Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΜΕΣ



Σχόλιο του ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΤΣΩΝΗ
Καθώς το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΑΝΑ θα συνεδριάζει από το πρωί για την επικύρωση των σχετικών με την ψηφοφορία εγγράφων, οι παράγοντες των σωματείων-μελών θα περιμένουν το απόγευμα να εκδηλώσουν τις προθέσεις τους και να ψηφίσουν για το νέο Δ.Σ. της Ένωσης. Θ’ αποφασίσουν για την επόμενη ήμερα της ποδοσφαιρικής Ένωσης της περιοχής μας.

Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξαν κινήσεις προς τα εμπρός για το ποδοσφαιρικό κίνημα της περιοχής. Υπήρξαν έντονες προσωπικές διαμάχες και χειρισμοί με τακτικισμούς που δεν ταιριάζουν στο δημοφιλέστερο άθλημα. Η συνεχής διαμάχη (και οι αλλαγές ρόλων) των μελών της διοίκησης, είχε αποτέλεσμα την ένταση των προβλημάτων και την μη εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης, που αναγνώρισαν τα σωματεία αλλά δεν αφουγκράσθηκε η διοίκηση!

Οι σημερινές εκλογές δεν έχουν ατμόσφαιρα ποδοσφαιρικού παραγοντισμού της Ανατολικής Αττικής. Ενεπλάκησαν οι «περίεργοι» της ΕΠΟ και χάλασαν το κλίμα. Ουδείς ενδιαφέρεται πραγματικά για τα 60 σωματεία της Ένωσης και τα παιδιά που παίζουν μπάλλα στις γειτονιές και τα χωριά της περιοχής. Κανείς δεν πιστεύει πια τους υπεύθυνους των παρατάξεων (και τα τσιράκια τους), ύστερα από τις «κωλοτούμπες» που έχουν κάνει και τα έξωθεν συμφέροντα που τρέχουν να εξυπηρετήσουν…

Οι εκπρόσωποι των σωματείων πρέπει να δουν μπροστά. Να βάλουν στόχο την βελτίωση των συνθηκών που παίζεται το ποδόσφαιρο στην Ανατολική Αττική, να σκύψουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις ομάδες τους. Να προσπαθήσουν περισσότερο και να πιέσουν την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ -που οι ίδιοι εκλέγουν- να βοηθήσει στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάμε και να φροντίσει να λειτουργεί ευπρεπώς, ακολουθώντας τους κανονισμούς προς όλες τις κατευθύνσεις.

Οι νικητές των εκλογών πρέπει να είναι συγκαταβατικοί, να συνεργασθούν με όσους γνωρίζουν το αντικείμενο και ν’ αποφύγουν τους «περιφερόμενους Ιουδαίους», που κρατούν την Ένωση ως παντογνώστες, στην μετριότητα και την μιζέρια. Η προεκλογική περίοδος διανθίσθηκε -χωρίς λόγο- με στοιχεία αντιπαλότητας και η ΕΠΣΑΝΑ έγινε πάλι «ρόμπα ξεκούμπωτη» στο στόμα των βλαμμένων εκείνων, που μονίμως κατηγορούν τους άλλους για τα χάλια τους αλλά δεν βλέπουν τα δικά τους!

Το εκλογικό αποτέλεσμα καλό θα είναι να ενώσει τους παράγοντες, ώστε συναινετικά να προχωρήσει η Ένωση σε καλύτερες ημέρες. Να γίνουν τομές στην διοικητική δομή και στον λειτουργικό-αγωνιστικό τομέα. Να ξεπεραστεί η αντίληψη των «βορείων» και «νοτίων». Να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στην περιοχή των Αχαρνών, με την τεράστια πληθυσμιακή εξέλιξη που παρουσιάζει και να γίνουν γενικά πραγματικότητα οι εξαγγελίες για βελτίωση του επιπέδου της διαιτησίας στα τοπικά πρωταθλήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money