Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–2



Ένα 15λεπτο καλής απόδοσης, ήταν αρκετό για τον Παλληνιακό να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τελικά πολύτιμη νίκη μέσα στο Κρυονέρι επί της τοπικής ομάδας με 2-1. Το ματς ήταν γενικά νευρικό και άτεχνο και αρκετά λάθη. Όμως το Κρυονέρι κατάφερε να προηγηθεί στο 22’ με γκολ του Άννινου, ύστερα από σουτ του Ζερμπίνη, που έκοψε αρχικά ο Ελ Γκαμάλ (1-0).
Οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Ζερμπίνη στο πρώτο μέρος και τον Αγγελιδάκη στο β’ 45λεπτο.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλά στο διάστημα 46’ – 60’ και πέτυχαν αρχικά να ισοφαρίσουν 1-1 στο 53’ με κεφαλιά του Κυριόπουλου (σε κόρνερ του Χαρίση) κι να πάρουν το παιχνίδι στο 62’, όταν ο Κυριόπουλος έδωσε στον Βλάχο, κι αυτός με καλοτραβηγμένο σουτ από το όριο της περιοχής, έστειλε την μπάλλα στο «Γ» στης εστίας του Μανουσάκη για το 1-2.
Διαιτητές: Χαρισμανίδης – Λάμπρου, Β. Τζαφόλιας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Γεροντάκης): Μανουσάκης, Σιατραβάνης, Κολώτας (83’ Θανασούλης), Γκλιάτης, Βαμβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος (57’ Αγγελιδάκης), Καμαρίτης, Άννινος, Ζερμπίνης (75’ Μπίρατσι), Μπερμπάντης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης, Κυριόπουλος, Κοβάνης (85’ Γιαννόπουλος), Μαυράκης (46’ Κοτροζίνης), Καστής (39’ λ.τρ. Βυργιώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money