012

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΓΚΟΛ

Σε αμφίρροπη αναμέτρηση, με πολλή δύναμη και λίγες φάσεις, Κορωπί και Αχαρναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Τα τέρματα επιτεύχθηκαν στο τέλος του αγώνα. Στο 81’ ο Νταβαρίνος έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 91’ ο Ταμπάκης ισοφάρισε. Διαιτητής: Κάντζος.
ΚΟΡΩΠΙ: Ούσιος, Φύτρος, Πάντου (63' Χοντάι), Πριονίδης, Ντούνης, Μουρούτης, Πούλος, Ταμπάκης, Κουσιάκης, Γερολυμάτος (57' Τόλια, 71’ λ.τρ. Κανέλλος), Αλεξίου.
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης (80' Δημάκης), Μανάλης, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Κοκκόλης (89' Μακρυγιάννης), Χριστόπουλος, Ζούμας (60' Γκίκας), Νταβαρίνος, Λαναράς.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ «ΓΥΡΙΣΕ» Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ

Ο Αήττητος «γύρισε» το ματς με τον Κυανό Αστέρα Βάρης, που προηγήθηκε με πέναλτυ του Στρατή στο 74’ (στο πέναλτυ υπέπεσε ο Μαρινάκης επί του Παπαϊωάννου). Νωρίτερα, στο 67’, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ, που τους αρνήθηκε ο διαιτητής Βλάχος. Ισοφάρισε στο 80’ ο Μπαμπούνης και στο 88’ ο Τούντας έδωσε τη νίκη με 2-1. Στο 85’ υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα, επειδή έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο κροτίδες και βεγγαλικά. Παράπονα από τον διαιτητή είχαν στο τέλος οι γηπεδούχοι.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Γαρόζης, Σχίζας (58’ λ.τρ. Μπαμπούνης), Μαρινάκης, Μανουσάκης, Μπλιάμπλιας, Τούντας, Παπαδόπουλος (68' Ανδρεαδάκης), Μπερέτας, Καδίτης (32' λ.τρ. Βογιατζόγλου), Παπαδάς, Αλεξιάδης.
Κ. ΑΣΤΗΡ: Θανόπουλος, Ζορμπάς (3' λ.τρ. Στυλιανόπουλος), Καμπάσης, Κωζής, Λιόλιος, Στρατής, Καρδαμίτσης (55’ Πιτταράς), Μητροφάνης, Παπαϊωάννου, Παπαδημητρόπουλος (65’ Περγιάλης), Ξηντάρας.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ-ΒΑΡΗ 2-1, ΚΟΡΩΠΙ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-1

Νίκη του Αήττητου και ισοπαλία στην αναμέτρηση Κορωπίου-Αχαρναϊκού, επιφύλαξαν οι σημερινοί (25/1) πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου.
Στα Σπάτα, ο Αήττητος με γκολ του Τούντα στην εκπνοή του αγώνα, νίκησε 2-1 τον Κυανό Αστέρα Βάρης, που είχε προηγηθεί με πέναλτυ στο 74’.
Στο Κορωπί, ο Αχαρναϊκός πέτυχε το 0-1 στο 80’ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν για το τελικό 1-1, στις καθυστερήσεις (91’).
Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου διεξάγονται σήμερα Τετάρτη (25/1, ώρα 3 μ.μ.).
Γήπ. Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης": Α.Ο. Κορωπίου-Αχαρναϊκός (Κάντζος, Κρέτσιμος, Β. Τζαφόλιας).
Στάδιο Σπάτων "Δημ. Δημητρίου": Αήττητος-Κυανούς Αστήρ Βάρης (Α. Βλάχος, Μαγουλάκης, Παπαδιώτης).
Οι ημιτελικοί είναι διπλοί. Οι ρεβάνς των σημερινών αγώνων θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου.

ΤΣΕΡΤΟΣ ΑΝΤΙ ΜΠΟΝΤΖΟΥ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο των Γλυκών Νερών! Ο Ευγένιος Τσέρτος ανέλαβε την ομάδα στη θέση του Πέτρου Μπόντζου. Από χθές Τρίτη (24/1), νέος προπονητής των Γλυκών Νερών ανέλαβε ο Ευγ. Τσέρτος, μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Καδιανάκη, οι οποίοι προπόνησαν τους παίκτες. Αργότερα, ο Π. Μπόντζος πήγε στο γήπεδο και χαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές. Λίγες ώρες νωρίτερα, η διοίκηση του συλλόγου τον είχε ειδοποιήσει για την διακοπή της συνεργασίας τους.   

ΜΗΔΕΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Δίκαιη ισοπαλία 0-0 μεταξύ Κεραυνού και Πόρτο Ράφτη, στην Κερατέα. Το ματς ήταν ανούσιο, χωρίς φάσεις. Με τέτοιες εμφανίσεις και οι δύο ομάδες δεν μπορεί να πιστεύουν σε …σωτηρία. Το Πόρτο Ράφτη κινήθηκε κάπως καλύτερα αλλά και ο Κεραυνός έχασε μια-δυο ευκαιριούλες. Καλή η διαιτησία της Αντωνίου.

"ΤΟΥΡΜΠΟ" Ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ

Εύκολη νίκη με 4-1 σημείωσε στον Κουβαρά, ο Άρης Βούλας. Τα δύο πρώτα τέρματα (0-2) που έκριναν την έκβαση του παιχνιδιού, πέτυχε ο Παππάς (10′ και 22’). Το 0-3 έκανε ο Διγενής με πέναλτυ. Στο β’ μέρος ο Άρης «κατέβασε στροφές» και με ένα γκολ από την κάθε ομάδα, διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Η ομάδα της Βούλας έδειχνε «τούρμπο» ενώ ο Κουβαράς, με νέο προπονητή εδώ και λίγο καιρό τον Βαγγέλη Γκίνη, «ψάχνει» μια νίκη που θα του δώσει κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια. Ήταν αργός, με παίκτες κακής ψυχολογίας. Απαρατήρητη η διαιτησία του Αντιπαριώτη.

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Ο Ζώκος (στο 74’) πέτυχε το γκολ της εκτός έδρας νίκης του Παλληνιακού, στα Γλυκά Νερά. Ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 84’. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν αποτελεσματικοί στις λίγες ευκαιρίες που είχαν. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βακκά.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Μπακόλας, Λάβδας, Τσαμουρτζής, Πάσσαρης, Τσαλδάρης, Ντιόπ, Μερκάϊ, Κρητικός (36’ Καραστέργιος), Προβίδης (72’ Ναυπλιώτης), Αθανασόπουλος, Παπάζογλου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Κόντος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Μπούρας, Ζώκος, Σκεντούλη, Μητσιάρας (62’ Καρπούσης), Σταθόπουλος, Ρουφαγάλας (90’ Ρακιντζόπουλος).

ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΛΙΑ!

Σκληρό ήταν το ματς Κρυονερίου-Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου 1-1, επειδή υπάρχουν ακόμη προσωπικές κόντρες μεταξύ παικτών των δύο ομάδων! Αποτέλεσμα ήταν να γίνει ένα τραχύ, πολύ δυνατό παιχνίδι με τραυματισμούς, που κόστισαν περισσότερο στον Ολυμπιακό. Έφυγαν από τον αγώνα τραυματισμένοι, ο Ζερμπίνης και ο τερματοφύλακας Δρίβας (ελλείψει δευτέρου, έπαιξε για 10’ λεπτά τερματοφύλακας ο Νικολάου)! Πάντως, ο διαιτητής Κασομούλης, δεν απέβαλε παίκτες. Το σκορ άνοιξε το Κρυονέρι και ισοφάρισε πριν λήξει το ημίχρονο ο Ολυμπιακός.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Η ΜΑΡΚΟ

Με πέναλτυ (που μετετράπη σε γκολ) και αποβολή μόλις στο 2' λεπτό, εις βάρος του Παμπαιανικού, ο διαιτητής Ιωαννίδης έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα Παμπαιανικού-Μαρκό 0-2. Ήταν χαρακτηριστική η μουρμούρα των Παιανιωτών μετά τη λήξη του παιχνιδιού, που έλεγαν: "Εντάξει, να κερδίσετε, αλλά όχι έτσι"! Βέβαια, η Μαρκό ήταν καλύτερη αλλά με 10 παίκτες από την αρχή, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πολλά περιθώρια αντίδρασης.
Το πέναλτυ δόθηκε για χέρι (πολλοί είπαν ότι ήταν ώμος) του Κ. Σταυρόπουλου στην περιοχή. Στο κτύπημα ευστόχησε ο Θ. Τσώνης. Το 0-2 έγινε από τον Αγγελάκο στο 52'. Ο διαιτητής Ιωαννίδης, έδειξε πολύ νωρίς κόκκινη κάρτα, κι έκρινε το αποτέλεσμα!
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Γκουντάνας, Ν. Σταυρόπουλος, Λαλαούνης, Κ. Σταυρόπουλος, Κατσαρός (46′ Δέλγας), Παπασωτηρίου (63′ Λευθεροχωρίτης), Κουλοχέρης, Δοξαράς, Κάλλης, Οικονομίδης, Μιρτάι (80′ Ομασέρε).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου, Λιούμης (65′ Δημογιάννης), Μεγαγιάννης, Κοντζιάς (55′ Τζανής), Ν. Τσώνης, Θ. Τσώνης (80′ Σιδέρης), Ντίνος, Αγγελάκος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ

