Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 1–1





Μέτριο παιχνίδι, με την Δόξα Ποντίων ελαφρώς καλύτερη στο α’ μέρος και τον Κουβαρά να βελτιώνεται και να ισοφαρίζει (1-1) στο β’ μέρος. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν -κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο- πληθώρα φάσεων (είχαν από τρία χαμένα τετ-α-τετ, από αυτά που δεν χάνονται), χωρίς να καταφέρουν να σημειώσουν το νικητήριο γκολ. Ο αγώνας διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο Καλυβίων, λόγω της τιμωρίας του Κουβαρά από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Στο 11’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μετά από τραγικό λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα του Κουβαρά. Ο Μαρτζέλος το εκμεταλλεύθηκε και προ κενής εστίας σημείωσε το 0-1. Στην συνέχεια έγινε παιχνίδι δυνατό, γεμάτο νεύρο, ένταση και πάθος… Όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος το ματς είχε καλύτερο ρυθμό καθώς οι αντίπαλοι κυνήγησαν το γκολ. Ο Κουβαράς ισοφάρισε 1-1 στο 55΄με ωραίο σουτ του 18χρονου μόνιμου σκόρερ της ομάδας Μικιρδιτσιάν (3 γκολ σε τρεις αγώνες).
Στο 78’ η Δόξα είχε οριζόντιο δοκάρι σε κτύπημα φάουλ του Αθανασέλου. Το παιχνίδι «άνοιξε» μετά την ισοφάριση του Κουβαρά, κι απέκτησε ρυθμό και ενδιαφέρον, δεδομένου ότι καμία από τις αντίπαλες ομάδες δεν ήθελε να συμβιβασθεί με την ισοπαλία! Στο υπόλοιπο διάστημα δόθηκαν μάχες για την επικράτηση αλλά -όπως γράφουμε και παραπάνω- καμία ομάδα δεν αξιοποίησε τις εξαιρετικές ευκαιρίες που δημιούργησε…
Χωρίς προβλήματα (παρά τις πολλές κίτρινες κάρτες) η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου – Βλαχόπουλου, Κ. Κορωνιά.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Μητρογιάννης): Δριχούτης, Σύρος, Χατζής, Λιάπης, Κοντζιάς, Τσούνης, Ανδρεάδης (64’ Εφραιμίδης), Λευκάκης, Μικιρδιτσιάν, Σερμπενιάδης, Κοντούλης (78’ Βουλισμάς).
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Ζωγράφος, Θεοδώρου, Κουλέπης, Ρούντος, Αθανασέλος, Βενετικίδης, Μυρισκλάβος (46’ Πέτρου), Μαρτζέλος (61’ Σονίδης), Μαβίδης, Λαζαρίδης (59’ Χριστιανίδης).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money