Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Ο Βασίλης Βίλα


ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Κατόπιν συνεννοήσεως με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, η Λαυρεωτική ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού Βασίλη Βίλα, ο οποίος ανήκε στον Ολυμπιακό Λαυρίου αλλά την περασμένη  σαιζόν αγωνιζόταν στην αλβανική Κουκέσι (Α' εθνικής κατηγορίας). Επίσης, έχει αγωνισθεί στον Κεραυνό Κερατέας, τον Κουβαρά, τον Εθνικό Αστέρα, όπως και σε ομάδα Α' εθνικής Ρουμανίας!
Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε δύσκολα, λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων. Όμως, ο πρόεδρος της Λαυρεωτικής Βασίλης Πολύμερος, βρήκε την λύση αφού ήλθε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλο, ο οποίος χωρίς ενδοιασμό συμφώνησε στην μετακίνηση του παίκτη. Ύστερα από την κίνηση αυτή του κ. Τσίκλου, ο κ. Πολύμερος δήλωσε: «Κοινός στόχος πλέον, είναι η ενοποίηση των τριών ομάδων του Λαυρίου! Απεδείχθη ότι μια μεταγραφή παίκτη, μπορεί να φέρει πιο κοντά τις διοικήσεις των ομάδων και να γίνει ένα θετικό βήμα προς την περίφημη ένωση! Είμαι πεπεισμένος πως με την κίνηση του αυτή, ο Μιχάλης Τσίκλος έβαλε τα θεμέλια μιας εκ νέου καλής συνεργασίας, μεταξύ των δύο αθλητικών σωματείων, με κοινό πλέον στόχο την ενοποίηση και των τριών ομάδων της πόλης»!

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Η νέα διοίκηση του Κρυονερίου ανέθεσε την τεχνική ηγεσία των ομάδων του συλλόγου στον Μάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος πρόσφατα απεχώρησε από τον Αχαρναϊκό, όπου επί 9 χρόνια κατέκτησε ισάριθμους τίτλους! Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας του συλλόγου καθώς και την αναδιοργάνωση των ακαδημιών του. Η μακροχρόνια εμπειρία του στον χώρο του ποδοσφαίρου, θεωρούμε πως θα βοηθήσει σημαντικά στην συνολική αναβάθμιση του συλλόγου μας».
* Στο μεταξύ, ο Α.Ο. Κρυονερίου απέκτησε νέα διοίκηση. Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, όπως προέκυψε από την επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Σταθόπουλος Δημήτρης.
Α’ αντιπρόεδρος: Δερβένης Παναγιώτης.
Β’ αντιπρόεδρος: Γλυκός Ιωάννης.
Γεν. γραμματέας: Αθανασιάδης Νικόλαος.
Ταμίας: Παπαδόπουλος Νικόλαος.
Μέλη: Τσαπάρας Δημήτρης, Βασιλόπουλος Νίκος, Πολυμερόπουλος Παναγιώτης, Πάντος Φίλιππος.
Αναπλ. μέλη: Βάσιλας Γεώργιος, Σκούρας Νικόλαος, Μάνθος Κωνσταντίνος.

ΚΥΑΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Ο Αστέρας Βάρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Βανγκέλι, που αγωνιζόταν στον Κουβαρά. Ο 21 ετών αριστερός μπακ-χαφ, έχει παίξει και στον Κεραυνό Κερατέας. Επίσης, ο Αστέρας Βάρης επανέφερε από τον Άρη Βούλας, όπου είχαν δοθεί δανεικοί για να αποκτήσουν εμπειρίες, δύο νεαρούς παίκτες των υποδομών του συλλόγου. Πρόκειται για τον Άλντο Κοτζάι και τον Μάριο Μαυροθαλασσίτη, οι οποίοι εντάχθηκαν πλέον στην ανδρική ομάδα του Αστέρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Δύο μεταγραφές νεαρών παικτών ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Λαυρίου. Πρόκειται για τον 21 ετών αριστερό μπακ-χαφ Λάμπρο Πατσαούρα, που αγωνιζόταν στην Μαρκό και τον 20χρονο Κώστα Καρύδη, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Πατσαούρα, κι έχει εμπειρίες από την συμμετοχή του στην γερμανική Στουτγκάρδη, τον Αστέρα Βάρης και τον Ολυμπιακό Λιοσίων!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της προπονητικής ομάδας, η «πρώτη» για την νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Αυγούστου και δύο ημέρες αργότερα, όλοι οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Πήρε από το Χαλάνδρι τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Χρήστο Σκούμα, ο οποίος πέρυσι σημείωσε 15 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Σκούμας αγωνιζόταν στην Α.Ε. Χαλανδρίου τις τελευταίες 3 σαιζόν, ενώ έχει αγωνισθεί και στην Αθηναΐδα.

