Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΜΑΡΚΟ 1–1
Πολλή γκρίνια, ένταση και απρόσμενη εξέλιξη στο τέλος είχε η αναμέτρηση. Η Μαρκό ήθελε την νίκη, προηγήθηκε στο σκορ και φαινόταν ότι θα επικρατούσε αλλά ο Κεραυνός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις! Οι γηπεδούχοι παρέταξαν 11άδα με κάποιες αλλαγές στην σύνθεσή τους.
Οι φιλοξενούμενοι στο α’ ημίχρονο έδειξαν καλύτερα στοιχεία, είχαν μεγάλη διάθεση και κατάφεραν να προηγηθούν στο 33' με σουτ του Γκριμέκη (0-1), ύστερα από κτύπημα φάουλ του Δημογιάννη, που είχε νωρίτερα κι άλλη ευκαιρία… Ο Κεραυνός είχε δύο φάσεις για γκολ με Ντε Ντέους και Λιούμη.
Στην αρχή του β’ μέρους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και απείλησαν σε 2-3 περιπτώσεις. Όμως στο 72' ο διαιτητής απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ν. Βανγκέλι για ένα «πέσιμο» στην περιοχή. Η αποβολή εκνεύρισε τους παράγοντες και οπαδούς του Κεραυνού και η ένταση μεταφέρθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στην εξέδρα. Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν (75’), ο διαιτητής απέβαλε και τον προπονητή του Κεραυνού Τάκη Μακροδημήτρη, ο οποίος υποστήριξε ότι είπε απευθυνόμενος προς τον διαιτητή: «Έλεος, που το είδες το θέατρο»; Την καθοδήγηση από τον πάγκο ανέλαβε άμεσα ο συνεργάτης του Δημ. Μακροδημήτρη, Μπάμπης Κατσάνος.
Το ματς στην συνέχεια έγινε σκληρό και η Μαρκό -με παίκτη παραπάνω- κρατούσε την πολύτιμη νίκη ενώ έχασε και δύο μεγάλες ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις του Βασιλού και του Δημογιάννη.
Ο Κεραυνός είχε κι αυτός ευκαιρίες για την ισοφάριση, με πιο καλή εκείνη που έχασε ο Ντε Ντέους, αλλά στις καθυστερήσεις (93’) έγινε το 1-1. Σε σέντρα του Φραγκή, ο Μαγγανάς με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).
Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε έντονη λεκτική αντιπαράθεση από τους οπαδούς, για την συμπεριφορά των αντιπάλων ομάδων. Οι Μαρκοπουλιώτες διαμαρτύρονταν γιατί υποτίθεται ότι οι γηπεδούχοι δεν τους φέρθηκαν καλά ενώ οι οπαδοί της ομάδας της Κερατέας είχαν εκνευριστεί με την συμπεριφορά του διαιτητή, που απέβαλε τον προπονητή τους και πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, στον δύσκολο επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την Ατλαντίδα…
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Σπίθας, Μακρής.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Μπαντουράκης, Φραγκής, Κατσίκης, Ν. Βανγκέλι, Ξένος, Λιούμης, Κακαράς, Κοτίτσας (73’ Σότα), Γκούτσε (46’ Ντάι), Ντε Ντέους, Μαγγανάς.
