Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 2–0



Την πολυπόθητη νίκη επί του Αμφιάραου Καλάμου, που έφερε την επάνοδο στην Β’ κατηγορία, πήρε η γηπεδούχος Δόξα Αγίας Άννας, δίνοντας χαρά στους πολλούς φίλους της ομάδας που έδωσαν δυναμικό παρόν στο γήπεδο
Από το πρώτο λεπτό πίεσαν οι γηπεδούχοι, κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους Νταλάνι, Μουρούτη, Στρατή να δημιουργούν συνεχώς ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Όμως οι κακές τελικές πάσες ή τα κακά τελειώματα, δεν απέδωσαν γκολ στο α’ μέρος. Πάντως, είχαν δύο δοκάρια με τον Καλλιανέζο στο πρώτο ημίχρονο και με τον Γκιοϊντέσι στο 50'.
Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες της Δόξας αύξησαν την πίεση, κι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Στρατή στο 60', όταν μετά από πάσα του Πάτσιου, πέρασε δύο αντιπάλους βγαίνοντας τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε άουτ. Ο «γόρδιος δεσμός» κόπηκε στο 65' με τον Μουγιολλάρι να μπαίνει ωραία από πλάγια και να πλασάρει. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε προσωρινά και ο Νταλάνι (πρώτος σκόρερ της ομάδας), που κυνήγησε την φάση, πλάσαρε απευθείας ψηλά, σημειώνοντας το 1-0 και δίνοντας το έναυσμα για να πανηγυρίσουν όλοι οι φίλοι της Δόξας στο γήπεδο. Πολύ σύντομα (73') ο Μουγιολλάρι, μετά από πάσα του Μουρούτη, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε καταπληκτικά από πλάγια θέση πάνω από τον τερματοφύλακα, στέλνοντας την μπάλλα στα δίχτυα για το 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες καλές ευκαιρίες με Νταλάνι, Κωτσαδάμ, Μουρούτη, αλλά και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπίμπα (ο Μπακανδρίτσος έπεσε σωτήρια στα πόδια του), όπως και σε ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τζαβέλα, που έδιωξε σε κόρνερ πάλι εντυπωσιακά ο Μπακανδρίτσος.
Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο: Ζαχαρόπουλος – Κουτζιακουτζίδης, Ντόστης.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Μπίστας (78' Σούλης), Κορμπάκης (70' Κωτσαδάμ), Τσούπης, Μουστάκας, Γκιοϊντέσι, Πάτσιος, Καλλιανέζος, Μουρούτης, Στρατής (62' Μουγιολλάρι).

* Δείτε βίντεο με τα πανηγυρικά της Δόξας Αγίας Άννας για την άνοδο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money