Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΝΕΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ


Οι "εμπρηστές" με τους πυρσούς επί το έργον...

Με μια σκανδαλώδη απόφαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ τιμώρησε το σωματείο Κωστέας Γείτονας με πρόστιμο 20 ευρώ (!) γιατί οπαδοί του (της ομάδας παίδων) πέταξαν αναμμένους πυρσούς πίσω από την κερκίδα του σταδίου Βάρης (όπου διεξήχθη ο τελικός του οικείου πρωταθλήματος), με αποτέλεσμα να κάψουν μέρος του νεότευκτου γηπέδου 5Χ5 που βρίσκεται εκεί!
Συγκεκριμένα, οπαδοί της ομάδας παίδων Κωστέα Γείτονα, κατά την διάρκεια του τελικού με τον ΑΟ Παιανίας, πέταξαν αναμμένους πυρσούς από την εξέδρα του σταδίου Βάρης στην πίσω πλευρά του, όπου υπάρχει περιφραγμένο γηπεδάκι, στο οποίο έχει τοποθετηθεί νέος συνθετικός χλοοτάπητας μόλις προ ολίγων ημερών! Ο τάπητας κάηκε σε διάσταση 40Χ40 εκατοστών και δημιούργησε σχετική τρύπα! Το γεγονός έγινε αμέσως αντιληπτό από τους υπευθύνους του σταδίου Βάρης, που φιλοξένησε τους τελικούς των πρωταθλημάτων νέων και παίδων της ΕΠΣΑΝΑ, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία και παράλληλα ειδοποίησαν τους παρόντες εκπροσώπους της ΕΠΣΑΝΑ. Οι αστυνομικοί που επελήφθησαν του θέματος, πήραν στοιχεία συγκεκριμένων ατόμων που βρίσκονταν στην εξέδρα και ακολούθησε σχετική διαδικασία.
Τελικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επέβαλε το αστείο πρόστιμο των 20 ευρώ για την ζημιά που προκάλεσαν οι «εμπρηστές», ως να μην συνέβη τίποτε! Αυτή είναι η ΕΠΣΑΝΑ και η Πειθαρχική της Επιτροπή! Όσο για την ζημιά καθεαυτή, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Πιθανόν σε κάποιο αστικό δικαστήρια, μετά από 5-6 χρόνια, να δοθεί η λύση στο πρόβλημα…

Και ...το αποτέλεσμα του έργου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money