Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–1


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου στην Παλαιά Φώκαια

Σε ματς ντέρμπυ ο Παθιακάκης επικράτησε του ισχυρού Πρωτέα με 2-1, όταν οι φιλοξενούμενοι από την Π. Φώκαια έμειναν με 10 παίκτες. Ο Παθιακάκης είχε ως πρωταγωνιστή και σκόρερ τον έμπειρο επιθετικό Νίκο Ιορδανίδη, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στην νίκη. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τον Παθιακάκη λίγο καλύτερο στο β' ημίχρονο.
Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Ντρένοβα και ζήτησαν πέναλτυ σε …χέρι αμυντικού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κτύπημα φάουλ του Παπακωνσταντίνου. Ο Πρωτέας αντιμετώπισε και τραυματισμούς των Διακορώνα και Τσιάτσιου με υποχρεωτικές αλλαγές. Με την έναρξη του β’ 45λέπτου, μόλις στο 47’, ο Παθιακάκης άνοιξε το σκορ με προβολή του Ιορδανίδη μετά από κόρνερ του Ρόμπολα (1-0).
Στο 55' ο Πρωτέας ισοφάρισε με πλασέ του Χύκα, ύστερα από φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Μεϊντάνη (1-1). Όμως στο 61’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλαβρός και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες.
Ο Παθιακάκης ανέλαβε την υπεροχή και στο 70’ πέτυχε το 2-1. Ο Ρόμπολας εκτέλεσε φάουλ και ο Ιορδανίδης σκόραρε με κεφαλιά (2-1).
Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι κράτησαν καλά ενώ έχασαν και ευκαιρίες (μάλιστα ζήτησαν πάλι πέναλτυ στο 78', σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Αθανασόπουλου).
Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε σε 1-2 περιπτώσεις να ισοφαρίσουν με αντεπιθέσεις. Πάντως, στο τέλος ο Παθιακάκης έμεινε κι αυτός με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Ρακιτζόπουλου, ενώ είχαν πραγματοποιηθεί οι 3 αλλαγές της ομάδας.
Διαιτητές: Φωστέρης – Καραθανάσης, Παπαδιώτης.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ασημάκης, Ρακιτζόπουλος, Ντρένοβα, Κατσός (72' Γερογιάννης), Αγγελίνας, Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης, Ιορδανίδης (79' Γιώτης), Νικ. Αθανασόπουλος, Αρβανιτάκης (66' λ.τρ. Κώτσαλος).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Παπαϊωάννου): Παπαβασιλείου, Καλαβρός, Διακορώνας (46' λ.τρ. Καλαθάς), Χύκα, Αναγνώστου, Τσιάτσιος (46' λ.τρ. Κούλιμπης), Κατσούλας, Πασσάς, Μακρυπίδης (30' Θάνος), Παπακωνσταντίνου, Σκούφης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money