Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ 0-1: Το γκολ του Ράσα 
* Η Μάχη Μαραθώνα πέτυχε σπουδαία νίκη στον Κόκκινο Μύλο επί του Νικολακάκη (1-0) με γκολ που σημείωσε στο 44’ στην μοναδική ίσως ευκαιρία που είχε σε όλο το παιχνίδι. Η πίεση των γηπεδούχων στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν είχε αποτέλεσμα.
* Μεγάλη νίκη του Άρη Βούλας στην Ανθούσα επί της καλύτερης Ατλαντίδας με 3-2. Προηγήθηκε 0-2 ο Άρης με τέρματα στο 5’ και στο 17’ ενώ στο 12’ είχε δοκάρι η Ατλαντίδα. Το 1-2 έγινε στο 36’ και στο 80’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2. Με δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο 86’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-3 και πήραν την νίκη. Ο Άρης δεν είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ ενώ η Ατλαντίς αδικείται από το τελικό σκορ.
* Στην Ανάβυσσο, η Άρτεμις ήταν ελαφρώς καλύτερη και νίκησε 1-0 τον γηπεδούχο Σαρωνικό, με γκολ του Ράσα στο 59’. Ο αγώνας είχε πολλή γκρίνια κατά της διαιτησἰας από τους γηπεδούχους, τόσο μέσα όσο κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Στο δυνατό παιχνίδι, τραυματίσθηκαν δύο παίκτες του Σαρωνικού που έγιναν αλλαγή, ὀπως και ο Τσούκα της Αρτέμιδας.
* Ο Πρωτέας (στην «πρώτη» του Χάλαρη ως παίκτη και προπονητή) επεβλήθη στην Π. Φώκαια του Αετού Πικερμίου με 2-0, χάρη σε δύο τέρματα του Μπαλογιάννη στο 11’ και του Θάνου με πέναλτυ στο 72’. Ο διαιτητής έδειξε 12 κίτρινες κάρτες!
* Στην Σταμάτα, η γηπεδούχος έπαιξε πολύ μέτριο ποδόσφαιρο και ο βελτιωμένος Αφιδναϊκός πήρε ισοπαλία 1-1. Προηγήθηκε η Σταμάτα στο 75’ και ισοφάρισε ο Αφιδναϊκός στο 85’.
* Εύκολη νίκη για την γηπεδούχο Βουλιαγμένη επί του Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου (3-0). Δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο από τον Κουτσογιάννη στο 20’ και τον Παφίτη στο 30’. Το τελικό 3-0 ο Χαντάντ στο 73’. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν τους γηπεδούχους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money