Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΩΡΩΠΟΣ-ΓΕΡΑΚΑΣ 5-0: Το 1-0 με κεφαλια του Μανιώτη

ΩΡΩΠΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 5–0
Ο Ωρωπός ήταν στο γήπεδο ενώ ο Γέρακας δεν ήταν!  Αυτό αντικατοπτρίζει και το τελικό αποτέλεσμα… Οι γηπεδούχοι έπαιξαν απλά, ομαδικά, δυνατά, και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στον μετριότατο Γέρακα.
Στο 23’ ωραία προσπάθεια από πλάγια του Εδουάρδου Σκαρμούτσου και σέντρα στην περιοχή, ο Γιάννης Μανιώτης με καρφωτή κεφαλιά το 1-0.
Στο 25’ δυνατό σουτ από 25 μέτρα του Κώστα Μπραχιμάι απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας αλλά ο επερχόμενος Τσέλια αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε με την μπάλλα στα δίχτυα (2-0).
Στο 29’ το ωραιότερο γκολ, με τρομερό σουτ από 30 μέτρα του Μαρίνου Ζουβερέλη στο «Γ» της εστίας του Φελέσκουρα (3-0).
Στο 43’ από κόρνερ του Δημήτρη Αμπάζι, ο Μπραχιμάι με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 57’ ο Αδάμ Κρομμύδας με διαγώνιο δεξί σουτ πέτυχε το 4-0.
Στο 85’ ο Μπραχιμάι έκλεισε το σκορ με ένα ακόμη ευθύβολο σουτ στο «Γ» του Κιτσέλη (5-0).
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Σπίθας, Ντόστης.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Οσμάν, Στ. Μήτρου, Αμπάζι (73’ Κωνσταντινίδης), Αλιάι (76’ Σπ. Μίχας), Μπραχιμάι, Σκαρμούτσος (59’ Βαγγ. Θεοδώρου), Τσέλια, Ζουβερέλης, Κρομμύδας (55’ Γραβάνης), Κων. Φιλλής, Μανιώτης.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας (46’ Κιτσέλης), Πάτσης, Πατρινός (46’ Καγιάς), Στέφ. Παπαδόπουλος (63’ Χριστοφυλόπουλος), Αλ. Καλούδης, Δημητριάδης, Δριλάκης, Νικ. Καλούδης (46’ Αποστολίδης), Μουτζακάς, Κουτρομάνος, Πίτσιος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–0
Επαγγελματική νίκη σημείωσε ο Παμπαιανικός επί του ισχυρού Αχιλλέα στην Παιανία. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δοκάρι σε σουτ του Τσιγάρα. Όμως, στο 29’ πέτυχαν το 1-0 με γκολ του Λαγού ύστερα από σέντρα του Σέλβια. Στο 40’ ο Αχιλλέας έχασε καλή ευκαιρία καθώς ο Καραογλάνης έσωσε την εστία του.
Στο β’ μέρος ο αγώνας κύλησε αμφίρροπος (χωρίς μεγάλες φάσεις) αλλά ο Παμπαιανικός είχε περισσότερες προσπάθειες απέναντι στον καλά συγκροτημένο Αχιλλέα και στο 90’ ο Τσιγάρας έστειλε την μπάλλα και πάλι στο δοκάρι!
Διαιτητές: Τριγάζης – Χριστόπουλος, Κουλοχέρης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Κατσάι (72’ Κοτροζίνης), Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας, Σέλβια, Γκόμπλιας, Κατσικώστας (61’ Παρθένης), Τσιγάρας (89’ Δουδέσης), Λαγός (87’ Καπρέλης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνης, Μπούλιας, Καπούλας, Θανόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος, Καραγιαννίδης (85’ Ζούνα),  Φουκαράς (62’ Παγώνης), Σταματόπουλος, Γιώργ. Καλογερόπουλος, Φούντας (46’ Ιω. Καλογερόπουλος).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 3–2
Το γηπεδούχο Κρυονέρι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και υποχρέωσε στην πρώτη ήττα του τον Παλλαυρεωτικό με 3-2, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Καλός καιρός, πολύς κόσμος στο γήπεδο και ωραία ατμόσφαιρα επικράτησαν στην ευχάριστη για τους θεατές αναμέτρηση… Οι γηπεδούχοι επικράτησαν κατά κράτος των φιλοξενουμένων, οι οποίοι αντέδρασαν μόνο στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα.