ΜΑΡΚΟ (Φαράκος): Τερεκανίδης, Σκόρδας, Σιδέρης, Πλίτσης, Γκριμέκης, Ρεντζής, Βασιλός, Τζανής, Μερκούρης (87’ Κορώνης), Δημογιάννης, Κοντογιάννης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΚΟΡΩΠΙ 3–1
Με ανατροπή ο Ολυμπιακός Λαυρίου επικράτησε γηπεδούχος του Κορωπίου, σε αγώνα που διεξήχθη με πολύ δυνατό αέρα. Το 0-1 ο Μαστρογιάννης στο 38’. Στο 50’ ο Χάλαρης είχε δοκάρι και ο Τσίκλος ισοφάρισε (1-1) στο 60’ και στο 75’ ο Μπουγατσιάς έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 έγινε στο 92’ με κτύπημα πέναλτυ του Μάριου Καραγιάννη, που κέρδισε ο ίδιος.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Παπαδιώτης, Β. Τζαφόλιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Καβαλιέρης): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Χάλαρης, Χόρτσας, Τσίκλος, Μωρόγιωργας (46’ Κοντογιάννης), Καραγιάννης, Μπουγατσιάς, Μουστόγιαννης (78’ Καρύδης), Έλενας (70’ Βελετάκος).
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης, Βατίστας (52’ Πάντου), Αλεξίου, Τογιάλλι (68’ Λυμπερόπουλος), Μέγας, Μπανάι, Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι (80’ Αμπεντινάι).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–0
Εύκολη επικράτηση της Μάχης με δύο γκολ από το πρώτο ημίωρο του αγώνα. Δυστυχώς άργησε να μεταβεί στο γήπεδο ο ορισμένος γιατρός και το παιχνίδι άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση!
Σκόρερς: 26' Ραπτογιάννης, 28' Σωτηριάδης. Δοκάρια: 58' Λευτ. Παπαδόπουλος, 73’ Καρακοζίδης. Φάουλ του Σένε απέκρουσε ο Μανουσάκης στο «Γ» της εστίας του. ενώ στο 70' ακυρώθηκε γκολ του Σωτηριάδη ως οφ-σάιντ.
Διαιτητές: Φωστέρης – Πολυχρονιάδης, Βιτσεντζάτος.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δ. Παππάς, Κ. Σάνε, Τσέλα (88' Καχόπουλος), Βούσουλας, Σωτηριάδης, Παρούσος (73' Σιδέρης), Ραπτογιάννης, Νταής, Α. Σένε, Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος (70' Καρακοζίδης).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κρασσώνης): Μανουσάκης, Δ. Δεσύλλας, Τουμπανάκης, Βαμβάτσικος, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας, Σιατραβάνης, Καμαρίτης, Σκούρας (44' λ.τρ. Παυλίδης), Ζερμπίνης (76' Ρίζος), Κολώτας (78’ Εζεμπαέγκμπου).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝOY 1–1
Μέτριο παιχνίδι, χωρίς ποιότητα και λίγες φάσεις.
Σκόρερς: 0-1 ο Ζουρούδης στο 18’ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Παπαντζίμα. Το 1-1 στο 68' ο Κουμουλίδης από κοντά ύστερα από αναμπουμπούλα και κόντρες μπροστά στην εστία του Ντογκοτάρι.
Διαιτητές: Κάντζος – Μήταρης, Χριστόπουλος. Κρατήθηκε καθυστέρηση 8’ λεπτών! Η διαμαρτυρία για πέναλτυ υπέρ του Μαβίδη σε επέμβαση του Οικονομόπουλου (στο 33’), δεν έχει βάση (το κόψιμο του αμυντικού έγινε πριν το μαρκάρισμα του επιθετικού).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Τσούνης, Δαμιανίδης, Νίκας, Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Πεΐδης (65' Κουμουλίδης), Καλλέρης (75’ Εγιουρούμ), Καλογήρου, Μαβίδης, Πιτσούνης, Γκίτζος (55' Μουκάνης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Μπόσιος, Οικονομόπουλος, Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος (83' Κάρο), Παπαντζίμας (94' Χρυσικόπουλος), Παπιδάκης (58' Μαρζέλος), Ζουρούδης, Κατσέρης.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2–1
Με δύο γκολ στο πρώτο 20άλεπτο, ο Αήττητος «καθάρισε» και το ματς με την πάντοτε επικίνδυνη Λαυρεωτική, στα Σπάτα. Ήταν η 8η συνεχής νίκη των μακράν πρωτοπόρων στο πρωτάθλημα! Ο Αήττητος υπερείχε και στο 15' ο Γκούμας έδωσε στον Σκούμα, κι αυτός πέτυχε το 1-0. Στο 18' ο Αλήμπας εκτέλεσε κόρνερ και ο Βιδάλης με δύο κεφαλιές (έκανε και φάουλ στον τερματοφύλακα) σημείωσε το 2-0. Άλλες ευκαιρίες: Στο 21’ κεφαλιά-άουτ του Λύγκου, στο 34’ σουτ του Σκούμα και στο 43’ κεφαλιά του Βιδάλη (έσωσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί).
