Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–2



Η ομάδα του Αφιδναϊκού

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη -τρίτη στην σειρά- του Αφιδναϊκού, που παραμένει μοναδικός αήττητος στην Β’ κατηγορία, κι αναρριχήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας! Το παιχνίδι διεξήχθη στον κακό αγωνιστικό χώρο του σταδίου Βουλιαγμένης, που δεν βοήθησε τις ομάδες να παίξουν υποφερτό ποδόσφαιρο. Όμως τις εντυπώσεις έκλεψε ο τερματοφύλακας Μορφονιός με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του! Το πάθος των παικτών του Αφιδναϊκού επικράτησε της διάθεσης που έδειξαν οι παίκτες της Βουλιαγμένης.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20' με σουτ του Καναβόγιαννη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 35' με έμμεσο κτύπημα φάουλ του Παφίτη, αλλά στο 40’ πάλι ο Καναβόγιαννης, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, σημείωσε το 1-2.
Στο β’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη πίεσε ασφυκτικά, κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Παφίτη, Πουλάι και Παντ. Μαντακίδη. Ωστόσο, ο σούπερ-Μορφονιός ήταν φοβερός κάτω κι έξω από τα δοκάρια του με απίθανες αποκρούσεις. Η κορυφαία στο 82’, όταν από ένστικτο έδιωξε την μπάλλα σε σουτ από την μικρή περιοχή του Κουσιάκη. Πάντως, η Βουλιαγμένη διαμαρτυρήθηκε και για γκολ που της ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Ρούντος, Γουρνιάς.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Μιχαλόπουλος, Ζακόπουλος (80' Κουσιάκης), Πολάτος, Βοργιάς, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Χαλκιάς (65' Νικολαΐδης), Παφίτης, Παντ. Μαντακίδης, Λάμπρ. Μαντακίδης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Ρόιμπας, Έ. Άλι, Νικηφοράκης (75' Τάτσης), Ζουβερέλλης, Καράμπελας, Δήμας, Γιάν. Νικολάου, Τσαγκαράτος, Τσαλίδης, Καναβόγιαννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money