Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΛΕΩΝ. ΘΩΜΑΪΔΗΣ



Ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Θωμαΐδης (και του «καφέ Μότσαρτ» στο Αιγάλεω), είναι ο «εκλεκτός» που επέλεξε η διοίκηση της ΕΠΣΑ (προφανώς κατόπιν υποδείξεως ενδιαφερομένων) να προτείνει για υποψήφιο στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Αντίθετα, ο υπόδικος πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δ. Γιαρένης, υποβιβάσθηκε σε υποψήφιο μεταξύ των αναπληρωματικών…
Κανείς δεν γνωρίζει καλά τον κ. Θωμαΐδη στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής, διότι δεν έχει ουσιαστική σχέση με κανένα από τα σωματεία-μἐλη της. Παρουσιάσθηκε έξαφνα στις εκλογές του Ιουνίου 2016, ως εκπροσωπών τον «Α.Ο. Ατλαντίς» στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣΑΝΑ και πρωτοστάτησε στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και των ψήφων από πλευράς παράταξης Γιαρένη, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας. Έκτοτε, χάθηκαν τα …ίχνη του στην περιοχής μας!
Είναι στενός συνεργάτης και φίλος του γνωστού (στην ΕΠΣΑΝΑ) Γιάννη Παπαδόπουλου, καθώς επίσης ο Λεωνίδας Θωμαΐδης φημίζεται για την στενή του φιλική σχέση τόσο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και με τον Θωμά Μητρόπουλο.
Θεωρούμε ικανό παράγοντα τον κ. Θωμαΐδη αλλά όχι γνώστη των ιδιαιτεροτἠτων της Ένωσης. Δεν γνωρίζουμε ακόμη και τις προθέσεις του, εφόσον εκλεγεί στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ. Δεν φτάνει το γεγονός της φιλίας του με συγκεκριμένους παράγοντες. Μας ενδιαφέρει να στηρίξει το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι τις ατομικές του επιλογές και προτιμήσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money