Ο εκ των πρωτοπόρων Νικολακάκης, είχε εξαιρετική απόδοση και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από τον Ωρωπό, νικώντας 3-0 την τοπική ομάδα που είχε τελευταία σημαντικές επιτυχίες. Από το πρώτο 15λεπτο το ματς είχε «καθαρίσει», με γκολ των Πάπα κα Κωβαίου. Στο 63′ ο Εγιουρούμ σημείωσε το 0-3.
Ο νεαρός διαιτητής Βλάχος απέβαλε στο 82′ τον Τσέλα και στο 85′ τον Εγιουρούμ.

ΩΡΩΠΟΣ: Μακρής, Καραχρήστος (30′ Φιλής), Γεωργόπουλος, Κατερίνης, Ανδριανός (70′ Κατσιμάρης), Στεφανής, Τσέλα, Αποστολάκης, Παπαγεωργίου (70′ Ανυφαντής), Βαζέχα, Αλούσι.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής, Μοντέρο, Σπυρίδης, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τέρζιεφ (72′ Σταμάτης), Κωβαίος, Εγιουρούμ, Πάπα (65′ λ.τρ. Μήλας), Παπαναστασίου (89′ Βρεττός).

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 3-3

Καταπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Καπανδρίτι, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Σαρωνικού, που έληξε 3-3. Κάθε ημίχρονο είχε την δική του εικόνα. Στο α’ μέρος, ο Σαρωνικός ήταν σαρωτικός! Προηγήθηκε 2-0 κι έχασε πολλές ακόμη ευκαιρίες. Στο β’ μέρος, το αναγεννημένο Καπανδρίτι όχι μόνο ισοφάρισε αλλά πήρε προβάδισμα 3-2 και φάνηκε να κερδίζει το ματς. Τελικά, η ισοπαλία άφησε ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες! Ήταν ένα ματς πολύ καλό, με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, γρήγορο ρυθμό, ανατροπές, συγκινήσεις.

Ο Σαρωνικός έκανε το 0-1 στο 30' με πλασέ του Χαρίτου. Τρομερό σουτ από 25 μ. του Χαρίτου στο 36’, τράνταξε την συμβολή των δοκών του Μανουσάκη. Ο Καραγιάννης, με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2. Το Καπανδρίτι έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει με τον Κομιώτη στο 46’, αλλά κατάφερε να σημειώσει τρία τέρματα μέσα σε 20’ λεπτά! Στο 48’ ο Αθανασόπουλος, στο 53’ ο Μίχας και στο 66’ ο Τσαλίδης, ήταν οι σκόρερ. Το πείσμα του Σωτήρη Αλεξίου (στο 74’), έφερε την ισοφάριση, με ατομική ενέργεια και κοντινό σουτ.
Από τον διαιτητή Μανιώτη (Χατζόπουλος, Οικονόμου), ξέφυγαν μερικές κρίσιμες παραβάσεις.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Σίνας, Ζαμπούρας (75’ Παπαϊωάννου), Μπουλέκος, Σωτήρχος, Κλίσι, Σπ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Κομιώτης, Μίχας, Χατζηχαραλάμπους (78’ Ν. Μελίρας).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Τόλιας (44' λ.τρ. Ζαλούμης, 55' Ναυπλιώτης), Καραγιάννης, Ζουμπουρλής, Χρ. Αλεξίου, Κετέογλου, Ζντράβα, Τζιβίλογλου, Χαρίτος, Σ. Αλεξίου, Λεζάκης (55' Αρχοντής).

