Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2–0



Η αποβολή του κ. Κατσάνου από τον πάγκο της Κερατέας

Με την αγνώριστη (προς το χειρότερο) Ελένη Αντωνίου, διαιτητή ενός κρίσιμου αγώνα που αμφισβητήθηκε σε κάθε της σφύριγμα, η Ατλαντίς νίκησε 2-0 τον Κεραυνό Κερατέας στην Ανθούσα και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Κεραυνός με το 1-0 του α’ αγώνα, δεν κατάφερε να προκριθεί αλλά έχει δικαιολογημένα παράπονα από τους διαιτητές!
Τα γκολ της Ατλαντίδας επιτεύχθηκαν στο β’ μέρος (79’ Σιούτης, 86’ Καλιαμπάκας). Της επιτυχίας των τερμάτων προηγήθηκαν παραβάσεις (στο πρώτο έγινε εμφανές φάουλ στον Λιούμη από τον Χρυσάφη και στο δεύτερο υπάρχει έντονη διαμαρτυρία για οφ-σάιντ του σκόρερ).
Η Ατλαντίς άξιζε την νίκη αλλά σε καμία περίπτωση με σκορ πρόκρισης…
Μετριότατη η διαιτησία των Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδη, Σπυρόπουλου. Απεβλήθη στο 32’ ο β’ προπονητής του Κεραυνού Μπάμπης Κατσάνος ενώ ο τιμωρημένος α’ προπονητής Τάκης Μακροδημήτρης παρακολούθησε τον αγώνα έξω από τον αγωνιστικό χώρο, ανεβασμένος σε μικρή σκάλα! Αναφέρθηκε κι αυτός στο φύλλο αγώνα για υβριστική συμπεριφορά κατά της διαιτητού.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Πλατέλλας, Τσιτοφώτος, Κουλλίρα (75’ Κατσιγιάννης), Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι, Μαλάι, Καλιαμπάκας (93’ Πούλιος), Χρυσάφης, Κούτρος (67’ Σιούτης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κατσάνος): Χαντζάρας, Φραγκής (87’ Γκόντζος), Λιούμης, Σότα, Ξένος, Ν. Βανγκέλι, Μπρότσι (83' Μαγγανάς), Κακαράς, Μουσαράι, Ντε Ντέους (65’ Κοτίτσας), Ντάι.
* Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017.

* Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money