Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΩΡΩΠΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1–0
Ο δυνατός Ωρωπός νίκησε 1-0 την ανέτοιμη Δόξα Αγ. Άννας, με γκολ του Τσέλια στο 7’ (κεφαλιά σε σέντρα του Μήτρου). Στο 17’ ο σκόρερ είχε κι άλλη καλή ευκαιρία για γκολ (κεφαλιά μετά από κόρνερ) ενώ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή. Πάντως και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Μιχαλόπουλο (ισάριθμα σουτ μέσα από την περιοχή) ενώ ο Ωρωπός απείλησε κυρίως με τα «στημένα» που κέρδισε. Στο 80’ η Δόξα ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή εντός περιοχής του Πάτσιου.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Δουλγεράκης, Σοφιάς.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκαρμούτσος): Οσμάν Λουτφή, Μανιώτης, Μήτρου, Αλιάι, Τσαγκαράκης (64’ Κανάρης), Σκαρμούτσος, Τσέλια (92’ Θεοδώρου), Ζουβερέλης, Ευφραιμίδης (84’ Μπραχιμάι), Κων. Φιλλής (91’ Κοσμ. Φιλλής), Κανατάς.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Κωνσταντινίδης, Κορμπάκης, Τσούπης, Βλάμης, Καλλιανέζος (81’ Θεοδώρου), Νταλάνι, Γκιοϊντέσι, Γκίνι (77’ Μαρτζέλος), Μιχαλόπουλος (59’ Πατσός), Σαββίδης (59’ Κωτσαδάμ).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 0–1
Χωρίς να είναι καλύτερος, ο Παλλαυρεωτικός νίκησε στο τέλος (1-0) την αρκετά καλή γηπεδούχο Νίκη Δροσιάς. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και είχαν δοκάρι στο 20’ σε σουτ του Μίχα.  Ακόμη έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Το ματς κρίθηκε στο 93’ με σουτ εκτός περιοχής του νεαρού Μωραΐτη (δοκάρι και μέσα), ενώ οι αντίπαλοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπεργιάννη στο 67’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και του Κλεάνθη Μπέτση στο 79’ για κτύπημα αντιπάλου εκτός φάσης. Οι Λαυριώτες είχαν την βοήθεια 70 φίλων τους στην εξέδρα, οι οποίοι δημιούργησαν ατμόσφαιρα υπέρ της ομάδας τους και ουσιαστικά την «έσπρωξαν» να κυνηγήσει την νίκη μέχρι τέλους… Και τα κατάφεραν!
Διαιτητές: Τριγάζης – Πολυχρονιάδης, Χριστόπουλος.
ΝΙΚΗ ΔΡ. (Ζορμπάς): Γκιόκας, Κούζας, Μπαμπιάν, Κλ. Μπέτσης, Χ. Γκέσουρας, Γιαβρής, Δρόσος, Δημαγγούδης, Μίχας , Μηλιώτης, Απ. Γκέσουρας.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νκολαΐδης (38’ λ.τρ. Δημητρόπουλος), Καυκιάς, Θεοφανίδης, Μπεργιάννης, Πάνου, Μωραΐτης, Μπεζέρα, Ασλάνι (82’ Σπυρόπουλος), Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–1
Ο γηπεδούχος Σαρωνικός κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα να ισοφαρίσει (1-1) τον ελαφρώς καλύτερό του Πρωτέα, στο τοπικό ντέρμπυ, μπροστά σε 400 περίπου θεατές.