Το Κρυνέρι προηγήθηκε 3-0 και του ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ του Τουμάση για το 4-0 (διαμαρτυρήθηκε ότι δεν υπήρχε παράβαση). Ο Παλλαυρεωτικός ξύπνησε μετά το 70’ που οπισθοχώρησαν οι γηπεδούχοι. Το σκορ άνοιξε στο 16’ ο Βαμβάτσικος (1-0) ενώ έγιναν δύο ακόμη φάσεις για γκολ εκατέρωθεν, στην διάρκεια του α’ μέρους.
Στο β’ ημίχρονο (54’) ο Τουμάσης πέτυχε το 2-0 και στο 70’ ο Ζερμπίνης το 3-0. Λίγο αργότερα ο Τουμάσης πέτυχε το 4-0 αλλά με υπόδειξη του αρμόδιου βοηθού το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ. Στο 76’ ο τερματοφύλακας Τσούνης υπέπεσε σε πέναλτυ επί του Γιαχάεβ και ο Κ. Παπαδόπουλος πέτυχε το 3-1 με την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών. Στο 90’ πάλι ο Κ. Παπαδόπουλος μείωσε για το τελικό 3-2.
Διαιτητές: Καρράς – Περδίκης, Σοφιάς. Ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες κάρτες (7-1) και κράτησε 8’ λεπτά καθυστέρησης στο τέλος του αγώνα!
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Τσούνης, Βαμβάτσικος, Βασ. Κολώτας, Τουμπανάκης, Κανταρέλης, Μοσεσβίλι, Άννινος (87’ Αρκατίνης), Καλογήρου, Τουμάσης (61’ Ζερμπίνης), Σιατραβάνης, Σαχίνης (74’ Κ. Καστρινός).
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Κωνσταντινίδης (51’ Σπυρόπουλος), Νικολαΐδης, Θεοφανίδης (51’ Πώχος), Μπεζέρα, Πάνου (69’ Μπεργιάννης), Μωραΐτης, Ασλάνι (65’ Αούφ Ταρέκ), Κ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Β. Γιαχάεβ.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΡΤΕΜΙΣ 0–1
Στην Ανάβυσσο, η Άρτεμις ήταν ελαφρώς καλύτερη και νίκησε 1-0 τον γηπεδούχο Σαρωνικό, διατηρώντας το αήττητο σερί της! Ο αγώνας είχε πολλή γκρίνια κατά της διαιτησἰας από τους γηπεδούχους, τόσο μέσα όσο κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Στο δυνατό παιχνίδι, τραυματίσθηκαν δύο παίκτες του Σαρωνικού που έγιναν αλλαγή, όπως και ο Τσούκα της Αρτέμιδας.
Το παιχνίδι είχε στην αρχή δύο εντυπωσιακές στιγμές στις αντίπαλες εστίες. Στο 1’ η Άρτεμις έφθασε κοντά στο γκολ με τον Τσούκα και στο 3’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων. Στο 15' ο Τσούκα ζήτησε -κι αυτός- πέναλτυ σε χέρι αντιπάλου.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν διάστημα υπεροχής αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν εκτός από την φάση του 39’ που ο Μαλατάνος πλάσαρε, απέκρουσε ο Μπλάνας και στην συνέχεια ο Μπουλούμπασης κάλυψε σωστά την μπάλλα και δεν επέτρεψε να πάει σε πόδια παίκτη του Σαρωνικού, που καραδοκούσε.