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο Απόλλων Αναβύσσου πήρε βαθμό ύστερα από πολύ καιρό! Έφερε γηπεδούχος ισοπαλία 1-1 με τον κατώτερό του Διόνυσο. Παρότι καλύτεροι οι γηπεδούχοι, βρέθηκαν στο ημίχρονο να χάνουν 1-0 από τον καταβεβλημένο (λόγω απουσιών) αντίπαλό τους. Κατάφεραν, πάντως, να ισοφαρίσουν στο β’ μέρος και να χάσουν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι, που έληξε τελικά 1-1. Διαιτητής: Α. Γαλάνης.

ΝΙΚΗ ΑΧΙΛΛΕΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΦΟΙΒΟΥ

Με νέο προπονητή τον Νίκο Ζουμπατόπουλο, ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών επανήλθε στις νίκες. Επεβλήθη εκτός έδρας του Φοίβου Βάρης με 2-0, σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Φοίβος, πάντως, με δήλωση εκπροσώπου του διαμαρτύρεται έντονα για την κατακύρωση του πρώτου τέρματος, που θεωρεί άκυρο, όπως και για σειρά άλλων αποφάσεων του διαιτητή Φωστέρη, που αδίκησαν την ομάδα της Βάρης.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ

Ο Αυλώνας σημείωσε πολύτιμη εντός έδρας βαθμολογικά νίκη, με 1-0 επί του Εθνικού Νέας Μάκρης. Η νίκη αυτή ήλθε μετά από πολύ καιρό για τους Αυλωνίτες, που προσπαθούν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Μάρτιν Νουόμπα στο 60', σχεδόν μόνιμος σκόρερ της ομάδας. Ο Εθνικός είχε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά τις έχασε. Διαιτητής ήταν ο Γιαλούρης.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ - ΣΩΘΗΚΕ Η ΑΝΟΙΞΗ

Η Άνοιξη νίκησε εκτός έδρας τα Καλύβια με 2-1 και ουσιαστικά σώθηκε από την πίεση του υποβιβασμού, "καταποντίζοντας" τα Καλύβια στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την ατυχία να μην τους δοθεί πέναλτυ στο 10'. Με την λήξη του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι σε ανατροή του Σίτη, κέρδισαν πέναλτυ (και αποβολή του Πλακιά). Με κτύπημα του Πολύζου έγινε το 0-1. Ο Δημούδης με κεφαλιά στο 57' έκανε το 0-2 και ο Μπεχάρι επίσης με κεφαλιά στο 73', έκλεισε το σκορ: 1-2. Με 2η κίτρινη κάρτα απεβλήθησαν και οι Δρελιώζης (76') και Μήτρου (80'). Ο νεαρός διαιτητής Καπόγλης ήταν "εκτός παιχνιδιού".
ΚΑΛΥΒΙΑ: Ευδαίμων, Μπακιρτζόγλου, Υμέρι, Πλακιάς, Παπαδόπουλος (77' Β. Μπούτσης), Μαραγκός, Κυρίτσης (60' Οικονομίδης), Δράμης (46' Δρελιώζης), Δάβαρης, Χ. Μπούτσης, Μπεχάρι.
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Κυριάκης, Μήτρου, Σταματίδης (74' λ.τρ.Τσιλιγκίρης), Γιομπάδαλης, Αθανασόπουλος, Δημούδης, Κάγια (73' Πολυζωγόπουλος), Πολύζος (58' Μπουσδέκης), Σίτης, Οικονομόπουλος.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ

Ο Πρωτέας, διανύοντας περίοδο φόρμας, πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Νίκη στη Δροσιά, μετά από καλό παιχνίδι. Η ομάδα της Π. Φώκαιας προηγήθηκε δύο φορές (στο 2' Χοντζάλι και στο 68' Κούλιμπης) αλλά η Νίκη ισοφάρισε ισάριθμες (45' και 82'). Ο αγώνας ήταν "ανοικτός" σε κάθε αποτέλεσμα καθώς οι αντίπαλοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν ενώ πολύ δουλειά είχαν και οι τερματοφύλακες. Οι γηπεδούχοι είναι προβληματισμένοι και με την διαιτησία (στο συγκεκριμένο ματς ήταν ο Παπάζογλου), γιατί στις τελευταίες συναντήσεις αντιμετωπίζονται με κάποιο είδος προκατάληψης, χωρίς να υπάρχει ορατός λόγος!