Ο αγώνας είχε έντονα στοιχεία τοπικής αναμέτρησης, με μη αναμενόμενο φινάλε, τρεις αποβολές κι ένα χαμένο πέναλτυ! Ο Πρωτέας διατήρησε την πρωτοβουλία στο α’ μέρος και κέρδισε πέναλτυ στο 15’ όταν ο Χαντζάρας ανέτρεψε τον Νίνα. Ο τερματοφύλακας Παππάς εκτέλεσε την ποινή αλλά ο Χαντζάρας απέκρουσε. Στο 20’ κεφαλιά του Βίλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 22’ σουτ του Χάλαρη από πλάγια θέση βρήκε το κάθετο δοκάρι του Χαντζάρα. Στο β’ ημίχρονο ο Σαρωνικός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, που είχε αργό ρυθμό, αλλά δεν είχε σημαντική ευκαιρία για γκολ. Όμως, στο 65’ ο Πρωτέας προηγήθηκε με πέναλτυ που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Βίλα (0-1). Στα τελευταία λεπτά ο αγώνας έγινε αμφίρροπος, καθώς απεβλήθησαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα τόσο ο Ζατσελλάρι (83’) όσο και ο Τσιάτσιος (89’), οπότε ο Πρωτέας έμεινε με 9 παίκτες ενώ και ο Σαρωνικός «έχασε» τον Μεγαγιάννη στο 91’ επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά, στο 94’, ο συνήθης ύποπτος Παπακωνσταντίνου, με κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή, χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του (1-1).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δουλγεράκης, Παπαδιώτης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Χαντζάρας, Θεοδωρίδης, Μ. Τσομπανάκης (85’ Πούλος), Μεγαγιάννης, Ζουμπουρλής (68’ Στουραΐτης), Παπαγιάννι, Μαλατάνος, Τ. Τσομπανάκης, Χαρίτος, Παπακωνσταντίνου, Μπουκουβάλας.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Λάζαρης): Γ. Παππάς, Τσιαγκάνης, Χάλαρης, Νίνα, Αναγνώστου, Τσιάτσιος, Ζατσελλάρι, Καλαβρός, Πλάκα, Βίλα (81’ Θάνος), Παπαγεωργίου (50’ Διακορώνας).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1–0
Ο γηπεδούχος Γέρακας επικράτησε δύσκολα του Κρυονερίου με 1-0. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν κάπως καλύτερα στο α’ μέρος ενώ στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι αλλά ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας (με 2-3 σημαντικές αποκρούσεις) δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του… Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 28’ ο Αλέξης Καλούδης με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κουτρομάνου.
Διαιτητές: Καρράς – Γκούγκαρης, Παπαδιώτης.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Σιώκης (71’ Στεμιτσιώτης), Μίαρης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Αλ. Καλούδης, Δημητριάδης, Μπερέτης (60’ Δριλάκης), Νικ. Καλούδης, Μουτζακάς (80’ Χριστοφυλόπουλος), Κουτρομάνος, Πατρινός (64’ Βάσσιος).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Σκούρας): Τσούνης, Βαμβάτσικος, Κουτρώνας, Τουμπανάκης, Κανταρέλης, Μοσεσβίλι, Καμαρίτης, Καλογήρου, Θανασούλης (70’ Σαχίνης), Ζερμπίνης, Σιατραβάνης (81’ Αβαρκιώτης, 85’ λ.τρ. Γεωργίου).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2–0
Δυσκολεύθηκε λίγο αλλά στο τέλος νίκησε 2-0 ο γηπεδούχος Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών την  Σταμάτα. Τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δίλεπτο 55’-57’! Το σκορ άνοιξε στο 55’ ο Λάνη (1-0) και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 57’ ο Φέκας.
Διαιτητές: Μπερέτας – Χριστόπουλος, Κουτζιακουτζίδης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Τσιμιλιώτης): Λιώνης, Μπουλιάς, Λάνη, Θανόπουλος, Καρακάσης, Γιουλάτος (46’ Μπεκρής), Ι. Καλογερόπουλος, Φουκαράς (62’ Φούντας), Σταματόπουλος (84’ Μπούσκος), Γ. Καλογερόπουλος (73’ Καραγιαννίδης).
