Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2–0



Η δυνατή Μάχη νίκησε γηπεδούχος την αγωνιστική Λαυρεωτική με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και σημείωσαν τα τέρματά τους. Οι αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής. Η Μάχη στο α’ μέρος ήταν καλύτερη και άνοιξε το σκορ στο 25', όταν ο Μίχας εκτέλεσε φάουλ, ο Γ. Παππάς δεν κατάφερε να αποκρούσει και ο Κες Σένε με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 1-0. Στο 35’ ο Σωτηριάδης με κοντινό πλασέ αξιοποίησε κόρνερ του Μίχα και σημείωσε το 2-0, καθώς ο τερματοφύλακας ζητούσε φάουλ…
Στο 40' απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (για χέρι) ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς τον διαιτητή.
Στο β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική (έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα) διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ στιγμές με τον Πώχο και τον Βουλωμένο (τους σταμάτησε ο τερματοφύλακας Δ. Παππάς με εντυπωσιακές επεμβάσεις) ενώ στο 75' ο Βουλωμένος είχε δοκάρι.
Διαιτητές: Τριγάζης – Β. Τζαφόλιας, Στάσης.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δ. Παππάς, Κ. Σένε (75’ Καχόπουλος), Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Ραπτογιάννης (65’ Α. Σένε), Νταής, Μουρούτης, Μίχας (85’ Καρακοζίδης), Ελ. Παπαδόπουλος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Γ. Παππάς, Χουσεΐν, Τζώρας (46’ Μουρίκης), Πώχος, Παντελιάς, Μπεζέρο (72’ Ακαρέτης), Αντόνιο Μπάρος, Μαραγκός, Βουλωμένος, Βίλα (69’ Μαρινάκης), Ντε Σόουζα.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money