Στο β’ 45λεπτο η Άρτεμις μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και πέτυχε το γκολ στο 51’ με βολέ του Ράσα, ύστερα από πολύ ωραίο συνδυασμό Παπάζογλου – Τσουκαλά και πάσα στον σκόρερ, μέσα στην περιοχή του Σαρωνικού. Όσο περνούσε ο χρόνος, οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους και οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν αλλά ήταν επιθετικά χλωμοί. Στο 73’ παραλίγο να γινόταν η ισοφάριση αλλά ο Μπλάνας έσωσε την εστία του με έγκαιρη επέμβαση.
Διαιτητές: Δραγάτης – Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Θεοδωρίδης, Ευθ. Τσομπανάκης, Μεγαγιάννης (24’ λ.τρ. Πούλος), Στουραΐτης (69’ Στ. Αθανασόπουλος), Παπαγιάνι, Φάν. Τσομπανάκης (77’ Ρόθος), Μαλατάνος, Κρυεμάντι (57’ λ.τρ. Χαρίτος), Παπακωνσταντίνου, Χάσκα.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Μπλάνας, Μπουλούμπασης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης, Τογιάλλι (90’ Αϊδώνης), Τσούκα (69’ Μοιρασγεντής), Κολάγκι, Τσουκαλάς (77’ Μπουσδέκης), Ράσα, Γ. Παπάζογλου (86’ Ιω. Αθανασόπουλος).

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 3–0
Εύκολη νίκη για την γηπεδούχο Βουλιαγμένη επί του Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου (3-0). Δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο από τον Κουφογιάννη στο 15’ και τον Παφίτη στο 32’. Το τελικό 3-0 ο Χαντάντ στο 77’. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν τους γηπεδούχους.
Διαιτητές: Κάντζος – Γουργιώτης, Κουλοχέρης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Καπίρης, Πολάτος, Πλάκα, Αντωνόπουλος (85’ Μπακούρος), Καρδαμίτσης, Κουφογιάννης (60’ Χαντάντ), Παπαβασιλείου, Παφίτης, Παντ. Μαντακίδης (87’ Ράμμος), Λάμπρ. Μαντακίδης (70’ Πρέλα).
Μ. ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεϊντής, Ουλής, Γκ. Γκιάτα, Καμάρας, Τσεβάς, Σαρκίρης, Παπαθανασίου (73’ Πανανής), Λόης, Κατσαντώνης, Τζίκα, Σδράλιας (58’ Βρέτος).

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–1
Στην Σταμάτα, η γηπεδούχος έπαιξε μέτριο ποδόσφαιρο και ο βελτιωμένος Αφιδναϊκός πήρε ισοπαλία 1-1. Προηγήθηκε η Σταμάτα στο 75’ και ισοφάρισε ο Αφιδναϊκός στο 85’ με τον Ράπτη.
Ο Αφιδναϊκός έχει βελτιωθεί στα τελευταία παιχνίδια, δικαιώνοντας την επιλογή προπονητή και την πίστη του προέδρου Δημήτρη Κουτσούκου στα νέα παιδιά.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Σοφιάς, Β. Τζαφόλιας. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για («πεντακάθαρο» το χαρακτηρίζουν) πέναλτυ, που δεν τους έδωσε ο διαιτητής στην εκπνοή του αγώνα… «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν ένα ανθρώπινο λάθος του κυρίου Βλάχου, ο οποίος είχε μια καλή διαιτησία», τονίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους!

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2–0
Ο Πρωτέας (στην «πρώτη» του Χάλαρη ως παίκτη και προπονητή) επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 3 ήττες. Επεβλήθη στην Π. Φώκαια του Αετού Πικερμίου με 2-0, χάρη σε δύο τέρματα με κεφαλιά του Μπαλογιάννη στο 11’ και εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Θάνου στο 72’. Ο διαιτητής έδειξε συνολικά 12 κίτρινες κάρτες (8-4)!
