Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΕΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ 2–0



Η πρωταθλήτρια ομάδα παμπαίδων του Φοίβου Βάρης
Πρωταθλητής παμπαίδων ΕΠΣΑΝΑ αναδείχθηκε ο Φοίβος Βάρης (που συνεργάζεται με τον Αίολο Γλυφάδας) αφού νίκησε χωρίς μεγάλη δυσκολία την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα με 2-0. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης, το Σάββατο 27/5/2017.
Η υπεροχή της ομάδας του Φοίβου ήταν σχεδόν εμφανής στο γήπεδο, καθώς διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και πέτυχε το 1-0 στο 30’ με τον δραστήριο Χρήστο Φιλίππου. Στην αρχή του β’ μέρους η ομάδα του Κωστέα-Γείτονα προσπάθησε να πιέσει και πλησίασε την ισοφάριση σε φάση τετ-α-τετ του Κολόμπο με τον Παπαγιαννακόπουλο, που ο επιθετικός έκανε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι! Μετά ο Φοίβος ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα και σημείωσε στο 61’ το 2-0 με σκόρερ τον Θοδωρή Φασουλά.
Διαιτητές: Πανούτσος – Γκούβας, Νίκας. Τέταρτος διαιτητής: Τρίμης.
ΦΟΙΒΟΣ (Κωνσταντόπουλος): Παπαγιαννακόπουλος, Ι. Μανουσαρίδης, Γ. Μανουσαρίδης, Λεβέντης, Κ. Παπαματθαίου, Γ. Παπαματθαίου, Βλάχος, Μαντζαρίδης, Γεωργίου, Μαθιόπουλος, Φιλίππου. Αγωνίσθηκαν και οι Αδαμόπουλος, Φασουλάς, Εξαρχίδης, Τριανταφύλλου, Κατσαρός, Σκρίνος, Αθουσάκης.
ΚΩΣΤΕΑΣ (Σταύρου-Λαούδης): Γκολεμάς, Κουρκουμέλης, Γεωργαλάς, Παπαδημητρίου, Κουνταρδάς, Κρητικός, Ντελής, Κανελλόπουλος, Ροκκάς, Κολόμπο, Γεωργίου. Αγωνίσθηκαν και οι Κουτσόπουλος, Παπαδάτος, Κουτσουράκης, Κωνσταντόπουλος, Τσακίρης, Λαούδης, Σταμούλης.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money