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Μαμάης, Τσατσαράγκος, Φαραντάκης, Μπόρας, Σ. Δεσύλλας, Χαμπέρης (53’ Μπερμπάντης), Χ. Μανουσάκης (75’ Παπάζης), Πέππας (61’ Κολώτας), Ρίζος (49’ Ν. Μανουσάκης), Δημητρίου, Σμυρναίος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–0
Καλύτερος ο Παμπαιανικός επικράτησε δίκαια γηπεδούχος με 2-0 της Βουλιαγμένης, μετά από καλή εμφάνιση. Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο Γκόμπλιας με σουτ (1-0) και το 2-0 διαμόρφωσε στο 60’ ο Μυρτάι. Ο Παμπαιανικός διατήρησε σαφή υπεροχή κινήσεων κι έχασε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα (ο τερματοφύλακας Παπαχριστόπουλος έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις). Η Βουλιαγμένη έμεινε με 10 παίκτες από το 50’, λόγω αποβολής του Χαντάντ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Κάντζος – Δ. Τζαφόλιας, Αλεξοπούλου. Στο 74’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Μυρτάι.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος): Τσουνάκης, Νικολογιάννης (82’ Κατσικώστας), Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Λάβδας, Παρθένης (69’ Καπρέλης), Γκόμπλιας (89’ Ζιώγας), Λαγός, Τσιγάρας, Μυρτάι (79’ Κατσάι).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Γιάννης, Πολάτος (35’ Μπαϊρακτάρι), Πρέλα, Πλάκα, Καρδαμίτσης, Παπαβασιλείου, Τοπάλης (75’ Ράμμος), Παφίτης (56’ Οικονομίδης), Λ. Μαντακίδης (87’ Γκούμας), Χαντάντ.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 0–0
Σαφώς καλύτερη η Άρτεμις, παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Αετό Πικερμίου, που στάθηκε καλά μόνο αμυντικά ενώ επιθετικά ήταν ανύπαρκτος… Οι γηπεδούχοι (στο στάδιο Σπάτων) είχαν δύο δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες, κι ένα γκολ που ακυρώθηκε. Στο 30’ είχε δοκάρι ο Τσουκαλάς με κεφαλιά και στο 35’ ακυρώθηκε γκολ του Κολάγκι ως οφ-σάιντ (η φάση ξέφυγε της προσοχής του βοηθού Λάμπρου, γιατί μάλλον δεν υπήρχε οφ-σάιντ). Στην τελευταία φάση του αγώνα (94’) ο Ράσα είχε νέο δοκάρι με κεφαλιά! Αρκετός κόσμος στις εξέδρες, έδωσε τόνο στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.
Διαιτητές: Πανούτσος – Λάμπρου, Ντόστης.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Γεωργουλάς): Μπλάνας, Μπουλούμπασης, Καζάλας, Βασιλείου, Διαμάντης, Τογιάλλι, Τσούκα (87’ Αηδώνης), Κολάγκι (59’ Φυτιλής), Τσουκαλάς (80’ Μητσιώνης), Ράσα, Μοιρασγεντής (94’ Μασσάρας).
ΑΕΤΟΣ (Χωριανόπουλος): Αγραφιώτης, Μαραγκουδάκης, Μπαξεβάνης, Φρίγγης, Άγγ. Κονταρίνης, Νικηφοράκης, Μάργαρης (81’ Παυλίδης), Μποϊμπέι (58’ Καραβατάκης), Ρακιπλάρι (91’ Μπαράκος), Μουλλάκης (69’ Μπεγκάι), Σπηλιωτάκης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–1
Το τοπικό ντέρμπυ στο Πολυδένδρι έληξε ισόπαλο. Μόλις στο 4’ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με αυτογκόλ του Νυχά (1-0) και στο 75’ ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτυ του Δαφνά (1-1).
Διαιτητές: Πανούτσος – Μακρής, Μπαλάγκα.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Κανέλλος, Ουλής, Γκ. Γκιάτα, Καμάρας, Δημ. Βασιλάκος, Θεοδωρής, Παπαθανασίου (49’ Τοτόμης), Σωτήρχος, Σπ. Τσεβάς (68’ Π. Κωνσταντόπουλος), Τζίκα (61’ Βρέτος), Ελ. Γκιάτα (76’ Κατσαντώνης).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Καραούλης): Πέτρο, Κυριλής, Δήμας, Μπαρούτι, Νυχάς, Σιαδήμας, Γκιόλλα, Κλίσι, Σκούρας, Δαφνάς, Ζέγκος-Λακαφώσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money