Διαιτητές: Φωστέρης – Μήταρης, Ρούντος.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Χάλαρης): Γ. Παππάς, Διακορώνας, Νίνα, Ρουμπεΐδης (49’ Καλαθάς), Χάλαρης, Χύκα, Ντούνι, Τσιάτσιος, Τσαλικίδης, Θάνος, Μπαλογιάννης.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Αγραφιώτης, Γιώργ. Δημητρίου, Αλεξ. Κονταρίνης (67’ Τσέλα), Φρίγγης (77’ Άγγ. Κονταρίνης), Μαραγκουδάκης, Άμερ, Φυτιλής, Μποϊμπέι, Ραπολάρι (56’ Ρακιπλάρι), Μουλλάκης, Σπηλιωτάκης.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 0–1
Η Νίκη Δροσιάς εκμεταλλεύθηκε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της και πήρε το τρίποντο από την άτυχη γηπεδούχο Δόξα Αγ. Άννας, που έχασε σπουδαίες ευκαιρίες… Η Δόξα έκανε καλή εμφάνιση κατά διαστήματα διατήρησαν ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά ήταν επιθετικά ακίνδυνοι και οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν κυρίως από στημένες φάσεις και παίζοντας αμυντικά.
Στο 30' μετά από φάουλ του Καρατσίκου, ο Τσούπης έστειλε την μπάλλα με το κεφάλι προς το τέρμα της ομάδας του αναγκάζοντας τον Παναγόπουλο σε εντυπωσιακή απόκρουση με υπερένταση! Οι γηπεδούχοι ανέβασαν πολύ την πίεση και την απόδοσή τους, κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 55' μετά από συνδυασμό του Νταλάνι με τον Σενέγια, ο οποίος πάσαρε σε σωστό χρόνο στον Μουγιολάρι και να έβγαλε τετ-α-τετ αλλά ο Πρωτοπαπάς τον …νίκησε.
Στο 60' μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γκίνι έπιασε κεφαλιά και ο Μητρόπουλος απέκρουσε πάνω στην γραμμή τέρματος. Στο 67' ο Μουγιολάρι μπήκε και πάσαρε στον Γκίνι, βγάζοντάς τον τετ-α-τετ. Όμως και πάλι ο Πρωτοπαπάς απέκρουσε και κράτησε το 0-0. Στο 70' ο Πολύζος σούταρε από πλάγια θέση, ελάχιστα άουτ.
Στο 73' πάλι ο Πολύζος μπήκε από πλάγια θέση, κέρδισε την προσωπική μονομαχία από τον αντίπαλό του και βρέθηκε τετ-α-τετ, πλασάροντας σωστά τον Παναγόπουλο για το 0-1. Στο 78' ο Πολύζος αστόχησε με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, ύστερα από φάουλ του Καρατσίκου. Στο 85' ο Βλάμης μετά από πάσα του Κωτσαδάμ, βρέθηκε πλάγια μέσα στην περιοχή, όμως ο Πρωτοπαπάς πάλι είπε «όχι» ενώ στην επαναφορά ο Νταλάνι έστρωσε στον επερχόμενο Μπίστα, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι, μετά το σουτ του τελευταίου.
Διαιτητές: Κάντζος – Γκούβας, Παπαδιώτης. Άψογοι οι διαιτητές, πήραν συγχαρητήρια κι από τις δύο ομάδες, κι εκείνοι με την σειρά τους ευχαρίστησαν τους αρχηγούς των ομάδων για την άριστη συνεργασία και την εικόνα όλων των παικτών.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Παναγόπουλος, Μπίστας, Κορμπάκης (62’ Σούλης), Τσούπης, Καλλιανέζος, Γκιοϊντέσι, Νταλάνι, Μιχαλόπουλος, Μουγιολάρι (77’ Κωτσαδάμ), Σενέγια (60’ Πατσός), Γκίνι (70’ Βλάμης).
ΝΙΚΗ ΔΡ. (Ζορμπάς): Πρωτοπαπάς, Μητρόπουλος, Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης, Χρ. Γκέσουρας, Γιαβρής (66’ Νταγκούλης), Μαρώλιας (53’ Πολύζος), Καρατσίκος, Δρόσος, Μηλιώτης (66’ Αγγελόπουλος), Ελευθερίου (88’ Μπαμπιάν).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money