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Η ΑΡΤΕΜΙΣ

Η Άρτεμις πέρασε νικηφόρα κι από το Πολυδένδρι, με 3-1 επί του Μαύρου Αετού. Οι γηπεδούχοι άντεξαν -ύστερα από ένα άγονο (0-0) α' ημίχρονο- μέχρι το 60', οπότε ισοφάρισαν σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 1-0 και σχετικά εύκολα διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο 70', με τέρματα των Κουνελάκη (2) και Αγγελάκου. Η Άρτεμις είναι πλέον η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα! Ο Μαύρος Αετός παραμένει στις δύο τελευταίες θέσεις και κινδυνεύει άμεσα. Διαιτητής: Δραγάτης.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ

Α' γύρος: Σαρωνικός - Σταμάτα 3-4
Πέρα για πέρα δίκαιη ήταν η επιβολή της Σταμάτας με 3-0 επί της δυνατής αλλά επιπόλαιας Λαυρεωτικής, που τελείωσε τον αγώνα με 8 παίκτες! Στις εξέδρες του γηπέδου Άνοιξης κυριάρχησε η χουλιγκανική συμπεριφορά των οπαδών της Σταμάτας, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είχαν υποστεί παρόμοια συμπεριφορά στην αναμέτρηση του α' γύρου στο Λαύριο... Πάντως, στο γήπεδο βρέθηκαν και 30 οπαδοί της Λαυρεωτικής. Ο διαιτητής Μανιώτης, αναγκάσθηκε να διακόψει το παιχνίδι επί δεκάλεπτο, μετά από ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.
Το ματς ήταν πολύ δυνατό. Στο 20' ο Οσμανάι άνοιξε το σκορ και στο 25' τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε ο Κ. Τσεβάς. Καθώς η Λαυρεωτική είχε αρχίσει να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα της, ο τερματοφύλακας Καραμολέγκος (45') έκανε το ολέθριο σφάλμα να χάσει την μπάλλα μέσα από τα χέρια του και στη συνέχεια να υποπέσει σε πέναλτυ, με παράλληλη αποβολή του! Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Μίρι Οσμανάι (2-0). Στο 65' απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Π. Μακρής (στην αποχώρησή του έφαγε στο κεφάλι γυάλινο μπουκάλι από την εξέδρα, κι έπαθε ελαφρα διάσειση) και στο 80' επίσης με 2η κίτρινη έφυγε από το ματς ο Παντελιάς και η Λαυρεωτική έμεινε με 8 παίκτες! Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82' ο Ποροτσίδης. Οι διαιτητές Μανιώτης (Δ. Τζαφόλιας, Σπυρόπουλος), σύμφωνα με άποψη των ηττημένων, ήταν πολύ καλοί.
ΣΤΑΜΑΤΑ:  Πετράκης, Γ. Συρράκος, Τσώνας, Μπότζιος (80′ Κριεμάδης), Ντιούφ, Πέππας, Σ. Δεσύλλας, Συμεωνίδης (66′ Ζαραχωβίτης), Οσμανάι, Καλογήρου, Κ. Τσεβάς (25′ Ποροτσίδης).

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Γ. Καραμολέγκος, Π. Μακρής, Χουσεΐν, Παντελιάς, Παπαδημητρίου, Πάνου, Ζαγουρής (45′ Λάμπρου), Παπακωνσταντίνου, Μιχαηλίδης, (71′ Δ. Καραμολέγκος), Τζώρας (46′ Τσιμούρης).

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΙΑΡΕΣ ΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Α' γύρος: Πρωτέας-Νίκη 0-1
Η Σταμάτα, η Αρτέμιδα (στην κορυφή) και ο Αυλώνας (στην ουρά) ήταν οι κερδισμένοι της 16ης αγωνιστικής στην Β' κατηγορία.
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 21/1/ήταν: Σταμάτα-Λαυρεωτική 3-0, Μαύρος Αετός-Άρτεμις.1-3, Φοίβος-Αχιλλέας 0-2, Αυλώνας-Εθνικός Ν.Μ..1-0, Απόλλων-Διόνυσος 1-1, Καλύβια-Άνοιξη 1-2, Νίκη-Πρωτέας 2-2
* Αύριο Κυριακή διεξάγεται η συνάντηση Καπανδριτίου-Σαρωνικού.

ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φάση από τον αγώνα Δόξας-Γέρακα 3-0
Η Δόξα Κορωπίου και ο Νικηφόρος νίκησαν τον Γέρακα (3-0) και την Μάχη Μαραθώνα (2-1) αντίστοιχα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας, σήμερα Σάββατο (21/1). 

Ο Καστρινάκης (στο 10' και στο 70') και ο Παπαδόπουλος (40') ήταν οι σκόρερ της πρωτοπόρου Δόξας, απέναντι  στον αγωνιστικό Γέρακα, που είχε δύο χαμένες ευκαιρίες στο διάστημα 20'-40'. Στο 83' ο διαιτητής Μαργαρίτης, απέβαλε τον Αμπεντινάι με απευθείας κόκκινη κάρτα για κτύπημα σε αντίπαλο.
ΔΟΞΑ: Παπαθεοδώρου, Κωστάντζος (49΄ Κωφός), Πετράκης, Τσετβέρικοβ, Σωτηριάδης, Αμπεντινάι, Καστρινάκης, Βάρδας, Γαλάνης, Χατζηλίας, Παπαδόπουλος (79΄ Νικολά).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Παππάς (46΄ Λυμπερόπουλος), Ζώης (80΄ Δριλάκης), Καλούδης, Παπακωνσταντίνου (79΄ Μαργέτης), Καρλατήρας, Μπερέτης, Μπούρμπουλας, Καραμανίδης, Δημητριάδης, Πελέκης.

Ο Νικηφόρος έκαμψε με 2-1 την αντίσταση της πολύ μαχητικής Μάχης, ύστερα από αγώνα με πολλές χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές. Τρεις φορές βρήκαν δοκάρια οι παίκτες της Μάχης και μία του Νικηφόρου. Στο 15' ο Μίχας αρχικά και ο Κωνσταντόπουλος στη συνέχεια, επιχείρησαν αντίστοιχα πλασέ αλλά η μπάλλα σταμάτησε την πρώτη φορά στο αριστερό και την δεύτερη στο δεξί δοκάρι του Κατσιούλη, ο οποίος σώθηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στο 17' ύστερα από προσπάθεια του Νταή! Αργότερα, στο 32', σε κεφαλιά του Ράπτη, η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντάρα και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Το ημίχρονο έληξε άγονο (0-0).
Ο Νικηφόρος πίεσε κι άνοιξε το σκορ με ευθύβολο σουτ του Αντεριώτη στο 60'. Διπλασίασε τα τέρματά του στο 70' με κεφαλιά του Μόνγκα Φοντούλα. Η Μάχη δεν έπαψε να προσπαθεί και κατάφερε να μειώσει στο 88' με καφαλιά του προωθημένου Πλατσιώτα. Ο διαιτητής Μινάι, χωρίς σοβαρά λάθη, δέχθηκε παράπονα από τους ητημένους, μετά την λήξη του αγώνα.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσιούλης, Κουτουλούλης (46' Τσούτης), Τσαπαρής, Βουνισέας, Παπαδόπουλος, Αντεριώτης, Ράπτης (77' Κέντρο), Τσιριγώτης, Ζέεμπε (89'' Τσουλούχας), Μόνγκα Φοντούλα, Αποστολόπουλος.
ΜΑΧΗ: Ντάρας, Χαμάμης (72' Τσέλα), Τσάλε, Βούσουλας, Πλατσιώτας, Καραλής, Ρουφαγάλας, Νταής, Μεταξάς (76' Γρίβας), Μίχας, Κωνσταντόπουλος (72' Σκαφίδας). 

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ορίσθηκαν οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 14-15/1/2012 ως εξής:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Σάββατο, 14/1/ 2012:
ΒΟΥΛΑΣ, ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΩΡΩΠΟΣ ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΣ-ΚΡΕΤΣΙΜΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΚΟΥΒΑΡΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ-ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗΣ-ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δ.-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 
 
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΚΟ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΥ Β.-ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ

ΡΑΦΗΝΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔΡ.-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ-ΤΣΙΡΛΗΣ

Κυριακή, 15/1/ 2012: 

ΑΓ. ΑΝΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ-ΓΛΥΚA ΝΕΡA ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΜΑΓΟΥΛΑΚΗΣ-ΦΩΣΤΕΡΗΣ

ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ ΚΑΠΟΓΛΗΣ-ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ-ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β. 
 
ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΜΑΧΗ-ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ Α.-ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΕΡΔΙΚΗΣ

ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ-ΝΤΟΣΤΗΣ Π.-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ


Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάββατο, 14/1/ 2012:

ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΑΛΑΝΗΣ Β.-ΔΑΤΣΕΡΗΣ

ΑΝΟΙΞΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ-ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Φ. ΜΑΛΑΜΑΣ-ΡΟΥΝΤΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

ΑΥΛΩΝΟΣ, ΑΥΛΩΝΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ ΒΑΚΚΑΣ-ΣΠΙΘΑΣ-ΜΟΣΧΟΣ

ΒΑΡΗΣ, ΦΟΙΒΟΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ

ΔΡΟΣΙΑΣ, ΝΙΚΗ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ-ΜΙΣΡΗΣ-ΜΠΕΚΑΣ

ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ, Μ. ΑΕΤΟΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ-ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Β.-ΓΙΑΤΡΑΣ

Κυριακή, 15/1/ 2012:
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ. ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ-ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΖΑΛΛΑΣ-ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

"Π. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ", ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ-ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ


Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Σάββατο, 14/1/ 2012:
ΑΓ. ΑΝΝΑΣ, ΔΟΞΑ Α.Α.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΠΟΓΛΗΣ-ΧΟΪΚΑΣ-ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ

Κυριακή, 15/1/ 2012:

GALAXY, ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ-ΑΜΥΝΑ ΑΝΘ. ΝΤΟΣΤΗΣ Κ.-ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ, ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ.-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΒΑΚΚΑΣ-ΜΠΟΥΞΜΠΑΟΥΜ-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ 
 
ΑΝΘΟΥΣΑΣ, ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ-ΛΑΜΠΡΟΥ-ΓΚΟΥΒΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΡΑΜΝΟΥΣ-ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΟΥΝΤΟΣ-ΔΕΙΝΟΠΑΠΠΑΣ

Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ, ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΤ.-ΚΑΡΡΑΣ-ΓΛΥΜΗΣ 
 
ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ, ΣΥΚΑΜΙΝΟ-ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΜΑΝΙΩΤΗΣ-ΚΡΕΤΣΙΜΟΣ-ΣΠΙΘΑΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΟΥΓΓΕΡΗ

Επιβεβαιώθηκε στις 12/1 η παραίτηση του Πέτρου Ρουγγέρη από την θέση του ταμία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ. Ο ίδιος μας δήλωσε ότι η παραίτησή του είναι αμετάκλητη, παρότι το Δ.Σ. δεν την αποδέχθηκε.
Πάντως, ο κ. Ρουγγέρης παραμένει απλό μέλος της διοίκησης και διατηρεί την ευθύνη των πρωταθλημάτων υποδομών. Θυμίζουμε ότι την θέση του αναπληρωτή ταμία –τυπικά τουλάχιστον- έχει το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Δράκος.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ


Αιφνιδιαστικά η ΕΠΣΑΝΑ αποφάσισε –με την σύμφωνη γνώμη των ομάδων- να προχωρήσει στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου, σήμερα Πέμπτη (12/1) αντί της ερχόμενης Τρίτης, όπως ήταν προγραμματισμένο. Η κλήρωση έγινε στις 6.30’ μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία των εκπροσώπων των 4 ομάδων που μετέχουν στα ημιτελικά. Η κλήρωση ανέδειξε τα ζεύγη: Κορωπί – Αχαρναϊκός και Αήττητος Σπάτων – Κυανούς Αστήρ Βάρης.
Οι ημιτελικοί είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου (ώρα έναρξης 15.00) στις έδρες των πρώτων αναφερόμενων ομάδων ενώ στις 15 Φεβρουαρίου (ώρα έναρξης 14.30’) θα πραγματοποιηθούν οι επαναληπτικές συναντήσεις.


Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ



Τέσσερις ομάδες της Δ' εθνικής προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ύστερα από την σημερινή (11/1) διεξαγωγή των (νοκ-άουτ) προημιτελικών.
Τα αποτελέσματα ήταν:

Κυανούς Αστήρ Βάρης - Ολυμπιακός Λαυρίου 1-1 (6-5 πέν.)

Νικηφόρος - Κορωπί 1-2

Παλληνιακός - Αήττητος Σπάτων 0-1

Θύελλα Ραφήνας - Αχαρναϊκός 1-2

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money