Στο β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική πήρε πρωτοβουλίες και στο 57’ κατάφερε να μειώσει με ωραία ενέργεια και σουτ του Βουλωμένου (2-1). Στο τελευταίο 25λεπτο το ματς ήταν απλά αμφίρροπο…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Δουλγεράκης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Βιδάλης, Αλήμπας (80' Σέλβια), Αρκουμάνης, Σεΐτι (43' λ.τρ. Κοσμάς), Λύγκος (88' Μασκλαβάνος), Γκούμας, Σκούμας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Προβατάς): Γ. Παππάς, Χουσεΐν, Τζώρας (83' Μουρίκης), Πώχος, Ακαρέπης, Τσιάμης (71' Γιαχάεβ), Π. Βανγκέλι (67' Ντε Σόουζα), Μαραγκός, Βουλωμένος, Βίλα, Μπάστος.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 
ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 1–0
Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο αλλά οι έμπειροι της Ατλαντίδος επικράτησαν τελικά. Ο Άρης Βούλας στάθηκε πολύ καλά και η γηπεδούχος Ατλαντίς «κουράσθηκε» μέχρι να επικρατήσει. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης επιτεύχθηκε στο 27' με κοντινό πλασέ του Καλιαμπάκα, ύστερα από ασταθή απόκρουση του Κάρσου σε κεφαλιά του Μπούμπα (1-0).
Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες (κυρίως στο β’ μέρος με Σιούτη, Καμπάνταη, Πανόπουλο) αλλά και η απόδοση του Κάρσου ήταν εντυπωσιακή. Οι φιλοξενούμενοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με το «συνετό» και οργανωμένο παιχνίδι τους. Στο 70' παραλίγο να ισοφάριζαν αλλά το σουτ του Διγενή έστειλε την μπάλλα άουτ.
Διαιτητές: Μπερέτας – Γκόντα, Κουλοχέρης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Παπαδημητρίου, Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Πανόπουλος, Μαλάι (83' Παππάς), Καλιαμπάκας, Χρυσάφης (65’ Καμπάνταης), Πλατέλλας (46’ Σιούτης).
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Γκριν Λονγκό, Κολτσίδας, Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος, Μήτσιος (78’ Ντα Κόστα), ΓιόνγκΣουνγκ (55’ Κριλής), Διγενής, Σανσάρογλου (70’ Μπουλλάρι).
* Στιγμιότυπα του αγώνα:

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–0
Στην εκπνοή του αγώνα τα Γλυκά Νερά νίκησαν 1-0 τον Παλληνιακό και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Σκόρερ ήταν και πάλι ο Παναγιώτης Γιαννούλης στο 91’, που είχε μπει ως αλλαγή στο 70’! Το παιχνίδι ήταν δυνατό, χωρίς πολλές φάσεις και διεξήχθη με δυνατό αέρα.
Στο α’ ημίχρονο ο Παλληνιακός ήταν κάπως καλύτερος και είχε δύο καλές ευκαιρίες ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν μια φορά με τον Γάσπαρη. Στο β’ μέρος ο αγώνας εξελίχθηκε αμφίρροπος και στο 91’ τα Γλυκά Νερά μετά από κτύπημα κόρνερ του Αλεξίου, ο αμαρκάριστος Γιαννούλης με κεφαλιά σημείωσε το πολύτιμο νικητήριο γκολ (1-0). Ο Παλληνιακός στο 88’ είχε πλασέ-άουτ του Βλάχου από καλή θέση.
