Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

«ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ»!!!


Η πρώτη αντίδραση που υπήρξε από πλευράς των Ενώσεων σε όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήλθε από την ΕΠΣ Λακωνίας, η οποία με επιστολή στην Ομοσπονδία, στον αρμόδιο για τον αθλητισμό υπουργό και τις Ενώσεις της χώρας, ζήτησε την σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. ώστε από κοινού να μπει ένα τέλος στον κατήφορο του ποδοσφαίρου στην χώρα μας.
Αναλυτικά, η επιστολή του προέδρου της Ε.Π.Σ. Λακωνίας Π. Καρρά, αναφέρει: «Κύριε Πρόεδρε, παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή τα τελευταία γεγονότα που γίνονται στο πρωτάθλημα της S.L. που τυγχάνουν και μέλη της Ομοσπονδίας, οι ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα και βλέπουμε η Πολιτεία, η FIFA, η UEFA να συζητούν, να παίρνουν αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και εμείς να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στις οποίες όχι μόνο πρέπει να έχουμε άποψη αλλά και συγκεκριμένη θέση για το παρόν και το μέλλον της πορείας του, που δυστυχώς μας δυσφημεί εντός και εκτός Ελλάδος.
Ζητώ άμεση σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, στην οποία να παρευρεθεί ο κ. υφυπουργός αθλητισμού, οι πρόεδροι της UEFA, της FIFA αλλά και όλοι οι πρόεδροι των ομάδων της S.L. ώστε από κοινού να μπει ένα τέλος στον κατήφορο του ποδοσφαίρου στην χώρα μας.
Δεν πάει άλλο. Πέρσι ψηφίστηκε το νέο καταστατικό με τις ευλογίες FIFA και UEFA, που στο δρόμο για το Πρωτοδικείο είχε αλλαγές…, εγκρίθηκε από την νέα Διοίκηση της Ε.Π.Ο. ο Πειθαρχικός Κώδικας και είχαμε αλλαγές και σχόλια, που δείχνουν ότι υπάρχει ζήτημα ως προς την εφαρμογή του. Επιβλήθηκαν ποινές σε πρόσωπα που συμμετέχουν στα όργανα της Ομοσπονδίας από την Επιτροπή Δεοντολογίας, κι αυτά ασκούν ακόμα καθήκοντα! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε όλοι μας ότι μέχρι εδώ, δεν πάει παραπέρα!
Αναμένω από εσάς και τα μέλη της Ε.Ε. που σίγουρα αντιλαμβάνεστε που ακριβώς βρίσκεται σήμερα το ποδόσφαιρο, να πραγματοποιηθεί η Συνέλευση και να δοθεί ένα τέλος στην σημερινή εικόνα και να γίνει μια συνολική επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Παν. Καρράς, πρόεδρος Ε.Π.Σ. Λακωνίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money