Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στην συνεδρίαση της Τρίτης 17/10/2017 έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
* Ποινές αποβληθέντων ποδοσφαιριστών
ΝΤΙΝΟΣ Β. (ΚΑΛΥΒΙΩΝ) 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ πρόστιμο.
ΜΠΕΝΕΚΟΣ Θ. (ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ Θ. (ΑΕΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΤΣΑΤΣΑΡΑΓΚΟΣ Χ. (ΣΤΑΜΑΤΑΣ) 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ πόστιμο.
ΓΚΙΑΤΑ EΛ. (ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ) 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο.
ΝΙΚΟΛΑΟΥ Π. (ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΝΤΟΦΗΣ Ε. (ΔΙΟΝΥΣΟΥ) 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ πρόστιμο.
ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ Ν. (ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ) 1 αγωνιστική και 10 ευρώ πρόστιμο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ
ΜΠΡΙΝΙΑΣ Φ. (ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ) 3 αγωνιστικές.
ΚΩΤΣΑΚΗΣ Σ. (ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ) 1 αγωνιστική.
ΜΠΑΝΟΥΣ H. (ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ) 1 αγωνιστική.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
ΑΧΑΜΠΕΡΙΤΖΕ N. (ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ) 4 αγωνιστική.

* Κλήσεις σε απολογία
Κλήθηκαν σε απολογία την Τρίτη 24/10/2017, ώρα 18.00, οι παρακάτω παράγοντες και τα σωματεία:
- Το σωματείο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ και ο προπονητής του Γ. ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ.
- Το σωματείο ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ Καλάμου και ο εκπρόσωπος (προπονητής) του Γ. ΝΤΟΣΤΗΣ.

* Ποινές σωματείων και παραγόντων
- Το σωματείο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ απηλλάγη αλλά ο προπονητής του Ε. ΧΑΝΤΕΣ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο – αποδυτήρια για μία αγωνιστική και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ απηλλάγη αλλά ο εκπρόσωπός του (προπονητής) Γ. ΝΤΟΣΤΗΣ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο – αποδυτήρια για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 20 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ απηλλάγη αλλά ο εκπρόσωπός του Η. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο – αποδυτήρια για μία αγωνιστική και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.
- Το σωματείο Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ απηλλάγη αλλά ο εκπρόσωπός του Δ. ΔΡΙΤΣΑΣ τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο – αποδυτήρια για μία αγωνιστική και πρόστιμο 10 ευρώ, για ανάρμοστη διαγωγή.

- Οι αγώνες πρωταθλήματος νέων ΑΝΟΙΞΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΑΥΛΩΝΑ – ΑΧΙΛΛΕΑ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ οι οποίοι δεν διεξήχθησαν στις 14/10/2017 κατόπιν ειδοποιήσεώς των ότι δεν θα κατέλθουν να αγωνισθούν οι ομάδες της ΑΝΟΙΞΗΣ και του ΑΥΛΩΝΑ, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, κατεκυρώθησαν στις ομάδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ και του ΑΧΙΛΛΕΑ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ αντιστοίχως με τέρματα 3-0. Στα σωματεία των οποίων οι ομάδες δεν αγωνίσθηκαν, επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ σε καθεμιά και τους αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από την οικεία βαθμολογία.
Επειδή οι δύο ομάδες νέων (Άνοιξη και Αυλώνας) μηδενίσθηκαν συνολικά σε 3 αγώνες του πρωταθλήματος νέων, θεωρείται ότι αποχώρησαν με την θέλησή τους από την διοργάνωση και δεν μπορούν να επανέλθουν σε αυτό. Επίσης, οι ανδρικές ομάδες των ιδίων συλλόγων τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 500 ευρώ καθεμιά, βάσει του άρθρου 17, παρ. ΙΣΤ’ της οικείας προκήρυξης και του άρθρου 27, παρ. 4 του ΚΑΠ.

- Ο αγώνας πρωταθλήματος παίδων Α.Ο. ΣΤΑΜΑΤΑΣ – ΘΗΣΕΑ Ν. ΜΑΚΡΗΣ δεν διεξήχθη στις 15/10/2017 διότι η ομάδα παίδων της Σταμάτας δεν κατήλθε να αγωνισθεί, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας. Έτσι, ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του ΘΗΣΕΑ Ν. ΜΑΚΡΗΣ με τέρματα 3-0 και στο σωματείο της ΣΤΑΜΑΤΑΣ επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ, ενώ της αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από την οικεία βαθμολογία.
Επειδή η ομάδα παίδων της Σταμάτας μηδενίσθηκε σε 3 συνολικά εφετινούς αγώνες, θεωρείται ότι αποχώρησε αυτοβούλως από την διοργάνωση και δεν μπορεί να επανέλθει σ’ αυτό. Επίσης, η ανδρική ομάδα του συλλόγου τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ, βάσει του άρθρου 17, παρ. ΙΣΤ’ της οικείας προκήρυξης και του άρθρου 27, παρ. 4 του ΚΑΠ.

- Οι αγώνες πρωταθλήματος παμπαίδων ΑΧΙΛΛΕΑ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ και ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ οι οποίοι δεν διεξήχθησαν στις 14/10/2017 διότι δεν κατήλθαν να αγωνισθούν οι ομάδες του ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ και του ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, κατεκυρώθησαν στις ομάδες του ΑΧΙΛΛΕΑ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ και του ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ αντιστοίχως με τέρματα 3-0. Στα σωματεία των οποίων οι ομάδες δεν αγωνίσθηκαν, επεβλήθη πρόστιμο 100 ευρώ σε καθεμιά και τους αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από την οικεία βαθμολογία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money