Διαιτητές: Δραγάτης – Μήταρης, Παπαδιώτης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Καταχανάκης, Αλεξίου, Κουφοκώστας (55’ Πότσι), Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης (91’ Στίσι), Κλωνάρης, Γεωργάκας (70’ Γιαννούλης), Νάνος, Λαναράς.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Χαρίσης, Βλάχος, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Δαραμούσκας, Μαυράκης, Βυργιώτης (20’ λ.τρ. Κούσης), Μαργέτης, Καστής, Καμάρας.
* Στιγμιότυπα του αγώνα:
ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ 2–0
Σημαντική νίκη του Αχιλλέα, που κατάφερε να επικρατήσει 2-0 του δυνατού Αστέρα Βάρης. Το αποτέλεσμα πανηγυρίσθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, που είχαν λίγες ευκαιρίες αλλά και την άθελη βοήθεια του διαιτητή, που δεν είδε τουλάχιστον ένα πέναλτυ υπέρ των φιλοξενουμένων! Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τον Αστέρα Βάρης να μην αξιοποιεί τις ευκαιρίες του και τον Αχιλλέα να φθάνει στην νίκη με 2 γκολ σε ισάριθμες ευκαιρίες.
Στο 20’ δεν δόθηκε καθαρό πέναλτυ υπέρ του Αστέρα σε ανατροπή του Μπάτσι.
Στο 65' έγινε το 1-0 με σουτ του αφύλακτου Μπούσκου και στο 70’ είχε δοκάρι ο Μαυροθαλασσίτης. Στο 78' ο Καραγιαννίδης με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0. Λίγο πριν την λήξη της συνάντησης, ο διαιτητής παρέβλεψε κι άλλη παράβαση εντός της περιοχής (πέναλτυ;) των γηπεδούχων! Ο Αστέρας είχε κι άλλο δοκάρι στο 91’ με τον Ντόνη.
Ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αγγελόπουλου στο 91' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Μανιώτης – Κουτζιακουτζίδης, Β. Τζαφόλιας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παπαδόπουλος): Τόλιας, Χριστόπουλος, Σιαδήμας, Βαφειάδης, Γεωργίου, Μπούσκος, Αραμπατζής (81' Σάλαρι), Ξενάκης, Θεοδώρου (71' Καραγιαννίδης), Σταματόπουλος, Τσαλιαγκός (74' Αγγελόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπόντζος): Αφουξενίδης, Ιωακειμίδης, Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης, Βεϊόγλου, Κατσούγκρης, Μπάτσι (46' λ.τρ. Κόντι), Κοτζάι, Μαυροθαλασσίτης (75' Μάντζιος).
* Η διοίκηση του Αστέρα Βάρης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά από 19 αγωνιστικές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους ποδοσφαιριστές μας, που μάχονται κάθε Κυριακή να κερδίσουν, όχι μόνον τους (αντιπάλους) τους, αλλά και την εμπάθεια που υπάρχει από ορισμένους, απέναντι στον ιστορικό μας σύλλογο. Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν πολύ καλά!!! Ελπίζουμε κι ευχόμαστε από την ερχόμενη Κυριακή, οι πραγματικοί πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές και μόνον!!! Είναι κάτι που το έχει τόσο ανάγκη το ποδόσφαιρό μας».
* Ο τεχνικός του Αχιλλέα Μάκης Παπαδόπουλος, εμφανώς ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Αξίζαμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και σίγουρα μετά το 2-0 δώσαμε ηθελημένα χώρο στον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δεχθούμε πίεση σε εκείνο το σημείο. Δεν σταματάμε εδώ, υπάρχει συνέχεια και κοιτάμε τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money