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Με 17 από τους 26 ποδοσφαιριστές του να είναι γεννημένοι το 1995 και μετά, ο Άρης Βούλας προγραμματίζει το μέλλον με σωστό πλάνο και προετοιμάζεται για την νέα σαιζόν 2016-2017. Η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου, στο γήπεδο Βούλας, στο οποίο τοποθετείται αυτές τις ημέρες νέος πλαστικός τάπητας τελευταίας γενιάς. Ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Δαγκούλης και οι συνεργάτες του Κώστας Δεληγιάννης (βοηθός) και Κυριάκος Βασιλόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων), δημιούργησαν το εξαιρετικά νεανικό ρόστερ, που αποτελείται και στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από παίκτες του συλλόγου… Υπάρχουν επαφές και για μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θ’ ανακοινωθούν σύντομα. Στις 11 Αυγούστου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικά τεστ.
Ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας του Άρη Βούλας, ως εξής:
Σάββατο 20/8: Με Καλύβια.
Σάββατο 27/8: Με Σούρμενα.
Τετάρτη 31/8: Με Ηλιούπολη.
Σάββατο 3/9: Με Πρωτέα Π. Φωκαίας.
Κυριακή 4/9: Με Αγία Παρασκευή.
Τετάρτη 7/9: Με Γ.Σ. Αργυρούπολης.
Σάββατο 10/9: Με Ένωση Ρέντη.
Κυριακή 11/9: Μ Σαρωνικό Αιγίνης.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ: Η Μάχη Μαραθώνος ανακοίνωσε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έχει προγραμματίσει, ως εξής:
Τετάρτη 10-8-2016 ώρα 19.00: ΤΡΙΓΛΙΑ – ΜΑΧΗ.
Παρασκευή 12-8-2016, ώρα 19.00: ΜΑΧΗ – ΘΗΣΕΑΣ.
Πέμπτη 18-8-2016, ώρα 19.00: ΜΑΧΗ – Κ20 ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘ.
Κυριακή 21-8-2016, ώρα 18.30’: ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΜΑΧΗ.
Τετάρτη 24-8-2016, ώρα 18.30’: ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΜΑΧΗ.
Σάββατο 27-8-2016, ώρα 18.30’: ΑΗΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΜΑΧΗ.
Κυριακή 4-9-2016, ώρα 18.30’: ΜΑΧΗ – ΘΥΕΛΛΑ.
Κυριακή 11-9-2016, ώρα 18.30’: ΜΑΧΗ – ΜΑΡΚΟ.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Ανακοινώθηκαν οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας της Θύελλας Ραφήνας (ομάδας Γ’ εθνικής κατηγορίας), πολλοί από τους οποίους είναι με ομάδες της Ανατολικής Αττικής, ως εξής:
Κυριακή 7 Αυγούστου με Ζωφριά (εντός).
Τρίτη 9 Αυγούστου με Γλυκά Νερά (εντός).
Σαββάτο 20 Αυγούστου με Ιωνικός (εκτός).
Σαββάτο 27 Αυγούστου με Μαρκό (εντός).
Κυριακή 28 Αυγούστου με Άρη Πετρούπολης (εκτός).
Τετάρτη 31 Αυγούστου με Αρτέμιδα (εκτός).
Σαββάτο 3 Σεπτεμβρίου με Αήττητο Σπάτων (εκτός).
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου με Μάχη Μαραθώνα (εκτός).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money