Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 4–1



Μόνο ένα ημίχρονο άντεξε ο Αχιλλέας και η ανώτερη Ατλαντίς επικράτησε τελικά με 4-1. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλύτερα στο α' 45λεπτο. Προηγήθηκαν στο 15' με γκολ του Καραγιαννίδη (0-1) και είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τους Αγγελιδάκη, Σταματόπουλο και Καραγιαννίδη. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αλλά γρήγορα συνήλθαν και στο 35' ισοφάρισαν 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Χρυσάφη, που κέρδισε ο Πανόπουλος. Οι αντίπαλοι στο α' μέρος είχαν κι από ένα δοκάρι.
Στο β’ μέρος η Ατλαντίς πέτυχε δύο «γρήγορα» γκολ και στην συνέχεια επεβλήθη σχετικά εύκολα. Το 2-1 έκανε ο Πανόπουλος με σουτ στο 50' και στο 55' ο Κατσιγιάννης έδωσε στον Χρυσάφη, κι αυτός με σουτ εν κινήσει πέτυχε το 3-1. Αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κτύπημα κόρνερ του Κόντι και στο 75' ο Σιούτης με πλασέ (ύστερα από κόρνερ του Κόντι) διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Χριστόπουλος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Παππάς, Καρακώστας, Τσιτοφώτος (25' λ.τρ. Κουλλίρα), Μαλάι (77' Θεοδωράκης), Μπούμπας, Κόντι, Πανόπουλος, Κατσιγιάννης, Χρυσάφης (75' Πλατέλλας), Σιούτης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Τόλιας, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Γεωργίου (45' λ.τρ. Καραπαναγιώτης), Βαφειάδης, Μπούσκος, Ξενάκης, Σταματόπουλος, Αγγελόπουλος (75' Σάλαρι), Καραγιαννίδης (80' Ντάρλας), Αγγελιδάκης.
* Ο προπονητής της Ατλαντίδος Βαγγέλης Χαντές δήλωσε μετά τον αγώνα: «Υπάρχει γενική ικανοποίηση από την εικόνα όλων των ποδοσφαιριστών μας και φυσικά από τα νέα παιδιά, που έδειξαν πως μπορούμε να τα εμπιστευόμαστε και πως θα είναι απαραίτητα για την συνέχεια». Από την άλλη, ο τεχνικός του Αχιλλέα Μάκης Παπαδόπουλος τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την προσπάθεια. Θεωρώ πως αν δεν χάναμε την συγκέντρωσή μας σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, ίσως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Συγχαρητήρια στην Ατλαντίδα που είναι μια εξαιρετική ομάδα. Εμείς κοιτάμε μπροστά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money