Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡ. – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 3–0



Μεγάλης σημασίας νίκη για τον Μαύρο Αετό, που έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι παίζοντας δυνατά και με πάθος.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι (3’) με τον Μουγιολλάρι να πλασάρει αδύναμα πάνω στον Σεϊντή, μετά από καταπληκτική πάσα στην πλάτη της άμυνας του Νταλάνι. Στο 8' πάλι οι παίκτες της Δόξας συνεργάσθηκαν καλά, όμως το σουτ του Μουγιολλάρι μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
Στο 12' οι γηπεδούχοι μετά από κλέψιμο του Σωτήρχου στο κέντρο (διαμαρτυρήθηκαν δίκαια έντονα για φάουλ οι φιλοξενούμενοι), έβγαλε πλάγια στον Γάγγα, που πάσαρε παράλληλα και ο Σπ. Τσεβάς από κοντά έκανε το 1-0
Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν το παιχνίδι μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο β’ ημίχρονο να αντιδράσουν.
Όμως το Πολυδένδρι πολύ γρήγορα καθάρισε το παιχνίδι σημειώνοντας δεύτερο γκολ. Σε μπάσιμο από πλάγια ο Γάγγας, στο 55’, σέρβιρε παράλληλα προ κενού τέρματος στον Τσεβά, που έσπρωξε απλά την μπάλλα στα δίχτυα (2-0). Ο Τσεβάς έβαλε έτσι, την σφραγίδα του στο παιχνίδι, με τα δύο τέρματα που πέτυχε!
Η Δόξα προσπάθησε στην συνέχεια αλλά χωρίς αποτέλεσμα… Οι γηπεδούχοι με πολύ δυνατό παιχνίδι κατάφεραν να κρατήσουν αλώβητη την εστία τους. Στο 85' ο Κωνσταντόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση, με τον Γκιοϊντέσι να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Σπ. Βασιλάκος (3-0). Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 90' μετά από ωραία ενέργεια του Μουρούτη, που γύρισε την μπάλλα στην μικρή περιοχή, όμως ο Νταλάνι πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Σεϊντή.
Ο διαιτητής Κ. Κορωνιάς (Βάλλας – Βλαχόπουλος) ήταν αγχωμένος και δεν άφησε να παιχτεί καθόλου ποδόσφαιρο. Είχε και λανθασμένες αποφάσεις, που δημιούργησαν εκνευρισμό σε παίκτες και των δύο ομάδων. Μέτριοι ήταν και οι επόπτες, χωρίς ωστόσο κάποιο καθοριστικό λάθος.
Μ. ΑΕΤΟΣ (Διαμαντόπουλος): Σεϊντής, Ουλής, Τοτόμης, Καμάρας, Σπ. Βασιλάκος, Θεοδωρής, Γκιάτα (65’ Κωνσταντόπουλος), Σωτήρχος, Τσεβάς (75’ Ηλίας), Τζίκα, Ν. Γάγγας (85’ Παπαθανασίου).
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος (80' Κεραμιδάς), Κορμπάκης, Τσούπης, Μουστάκας, Καλλιανέζος, Πάτσιος (60' Παϊτέρης), Κολονίκης (75' Γκιοϊντέσι), Μουρούτης, Νταλάνι, Μουγιολλάρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money